Отговори
# 15
Цитат
Магии не се развалят с молби към Господ. Wink

Не е вярно това! Никой ходжа, врачка, гадател не е по-силен от Бог! Бог е над всичко, просто е нужно да отворим сърцето си за Него!

Отиди в църква и разговаряй с някой отец. Има специални молитви срещу магии.

Кипрянови молитви.

Прегръщам те миличка и се моля сестра ти да се оправи.

# 16
Не си луда,изстрадала си и си много отчаяна,ако имах рецепта за щастие с удоволствие бих ти я дала.
Ще се моля да се оправи сестричката ти,но имай сили.
Чувала съм ,че има родови проклятия-даже си мисля,че и в нашия има ,но се изрзява с друг аспект слава Богу,не толкова злочест.
Потърси начини да се избавиш от това нещо.
Желая ти успех Hug

# 17
Към кого да се обърна относно родовото проклятие? Сега чета в интернет, че наистина има родово проклятие.
Кой може да ми помогне Обикновено всички искат много пари, а лъжат..Sad
Как ли да попадна на подходящия човек..?

Аз мисля че няма гаранция че ще попаднеш от раз на човека който ще помогне. Но трябва да опитваш. След като един поработи, иди при друг да ти направи диагностика и да видиш изчистено ли е ако е имало нещо. Аз никога не доверявам само на един- и с лекари е същото. Проверка и пак проверка. Сигурно скъпо ще излезне, но има тежки магии които трудно се развалят. Няма занимаващ се с тези неща който да ти даде 100% гаранции че ще се справи. Ако има енергетично въздействие на рода ви, само по такъв начин може да се свали. Питай и разпитвай за препоръки.

Цитат
Никой ходжа, врачка, гадател не е по-силен от Бог! Бог е над всичко, просто е нужно да отворим сърцето си за Него!

Врачки и гадатели нямат нищо общо в случая. Черна магия се прави с тъмни сили и се чисти по същия начин.

# 18
Магии и проклятия НЕ съществуват- всичко е само в нашите мозъци и в устите на кожодерите!
Най-опасно е внушението, че си обречен, защото, видиш ли имаш магия! Стига глупости!

# 19
  • на брега на морето
Подкрепям и двата постинга на Делюжън. Магии, проклятия и уроки съществуват.

Киприяновите молитви може да си дръпнеш от нета и да си ги четеш сама.

# 20
Виж - няма зла участ. Не го мисли - това само може да влоши положението!
Просто сте генетично предразположени към мозъчни заболявания, което наистина е ужасно!!!
А майка ти - майка ти има проблеми с гърба заради работата - сама казваш, че е "убита от работа".
За съжаление няма с какво да ти помогнем Sad освен с подкрепа, което не е малко! Все пак мога да дам съвет да се опитате да водите колкото се може по-здравословен начин на живот - друго срещу генетичните болести няма какво да направите ...  Confused
Такива истории са тъжни и е жалко, че се случват ... Sad
Бъдете силни - ти, сестра ти, майка ти и всичките ви близки!!!  Hug

Поздрави и кураж за теб и семейството ти!!!   bouquet

П. С. Негативни енергии съществуват, но колкото повече се вкопчвате в тях, толкова повече ще изпиват силите ви. "Тъмнината" прави пробиви там, където в твоята "обвивка" има пукнатина - "залепи" пукнатините и ще бъдеш защитена (повярвай, че можеш да ги победиш - това зависи от теб!)!!! Мисъл-форма! Мисли за позитивни неща, бъди по-силна от тези енергии и вярвай в доброто (но трябва истински да повярваш в него!!!) - така добро ще ти се случва!!!  Peace

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 09:49 от pudding

# 21
Към кого да се обърна относно родовото проклятие? Сега чета в интернет, че наистина има родово проклятие.
Кой може да ми помогне Обикновено всички искат много пари, а лъжат..Sad
Как ли да попадна на подходящия човек..?

здравей,писах ти ЛС преди да прочета това.

# 22
пс. Магии не се развалят с молби към Господ. Wink

ГРЕШКА !

# 23
За съжаление наистина има хора, които се занимават с такива идиотщини като магиите. За съжаление дали енергията с които тези предмети, оставени в къщи или дрехите, или с друго не знам, но имат някакво странно влияние върху хората. Свекърва ми ходи веднъж при една жена. Тя  каза къде са тези неща и описа подробно мястото /никога не е стъпвала в къщата/ и какво трябва да направи, когато ги намери. Аз ходих при нея за мой здравословен проблем и много точно ми описа какво ми е. Три дни след това лекарят повтори същите неща. Аз все още нямам обяснение за себе си как се случва да има такива хора като тази жена, но истината е, че наистина ги има и /когато попаднеш на точния/ помагат, доколкото могат.  Има го и другият момент- ако не помогнат, поне няма да навредят с нищо. Все пак няма да пиете някакви гадости и да изпълнявате сложни йогистки номера, за да навредите на здравето си. Молитвите и магиите изискват Вяра обаче. Поне така знам.
Има и други теории за болестите. Хората не са способни да използват енергиите на собственото си тяло по правилния начин и понякога те пречат на тяхното движение, като "затварят" пътя им. Това води до прекомерно натрупване или отслабване на енергия в определени органи, които се разболяват. Има книги с упражнения за релаксация и отваряне на "пътя" на тези телесни енергии. Този начин пък изисква постоянство, самоконтрол и дисциплина.
Има я и медицината естествено. С генетиката и фармацията и всички полезни и безполезни манипулации. Въпросът е и в трите варианта: Кой от тях е в синхрон с усещането на човека? Защото, каквото и да правиш, ако не възприемеш идеята и не я прегърнеш изцяло като "твоя", всичко се обезмисля.  Hug  

# 24
Няма такова нещо като магии.Все пак сме големи хора да мислим така или,ако някой е направил магия и е подействала да си признае!
Вярвам в молитвите и във възмездието,но не и в магиите!За съжаление много хора са завистливи,аз мисля,че завистници ми пречат,но не чрез магия,а лъжи и лоши приказки по мой адрес.Това,което можем да направим е да не вярваме на зли приказки и на субективни понятия като-лудост и магия.

# 25
Напълно съм съгласна, че в много случаи "медицината" (в кавички е, защото медицината в много случаи се изопачава от лекарите) не помага, а дори вреди - и то не само защото даденият човек не е прегърнал идеята. Например когато изпишат антибиотик за обикновена хрема, предизвикана от вирус.  Shocked Laughing

И в медицината, и в езотериката има много истина - важното е да имаме тези знания и да умеем да ги съчетаваме максимално добре, за да извличаме ползата за себе си.  Peace

# 26
"Пет тибетски ритуала за подмладяване и здраве" - Питър Келдър

http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=26731

Книжката е много лека, приятна за четене (мисля, че би била приятна за четене дори и за тези, които ще я помислят за фантастично предание; а в нея е описан и медицинският поглед върху ритуалите и ползотворното им влияние върху организма), малка като обем, но съдържателна. Чете се на един дъх!!! Буквално!!!  Peace

Мисля, че ще е полезна за много хора, които се интересуват от подобна тематика. Препоръчвам я горещо на авторката на темата!  Peace

Имаше я някъде и за on-line четене и "сваляне", но който прояви интерес, може да се поразрови. Иначе не е скъпа и аз лично предпочитам да си я имам като стандартна книга.  Peace

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 12:47 от pudding

# 27
         Дано всичко при вас да се оправи. Praynig
         Не ми се струва нормално толкова много смъртни случаи и болести в едно семейство. Досега никога не съм се сблъсквала с магии или хора, които ги правят, но след разказ като твоя почвам да се замислям дали пък не съществуват наистина такива неща.
        Или пък генетично във вашия род не сте много здрави и сте предразположени към сериозни заболявания. newsm78

# 28
  • София
Не знам магии ли са,  клетви ли са или са проклятия, но ако има висша добра сила, не ми се вярва да няма и зла.
Мога само да те посъветвам на първо място да ти прочетат Кипряновите молитви, освети кръстчета или иконки на които също е чел някой духовник и ги прати на близките си да са винаги с тях.
Не знам от София ли си или ако не си дали можеш да дойдеш, но в Руската църква в София има храм на Дядо Серафим, там като отидеш пишеш на листче молба към него и го пускаш в кутия, можеш и да се помолиш там. Ходила съм, писала съм, ставало е. Е, не съм имала случаи с болести и не съм искала невъзможни неща, но няма да навреди.
А по другия въпрос, ако ще се успокоиш намери човек, който се занимава с магии, но не от телевизията или обяви, питай хора, търси и не се връзвай на такива, които ти искат конкретна сума. От една баба в мойто село, лека й пръст, която баеше против страх и уроки съм чувала, че тези истинските не могат да искат пари. Даваш им колкото и каквото искаш и ако искаш.
Стискам палци, прегръщам те и ти желая само хубави неща в бъдеще Hug

# 29
Виж - няма зла участ. Не го мисли - това само може да влоши положението!
Просто сте генетично предразположени към мозъчни заболявания, което наистина е ужасно!!!
А майка ти - майка ти има проблеми с гърба заради работата - сама казваш, че е "убита от работа".
За съжаление няма с какво да ти помогнем Sad освен с подкрепа, което не е малко! Все пак мога да дам съвет да се опитате да водите колкото се може по-здравословен начин на живот - друго срещу генетичните болести няма какво да направите ...  Confused
Такива истории са тъжни и е жалко, че се случват ... Sad
Бъдете силни - ти, сестра ти, майка ти и всичките ви близки!!!  Hug

Поздрави и кураж за теб и семейството ти!!!   bouquet

П. С. Негативни енергии съществуват, но колкото повече се вкопчвате в тях, толкова повече ще изпиват силите ви. "Тъмнината" прави пробиви там, където в твоята "обвивка" има пукнатина - "залепи" пукнатините и ще бъдеш защитена (повярвай, че можеш да ги победиш - това зависи от теб!)!!! Мисъл-форма! Мисли за позитивни неща, бъди по-силна от тези енергии и вярвай в доброто (но трябва истински да повярваш в него!!!) - така добро ще ти се случва!!!  Peace
Това е и моето мнение. Изцяло. Но за човек е трудно да приеме прагматичната истина и разбира се, му е нужно някакво обяснение, което най-често при болести и нещастия в семейството, се отдава на направена някога магия (най-често от изоставена жена  Whistling). Така обаче, човек се омотава в един порочен кръг, започва се едно ходене по врачки което според мен още повече вреди.

Общи условия

Активация на акаунт