Дуфастон

• 3 487
  • 32
  •   1
Отговори
Момичета,моля ви помогнете ми със съвет!!! Миналия месец за пръв път пих дуфастон заради продължителен и болезнен цикъл.Но ми дойде 10 дни по рано.Дали е нормално или трябва лекарска намеса?

# 1
  • София
Ти дуфастона предписан от лекар ли го пи?
Аз съм го пила за кратко и ми идваше точно на време в един и същи ден без абсолютно никаква болка година след като го пих.

# 2
Гинеколожката ми ми го изписа.Пих го само един месец.От петнадесети ден-11 дни.Пих го за регулиране на цикъла.Изпих го и си ми дойде на време.Миналия месец ми дойде на 9,а този-вчера-на 28-ми.По принцип първите 3-4 дни ми тече овилно и след това намалява,но този път няма кръв,а само едни кафеви слузести неща като конци.Случва ми се за пръв път и ми е много странно за това се интересувам дали на някоя и се е случвало.

# 3
  • София
Доколкото разбирам си го пила само 1 МЦ.
Ако имаш проблем с МЦ, не може да го пиеш само 1 месец
Пие се 3 до 6 месеца по схема
Консултирай се с лекаря си

# 4
  • София
Доколкото разбирам си го пила само 1 МЦ.
Ако имаш проблем с МЦ, не може да го пиеш само 1 месец
Пие се 3 до 6 месеца по схема
Консултирай се с лекаря си

да,  това и аз го знам.  и на мен ми го е казвал гинеколога, но аз го пих по др. причини.

Освен това ми се е случвало да прокървя по средата между два цикъла и са ми казвали, че е нормално, но по - скоро 2-3 капки.

# 5
Ще си запиша час и след това ще пиша.Благодаря за сега.

# 6
  • Пловдив
в листовката на дуфастона пише че е възможно да има зацапване,не се безпокой.В "Проблемно забременяване" има цяла тема за дуфастона,ако искаш можеш да я прочетеш

# 7
 Здравейте момичета, на мен ми изписаха дуфастон заради задържани фоликули. Но ме притеснява че докторката ми изписа по една таблетка дневно за 15 дни, а като чета на всички изписват поне по две. Как мислите , дали ще има ефект с по малка доза дневно?

# 8
  • София
Здравейте момичета, на мен ми изписаха дуфастон заради задържани фоликули. Но ме притеснява че докторката ми изписа по една таблетка дневно за 15 дни, а като чета на всички изписват поне по две. Как мислите , дали ще има ефект с по малка доза дневно?

аз също пих по една. не е било за повече от две седмици.

# 9
  • София
Ще има , спокойно Simple Smile
М. трябва да ти дойде  средно до 7 дни след последния прием - може на 3 ден, може на 9 ден
Да не те притеснява това Simple Smile

# 10
 Благодаря Ви момичета за бързите отговори! Дано  newsm17

# 11
Гинеколога ми го предписа по схема за бебеправенето но се отказах да го пия,какво ще става ще става,не искам химии.

# 12
На мен ми го изписа от 16 ден , по 2 таблетки дневно, за период от 3 месеца. Дано има ефект

# 13
На мен ми го изписаха от 15-ти ден по 2 т.  за 6 месеца. Пия го вече 5-ти месец, но засега няма ефект  Sad Освен, че ми идва точно на 28-я ден... Този месец имам леки болки в яйчниците, ту в единия, ту в другия, които продължават вече няколко дни, чудя се дали е от Дуфастон-а  newsm78, но досега съм нямала такива оплаквания  Thinking Като мине другия месец смятам да си взема М2Тон или Витекс, че ми омръзна да се тъпча с хормони  Tired

# 14
  • София
♥ Sweetheart ♥   Дуфастона само помага да се нормализира МЦ и да има О., предпазва те от това да се образуват кисти и дори подпомага О.
Болките в яйниците може да са инцидентни и да нямат нищо общо с МЦ /дори/
Важното е да има О. Simple Smile
Ти как я засичаш?
Това, че МЦ ти е с еднаква дължина и М. ти е фиксирана нищо не означава.

Е, надявам се  да няма проблем с О. и всичко  да е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт