Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 733
  • 735
  •   1
Отговори
# 480

да създам малко работа на зизу, да вади рулетката  Laughing Mr. Green Mr. Green

# 481
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

това май е мерено вече Laughing Laughing Laughing Laughingтрябва само да каже точните цифри Laughing Laughing Laughing Laughing

# 482
добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug

Днес няма ли прекрасни гледки за закуска?  Sad Sad Sad

Абе, вие не разбрахте ли, че тези инструменти не се мерят с ролетки?! И въобще не мога да схвана интереса ви към толкова незначителни нещица...  Joy Joy Joy Joy Joy

# 483
Айде ся незначителни Mr. Green Mr. Green Mr. Green
кмете недей така Crossing Arms

# 484
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Хелоууу дами...! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Размерите по снимката са...19,46см. 1/4 цол...  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абе , нещо Фи-то ми бега...ама цолажа е верен... Thinking
Всички желаещи да усетят тия координати...моля да се наредят на опашката...ЗАД МЕН... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 485
Гледки за обяд стават ли?

И музикантите са отишли да хапнат

Хайде, сядайте и вие на масата

# 486
Еееееех,каква красота Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря за прекрасния обяд! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 487
Мерси за обяда...тая втората снимкя много ми напомня на "Таксим". Whistling Whistling
Еееех...друго си е да похапнем там...стига да не ни фане рак на банковите сметки... Heart Eyes Heart Eyes  Party Party Party Party Party

# 488
Прекрасните гледки са подходящи по всяко време на деня... И аз обяд стават, естествено, мерси  Hug Hug Hug Hug

Та, викате четвърт цол, а?  hahaha hahaha hahaha Мълча, мълча, че попа ще ми наложи някакво наказание - я да нося ракия, я да мия църквата...

# 489
Момичета,натъкнах се на една турска комедия(не съм я гледала)

пускам линкче за тези които искат да се разсеят в летните вечери у дома пред телевизора Hug

Ay Lav Yu / Ай лав ю (2010)

торент файл(за тези които нямат достъп до тракера)

субтитри

# 490
Мерси за обяда...тая втората снимкя много ми напомня на "Таксим". Whistling Whistling
Еееех...друго си е да похапнем там...стига да не ни фане рак на банковите сметки... Heart Eyes Heart Eyes  Party Party Party Party Party

Много правилно ти прилича, той е Grinning

Аз на Кенан достойнствата му ги оценявам високо, дето се вика аз и много не искам  Joy Обаче тия мустаки не ме вдъхновяват  NaughtyА съм забелязала, че за турските господа е гордост да се носят така

# 491
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyи аз като видя мъж с мустак получавам коремни спазми,ама не от тез с пеперудите Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Valandin ,аватара ти е.......ах,аватара ти!УБИЙСТВЕН!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 492
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joyи аз като видя мъж с мустак получавам коремни спазми,ама не от тез с пеперудите Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Valandin ,аватара ти е.......ах,аватара ти!УБИЙСТВЕН!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хади стига бе...кат ви не идат мустаките...има самобръсначки... Mr. Green
В края на крайщата и аз не си падам по мустаки...(ПУКЕЕЕ)...ама пред координатите на пакета, те просто бледнеят. Heart Eyes
А за вас, много се радвам кат не го харесвате в това амплоа...аз и така ще го изконсумирам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 493
Представяш ли си да го обръсна докато спи hahaha Става, пък аз го гледам с невинен поглед  Innocent

Лакунка, прекрасна снимка, фотографа се е справил един път. Ама и нашето момиче как гледа  Heart Eyes

# 494
Прекрасните гледки са подходящи по всяко време на деня... И аз обяд стават, естествено, мерси  Hug Hug Hug Hug

Та, викате четвърт цол, а?  hahaha hahaha hahaha Мълча, мълча, че попа ще ми наложи някакво наказание - я да нося ракия, я да мия църквата...
Бланчеее, ти трай...аз ще говоря мърсотийки... Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Мене, попа най-много да ме глоби една туба ракиджоскя... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ше се отчетем...ама с миенето на църквата...не можем...слабо ми е кръстчето... Joy Joy Joy Joy Joy
Еееееех...старост НЕрадост... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт