Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от добавките, които майките съобщават, че дават на децата си?
Какви са някои от терапевтичните методи, които майките използват с децата си?
Какви са някои от наблюденията на майките относно поведението и предпочитанията на техните деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от добавките, които майките съобщават, че дават на децата си?
-
Какви са някои от терапевтичните методи, които майките използват с децата си?
Майките използват различни терапевтични методи, като игра с ластици за подобряване на фината моторика, използване на кутия с кус-кус и скрити предмети за подобряване на чувствителността на пръстите, рисуване с ръце, разделяне на храна и изследване на хранителни продукти, както и използване на вафла, макарони и баница за развитие на фината моторика.
-
Какви са някои от наблюденията на майките относно поведението и предпочитанията на техните деца?
-
Какво означава да си дете индиго?
-
Какво представляват "кристалните деца"?

...А наистина имам нужда да споделя свойте впечатления,наблюдения и въпроси с някой.
Не е агресивен, просто е затворен в неговия си свят..не говори, и дума не дава да ползва гърне или тоалетна(това ми е голяма мъка-ако има някой който е бил в същото положение и се е справил, ще съм мн. благодарна, ако даде съвет)...а като стане дума за хранене почти нищо не мога да го накарам да яде...само данонино.
Той не дъвче, а гълта храната, но солетите ги дъвче.Прави ми и мн. странно впечатление на вън яде песъчинки,а в къщи се опитва да яде стената
Незнам нито каво да мисля, нито как да го накарам по разумен начин да не ги прави тези неща..Но май е невъзможно..