Имам чувството, че в семейството ни има зла участ!
Бях на 12 години, когато почина дядо ми. Не се минаха много месеци, когато почина и баща ми. Беше твърде млад. Отиде си от този свят на 38 години след диагноза "Енцефалит". Дядо ми почина от кръвоизлив на мозъка.
Живеехме с баба ми и дядо ми. Когато почина баща ми и дядо ми, аз, мама и сестра ми се отделихме и заживяхме на квартира. Нека отбележа, че майка ми е видяла голям тормоз от страна на баща ми, баба и дядо. Разбираемо се отделихме след смъртта на баща ми. Заживяхме в град, там учехме, беше и непосилно да пътуваме. Това си има своята предистория. Не винете мама!
Така баба заживя в мъка, че остана съвсем сама..обичах я баба, защото беше моя баба и кръвта вода не става. Не крия, че баба ми беше много проклета и гледаше само себе си..в същото време беше и добра.
Баба я имаше до преди година. Тя почина от инсулт..Три пъти получи инсулт и си отиде от този свят. Мама и сестра ми работят в чужбина и аз гледах баба, т.е. аз контролирах нещата, често пътувах, за да я видя и т.н.. Имаше наета жена и тя й помагаше, но съм сменяла и памперси, а бях на 26 години.
Така всичко остана на моите плещи. Всякакви проблеми, а обърна се..съвсем сама!!! Няма на кого да се опра..съвсем сама!!!
откакто почина дядо, татко и баба, не подминават болести мама и сестра ми. Всяка година болест, операции, проблеми.
Сестра ми е на 29 години, а вече е преминала 5 операции от различно естество..
Мама е убита от работа и в последните година и половина има две операции зад гърба си.
Сега сестра ми е в реанимация след биопсия и диагноза "тумор на мозъка". Очакваме да разберем дали е доброкачествен или злокачествен..Оказало се, че туморът е във вътрешната страна на мозъка и не може да се стигне до него..обхванал е цялата вътрешна част..
Скъпи хора, пиша това и напират сълзите ми..които как така не пресъхнаха вече?? Нещо ме души за гърлото и си спомням нещо чуто, докато бях малка..Не зная дали е истина, дали съм го чула или сънувала..
Татко е имал приятелка на младини, която е оставил..не минало много време и се е запознал с мама и са се оженили. Чух, че тази жена..бившата приятелка е направила магия с цел да умрат всички мъже в семейството..а после и жените..
Тази мисъл не ми дава мира..
Починаха дядо и татко..бяха много млади..
почина и баба..
Господ какво иска..да отнеме и нас ли??
Помогнете ми, мили хора.. не зная как..може би с една добра дума..
Какво да направя, за да прогоня тази зла участ в семейството..Защо такава ни е съдбата..?? Защо Господ ни праща такива изпитания..??
Ако сте прочели разказа ми ще разберете, че нашата съдба е много тъжна и болезнена. Разказът ми е написан много неразбираемо..типично за обърканото ми състояние..моля да ме извините.
Кажете какво да сторя..Какво да направя? Ще се побъркам..Ако и сестра ми не се оправи, няма да го преживея, казвам ви..

Хора, не ме мислете за луда. Отчаяна съм .. притеснена съм и не мога да си намеря място от напрежение и мъка.. Дайте идея какво да сторя? Какво да променя?
Вярвате ли, че ОНАЗИ ЖЕНА може да е направила подобна магия..? Аз вече не зная в какво да вярвам. Толкова ли сме грешни, че такава скъпа цена плащаме за всичко..Кажете ми!!! Помогнете ми, дайте ми сила..съсипана съм..
Помолете се за моята сестричка да се оправи