Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 824
  • 735
  •   2
Отговори
# 570
# 571
Честито на студентката, успешен старт в Академичното общество. Няма страшно не е чак толкова зор учението. Вече втора година пиша курсови работи на щерката на шефа, щом се справям след толкова години........
Ами и аз да се похваля и аз имам студент, но ще ми е трудно да му помагам в проектите, защото корабните двигатели са ми чужда тема smile3506

Да им е сладък студентския живот

# 572
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Благодаря на всички за пожеланията! Hug Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 В този ред на мисли...нерде изчезна Пачето, дали се е нанесъл в хралупата...??? newsm78 newsm78 newsm78
 doh doh dohЕго е, сега кат незнам...требе пак да прайм ревизия... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 573
Честито на Зизу и Ураганчето! newsm74 newsm74 newsm74   bouquet

# 574
Узпешно следване  newsm10      и да завърти в УНСС някой Тайфунчо,та да е на макс купона newsm51 Drunk

# 575
# 576
Абе защо все си говорим тук,че след смъртта на Бахар няма положителен герой ThinkingАми Шебнем си е много положителна според мен,нищо лошо не е направила засега.Е,малко е наивна и инфантилна на моменти,но пък е голяма душица,направо е едно симпатично ку-ку Joy Joy

# 577
Абе защо все си говорим тук,че след смъртта на Бахар няма положителен герой ThinkingАми Шебнем си е много положителна според мен,нищо лошо не е направила засега.Е,малко е наивна и инфантилна на моменти,но пък е голяма душица,направо е едно симпатично ку-ку Joy Joy
А защо не и майката на Омер.Велика е! Освен това, аз все се надявам, че и другите могат да се променят.  Thinking ooooh! Wink

# 578
Да не забравяме Джан, който според мен ще е катарзиса за родителите си.

# 579
Честито на  smile3511 smile3525 smile3525 smile3525 :новите студенти и на техните семейства!  bouquet

# 580
  И аз харесвам Шебо!
Повторих първите 3 епизода Отново съм бясна на Езел! Бях забравила как въпреки предупреждението на Кямил, че Джан е с оня, бесния кон и може да му се случи нещо, му нареди само да го наблюдава. И колко беше доволен, че е намерил  слабото място на Ейшан
А, и какво ме впечатли - и Омер, и Дженго в съда бяха костюмирани - такъв е редът в Турция или е случайно newsm78 При нас сякаш не съм забелязала костюмирани подсъдими

А това е Омер

# 581
И Мерт....и баща му и Азат Wink,но откъм женската част,сякаш има какво да се желае още

# 582
  И аз харесвам Шебо!
Повторих първите 3 епизода Отново съм бясна на Езел! Бях забравила как въпреки предупреждението на Кямил, че Джан е с оня, бесния кон и може да му се случи нещо, му нареди само да го наблюдава. И колко беше доволен, че е намерил  слабото място на Ейшан
А, и какво ме впечатли - и Омер, и Дженго в съда бяха костюмирани - такъв е редът в Турция или е случайно newsm78 При нас сякаш не съм забелязала костюмирани подсъдими
В Турция масово ходят костюмирани и с бели ризи.А в определени среди направо са зашеметявощо спретнати и елегантни повече и от западняците.
Аз и преди писах, когато някой е виновен(Али, Ейшан и другите), това не оправдава постъпките на Езел. но в това е чарът на този филм-нещата от живота без маска ни грим. smile3511 smile3514 smile3512 hug newsm53 newsm53

А това е Омер

# 583
Благодаря на всички за пожеланията! Hug Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 В този ред на мисли...нерде изчезна Пачето, дали се е нанесъл в хралупата...??? newsm78 newsm78 newsm78
 doh doh dohЕго е, сега кат незнам...требе пак да прайм ревизия... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Нанесох се.Бях изчезнал с ... ,че искаха да правят ревизия на пакета и ся тъкмо се прибирам.

П.П:Аз си лягам че съм доста изморен след ревизията. Laughing Mr. Green Laughing
Лека нощ от мен. Wink

# 584
  • Мюнхен
Здравейте!
Искам и аз да благодаря на момичетата за прекрасният превод и за предоставената възможност, да се насладим на този сериал.   bouquet  bouquet  bouquet
За мен той е най-хубавият турски, а и не само турски сериал, който съм гледала.
Имам един въпрос за Мелодията на сърцата ни. Колко серии е и къде мога да ги намеря, по възможност да са всички?
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт