Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 709
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
ми то вие се разглезихте с тия закуски и обяди на прекрасни места Laughing Laughing Laughing Laughing Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

за тва вечерята е в банята на Ейшан и ще ядем кисела скумрия в собствен сос Mr. Green

Lilims и на останалите ми слънчица  cheersназдраве

Nine / Девет (2009)

предлагам ви тази наслада за сетивата за тази вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

прожекцията е в хралупата(поради липса на кино Mr. Green)

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 21:00 от lacunababe

# 556
http://www.youtube.com/watch?v=rhcfnaEZCnM&feature=relatedХимн за пакета!
И за оправяне на настроението на Лакунчето Hug
И аз си шоркам всяка вечер ментичка,но със спрайт или тоник и тая вечер няма да прескоча ама по късничко ,че зверчетата все още са будни. ooooh!
До скив Heart Eyes

# 557
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Имам си студентка!!! Ураганя в УНСС!!! newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

# 558
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

ние хубаво си шоркаме.....ама да не се нашоркаме Mr. Green Mr. Green Mr. Green

как го търпите тоя поп не знам...пълна пропадалщина Laughing Laughing Laughing Laughing а за ВиК екипа въобще не ми се говори.....ей го на едно момче да се завърти и да си признае кой номер обувки носи и жената ролетка веднага го погна Joy Joy Joy Joy Joy Joyс настанителна заповед за Хралуп Ленд

# 559
Еееееееееее,Зизана да нацелуваш  ураганчето от дедо поп   love001  love001  love001  love001  love001

ЧЕСТИТООООО!   smile3501 smile3501 smile3501

# 560
Еееееееееее,Зизана да нацелуваш  ураганчето от дедо поп   love001  love001  love001  love001  love001

ЧЕСТИТООООО!   smile3501 smile3501 smile3501

Мерси попееееее...ше те викнем да я напръскаш със светена вода...е така да й върви... Hug Hug Hug Hug

# 561

А вие с Гаргамелито да сте живи и здрави да работите ,за да изучите детето че нали знаеш кво значи УНСС?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

У
тре
Носете
Съответната       Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Сума

# 562

А вие с Гаргамелито да сте живи и здрави да работите ,за да изучите детето че нали знаеш кво значи УНСС?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

У
тре
Носете
Съответната       Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Сума
Знам попе...4г. вече съм в гювеча...сина ми сега го свършва... ooooh! ooooh! ooooh!

# 563
ЗИЗУ    честита ви радост   smile3501 smile3525 newsm68 newsm68 newsm68

# 564
# 565
Оооооооооо,Аничкаа Hug Hug Hug

къде ни се губиш джанъм Heart Eyesтези двамата къде ги срещна Heart Eyes

# 566
Благодаря на всички

# 567
Няма нищо агънце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Желая ти да изживееш един безметежен студентски живот,за който да разказваш до края на живота си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и само 6-ци да носиш на госпожа Пакетоолу Mr. Green

# 568
Зизу, поздравления и от мен   bouquet Да си жива и здрава да работиш пък после Ураганчето ще се отплаща  Laughing

# 569
Оооооооооо,Аничкаа Hug Hug Hug

къде ни се губиш джанъм Heart Eyesтези двамата къде ги срещна Heart Eyes

шматкам се из Интернетното пространство където се видяхме с тези двамцата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт