Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 743
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

е лили това не е пакет душа Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenнаправо си е ракета от типа земя-гащи Joy Joy Joy Joy

къде живее момъка Евгени,да го преслушаме преди да тръгне да се гологъзи по света Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

от вълнение забравих и лека нощ да пожелая Laughing Laughing Laughing Laughingспря ми и часовника на компа Crazy

Здравейте  bouquet Е, то си пише в статията че е от Пловдив Laughing Според мен "успеха" му се дължи най вече на йога Thinking 

Хубав летен ден ви желая Hug  bouquet Hug

# 526
Късметче, благодаря!

Нещо като че ли ново , във връзка с новия сезон
http://www.dizifilm.com/haberler/sener-senden-ezel-icin-son-soz-6828.htm

# 527
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

пишело си,ама кой да види..... Laughing Laughing Laughing

благодарско за закуската!аз ще посетя планината Peace

виви,не ми се отваря линка newsm78

# 528
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

пишело си,ама кой да види..... Laughing Laughing Laughing

благодарско за закуската!аз ще посетя планината Peace

виви,не ми се отваря линка newsm78

A, и на мене
Я пак

http://www.dizifilm.com/haberler/sener-senden-ezel-icin-son-soz-6828.html   

Стана Що другия не се отваря, еднакви са

# 529
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мдаа,отново догадките за пусти Кенан Биркан Mr. Green
тоя актьор уж бил приел newsm78....тая физономия въобще не ми се връзва за велик мафиот,ама нейсе Mr. Green

# 530
Добро утро!  Hug  Hug  Hug
Късметче, аз ще комбинирам и двете закуски  Grinning  Hug

# 531
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро Джемилкьой! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хади, по една киткя от мене...да ви е некво готино... newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 532
Добро утро! Сядам на морето, че закуската май е по-нискокалорична там Mr. Green

13-ти Септември е добре бе, да не го завъртят на 30-ти само

# 533
# 534
  • на морето
Здравейте на цялата компания !

Дорде наваксам и то току обяд станало ....така , че разпъвам софрата , приготвяйте се ....

Сега , обаче ако Мадам Зизу ми позволи да направя една отметка по отношение на "мерките и теглилките " ... (Еле пък тръбите са ми професионална деформация)...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хелоууу дами...! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Размерите по снимката са...19,46см. 1/4 цол...  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Абе , нещо Фи-то ми бега...ама цолажа е верен... Thinking
Всички желаещи да усетят тия координати...моля да се наредят на опашката...ЗАД МЕН... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

1/4 цол - НЯМА!  Има  3/4  и това отговаря на фи - 20 мм ( т.е. вътрешен диаметър на тръбата )
 Алтернативата е 1 1/4 , което отговаря на 32 мм . А като се прибавят и дебелините на тръбата , се получават едни приемливи размери ...  При наличните  дадености ,обаче, бих приела по -скоро 1 1/2  или поне 2  цола (със съответните фита  от 40 и 50  мм)  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ноооо ...все пак да си каже специалиста по меренето .... Peace Peace Hug Hug Hug

# 535
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Лелелеле... doh doh doh...знаех си, че не съм добре с ФИ-тата, ама явно не съм и много запозната със цоловете...СРАААААААААААААААААААААААААААМ... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Тенкю дарлинг...ще си науча урока... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Всъщност може да работим съвместно по мерките...аз ще меря дължината, ти цолажа и ФИ-то...да е точно, така да се каже... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 536
  • на морето
Умихте ли си ръцете ,джанъмки .....

И да уважим кухнята на комшиите - едни пълнени патладжанчета ....

Да ви е сладко!

Зизу , уважаема , за мене би било чест да подпомагам със скромните си познания  такъв виден специалист по статистиката  

# 537
Гледах  "Ay lav yu" хареса ми  Peace

# 538
Здравейте! Hug  Hug  Hug
Дръпнах си и изтеглих финалният епизод на 1 сезон,много бързо стана,а и няма проблем с ка4еството!   bouquet   bouquet   bouquet
Благодарна съм на целият екип,работил по превод,субтитри,ка4ване,напасване и т.н.къртовски едногодишен труд,за да гледаме един хубав филм!!! Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet
Заслужавате по4етна статуетка:,цял вагон цветя: и медали за търпението:

Блан4е,с голям интерес про4етох разказите ти и разгледах снимките и тук и в ФБ,благодаря за което!  Heart Eyes  Hug   bouquet

Моми4ета,съжалявам много за слу4илото се с Наносет,адски готин сайт бе,можеше да се намери доста стара литература.Много се надявам да го възстановят,много.Вси4ко,което е ка4ено оба4е,го пазя.Ако ви трябва Мелодията,казвайте къде и как да я ка4вам наново.Езел го имам от първият до последният епизод,не съм изтрила абсолютно нищо.

Сега за финала,освен смъртта на Бахар,вси4ко друго бе логи4но.
Видяхме,4е от отмъщения смисъл няма.Или по-скоро то4но от такъв вид отмъщения.
Защото веднъж влезеш ли в този омагьосан кръг,излизане няма.Езел си мислеше,4е отмъщавайки им,ще им при4ини болка,ще го разберат,ще искат прошка.Естествено това не стана.Двама от тях си живееха с болката-Али,4е е позволил и позволява да го манипулират,навреждайки на единственият свестен 4овек до себе си,Ейшан я болеше,4е има до себе си Дженгиз.Малко трябваше да побутне нещата Езел,аз и по-напред го казвах,за да се саморазрушат сами.От така направеното отмъщение нямаше никакви ползи и удоволетворения.Е,може би само за Мерт,който е достатъ4но тъп и елементарен,да му стигне и презадоволи изплюването върху Ейшан.Но Езел се превърна в животното,което толкова ненавижда.Няма на4ин да се набъркаш в л·····а,без да се усмърдиш.Хареса ми как Али му отвори о4ите в гаража,приземи го,обясни му 4е не е божество,а 4овек,от 4иито действия и грешки околните страдат.Хареса ми и Тефо,лека полека отвързва синджира.
Докато Езел гонеше групи4ката т.н.негови приятели,за да им раздаде възмездие,сам падна в капана.Сега в о4ите на Али и Ейшан той е виновника за станалото с Бахар,него ще обвиняват и него ще преследват.Дженго си е злобен и завистлив тип,той до края на живота си ще му пре4и с каквото може.
Имаше много силни цитати в тоя епизод,изре4ени от вуй4ото.
Имаше много недобре паснати сцени също,когато онзи служител на противниковият отбор разубеди Али да се доверява на двамата,завършека също за мен бе неясен.Защо шебнем работи с Дженго,защо са в лоши отношения с Тефо(или това е поредната илюзия),защо вуй4ото въвле4е вси4ки в една загубена кауза и защо Кенан ги подгони,какво общо има между тях?
Мился си,4е Ейшан не познава Кенан от преди,а по-скоро може би се зарадва как изглежда,според мен.Може би е о4аквала спаружена стафида.Защо Кенан я нае на работа,по името и фамилията би трябвало да се досети 4ия жена и сестра е тя?

# 539
На вниманието на комисията по мерки и теглилки    smile3503

Ayakkabı numarası 47 olan Kenan İmirzalıoğlu, nam-ı diğer Ezel, Türkiye’de ayağına uygun spor ayakkabı bulamadığı için yurtdışından getirtiyor
.
Ezel dizisinin yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, ayaklarından çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Ayakkabı numarası 47 olan oyuncu, Türkiye’de 47 numara spor ayakkabısı olmadığı için ABD’den spor ayakkabı getirtiyor. İstediği modelleri yurtdışından sipariş eden İmirzalioğlu’na bir ayakkabı en az 500 dolara mal oluyor. Oyuncu, normal ayakkabılarını da Şişli’de yaptırıyor.

Общи условия

Активация на акаунт