Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 815
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро!  Hug
Сега разбирам защо плете и шие наш'то момче- някои казват , че това успокоява  Grinning Grinning Grinning
Освен това,много го успокявало кълцането на храна в кухнята,обичал да посреща гости,но не можел да приготвя храни със сложни имена.Разтоварвал се като ходи пеша.Интервюиращата го пита какви са му недостатъците и той казва,че колкото и да е странно за един актьор,той имал слаба памет,но въпреки това помнел ясно някои детайли.

Значи, правилно гуглето ми каза за слабата памет Simple Smile

# 196
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
EZEL ep.33

Е момичета,видя му се края.На вашето внимание -последния епизод от първи сезон на филма. Hug Hug Hug Hug Hug

Тук е мястото да изкажа огромните си благодарности към всички,които се включиха в работата по превода.Благодаря ви от цялото си сърце!
Беше удоволствие да работя с вас.А на любимото ми село и на околните такива Joy Joy Joy Joy Joyпожелавам..... ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ!!!     bouquet     bouquet     bouquet     bouquet     bouquet

в подписа ми ще бъде сложен линка към последния епизод,за да не ме дирите из темата(обещавам да пиша всеки ден Laughing)имате един месец да теглите.Надявам се и до няколко дни серията да може да се сваля от торентс мастерс и нитро.бг

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 16:55 от lacunababe

# 197
За всички,които имат проблем с тегленето да ме търсят на лични и на скайп  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 198
Сърдечни благодарности на всички, които не жалиха сили и време и направиха възможно гледането на този страхотен филм!

# 199
Благодаря ви момичета за огромния труд и безмерното удоволствие, което ни доставихте!!! Желая на всички весел остатък на това чаровно лято!!!

# 200
Аз тихомълком изгледах филма. Превода е страхотен, субтитрите също. Благодаря за труда който сте си направили. За мен веше удоволствие да видя отново познати - превода и субтитрите. Благодаря!

# 201
Ееееееее Ванчеееее Hug Hug Hug Hug Hug Hugи аз се радвам да те видя отново сред нас    bouquet    bouquet    bouquet    bouquet

# 202
  • на морето
Ей , вие съкровища златни !  Благодаря ви от цялото си сърце !Бъдете живи и здрави!

# 203
Благодаря на всички, които ни доставиха удоволствието да гледаме преведените епизоди! Hug Hug Hug Hug Hug

Нещо, което няма връзка с филма, но от сърце!
http://realhelp.hit.bg/iwg/InterviewWithGodBG1.html

# 204
виви,тенкс.......много е добро Peace Hug Hug Hug Hug

# 205
lacunababe  !
Благодаря!

На всички взели участие в превода - огромни благодарности!

# 206
БЛАГОДАРЯ!!!

И се надявам през септември отново да сме заедно! Дано оправят нитрото и наносета, за да могат всички да теглят!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 207

Сърдечно Б Л А Г О Д А Р Я  на всички, които се трудиха ,
за да можем да се наслаждаваме на този интересен и вълнуващ сериал

# 208

Вуйчо много туристически го раздава.. Mr. Green

# 209

Общи условия

Активация на акаунт