Отговори
# 45
  • София
Ако си мислиш че магии се развалят с пост и дарения на църквата жестоко се лъжеш!

От магии никаква църква, причестявания и молитви не опазват. Опазва силна магическа ритуална защита и то зависи каква и зависи за какво. Черната магия е многократно по-силна от всякакви молитви към Бог. Ако ходиш по църкви и едновременно по магове за разваляне на магии, гарантирам че от двата стола та на земята. Това са две враждебни една на друга сили и нито от едната страна няма да видиш помощ.
Ако има магия, на теб не защита ти трябва а разваляне на магията. Т.е. нова магия за анулиране на въздействието на старата.
Защо мислиш, че черната магия е многократно по-силна от молитвата? На кой природен закон се основават твърденията ти? И как си представяш някой да направи лошо на друг, без самият той да бъде засегнат? "Който гроб копае други му, само пада в него."
Ако съществува добро и зло, трябва да има и някакъв баланс нали? Кой определя кога злото да е повече от доброто и обратното? Някоя врачка ли? Какви ли висши сили трябва да има за да го прави?

Абсолютно съм съгласна, че няма магии има само отрицателна енергия. И човек не трябва да и се поддава, защото тогава нещата се влошават. Силата на молитвата е именно в искренността и положителните мисли, с които я отправяш. Хората със силна енергия и аура не ги ловят "магии". Точно защото положителната или високочестотната енергия е много по-силна от отрицателната. Доброто заразява. Когато си в компанята на духовно извисен човек ти си спокоен. Неговата енергия те облива и ти влияе.

Искам да кажа на авторката , че е взела най-доброто решение. Сигурна съм, че поне малко ще и олекне. Пожелавам и много сили и вяра и се надявам близките и да се оправят.  Hug

# 46
  • на брега на морето
Не знам магии ли са,  клетви ли са или са проклятия, но ако има висша добра сила, не ми се вярва да няма и зла.

Разбира се, че има - този свят е дуалистичен - добро и зло, ляво и дясно, светло и тъмно, горе и долу... Лошото е контрапункт на доброто, ако го няма как да разберем, че доброто е добро?

# 47
  • София
Не знам магии ли са,  клетви ли са или са проклятия, но ако има висша добра сила, не ми се вярва да няма и зла.

Разбира се, че има - този свят е дуалистичен - добро и зло, ляво и дясно, светло и тъмно, горе и долу... Лошото е контрапункт на доброто, ако го няма как да разберем, че доброто е добро?
Това имах предвид, че е много лесно да кажеш, че няма магии и зло, а само Господ, само че за мен не е така.
Няма да обръщам темата в религиозен спор, аз вярвам в някаква висша сила и в нейната опозиция, също така вярвам, че по никакъв начин ходенето на църква няма да навреди на авторката, молитвите също.
Търсенето на ходжи, врачки или както се казват може да я успокои, не знам дали ще помогне, но не виждам какво пречи да пробва и с двете, стига да не издава купища пари на шарлатани.
В отчаянието си човек се хваща за сламка и не смятам, че тези методи биха били в неин ущърб.

# 48
Защо мислиш, че черната магия е многократно по-силна от молитвата? На кой природен закон се основават твърденията ти? И как си представяш някой да направи лошо на друг, без самият той да бъде засегнат? "Който гроб копае други му, само пада в него."
Ако съществува добро и зло, трябва да има и някакъв баланс нали? Кой определя кога злото да е повече от доброто и обратното? Някоя врачка ли? Какви ли висши сили трябва да има за да го прави?

Абсолютно съм съгласна, че няма магии има само отрицателна енергия. И човек не трябва да и се поддава, защото тогава нещата се влошават. Силата на молитвата е именно в искренността и положителните мисли, с които я отправяш. Хората със силна енергия и аура не ги ловят "магии". Точно защото положителната или високочестотната енергия е много по-силна от отрицателната. Доброто заразява. Когато си в компанята на духовно извисен човек ти си спокоен. Неговата енергия те облива и ти влияе.

Искам да кажа на авторката , че е взела най-доброто решение. Сигурна съм, че поне малко ще и олекне. Пожелавам и много сили и вяра и се надявам близките и да се оправят.  Hug

Много ти е напълнена главата с патетични глупости. Не мисля че е по-силна, а ЗНАМ. С магия се убива за броени дни и часове и НИЩО не може да ти помогне. С магия се съживяват мъртъвци и се вдигат от гроба (зомбита на вуду)

Ако правещия магии падаше сам, такива да не съществуваха повече от броени месеци. Да са изпопадали отдавна. Laughing Има винаги откат при магии, но за това специалистът е такъв за да знае как и към кого да насочи отката. Поставят се специални защити така че никой да не върне отката към тях и при разваляне евентуално.

Има наистина хора с по-силна енергия които по-трудно ги ловят магии. За такива се правят специални предварителни ритуали за отслабване на енергията и тогава се предприема самата магия. Труднопробиваеми или непробиваеми енергетически са само хора със специална за целта защита.

# 49
Бубче, който не вярва в злото, едва ли вярва в Бог. С повечето момичета тук просто споделихме, че има негативна енергия (не че няма), но тя не може да ни повлияе, ако не трептим в една честота с нея.  Peace  А ние трептим в една честота с нея, ако сме "негативни" личности - "лоши" хора или песимисти, ако си мислим само лоши неща, ако постоянно се страхуваме от злото и т. н.

# 50
  • София
Делюжън, разбирам, че доста се интересуваш от темата и сигурно знаеш много, но не е ли по-добре да ползваш познанията си по темата, за да насочиш авторката към конкретни хора за помощ вместо да я психираш допълнително.
Знам, че си изключително пряма и реалистична, но на фона на отчаянието на авторката, постове за умиране за часове в следствие на магия и почти невъзможността тя да бъде премахната не ми се струват много удачни.

# 51
 Поставят се специални защити така че никой да не върне отката към тях и при разваляне евентуално.

Делюжън,те тези,които правят магиите(разните там баби и магове...) си правят защити,ами поне на този,който е поръчал т.нар магия не се ли връща злото???

# 52
Бубче, който не вярва в злото, едва ли вярва в Бог. С повечето момичета тук просто споделихме, че има негативна енергия (не че няма), но тя не може да ни повлияе, ако не трептим в една честота с нея.  Peace  А ние трептим в една честота с нея, ако сме "негативни" личности - "лоши" хора или песимисти, ако си мислим само лоши неща, ако постоянно се страхуваме от злото и т. н.

Стига глупости разпространявали бе хора! ooooh! Не се ли усещате колко много вредите с фантасмагориите си? На каква такава негативна честота може да бъде един мъртвец за да стане от гроба?  Магията действа АБСОЛЮТНО на всички с изключение на защитени по магически начин. Без значение какъв човек си.

Цитат
Делюжън,те тези,които правят магиите(разните там баби и магове...) си правят защити,ами поне на този,който е поръчал т.нар магия не се ли връща злото???

Ако магът не се е погрижил специално може и да се върне. Има специални разплати за магията и за да не се връща трябва да е платено за нея. Различните ритуали изискват различни неща.

# 53
Това за съживяването на мъртъвците като замбита е научно "разконспирирано". Няма такова нещо. Laughing За твое съжаление.
Почети повечко.

# 54
Delusion, всеки има своята истина и има право да я каже, както ти имаш правото да кажеш своята. Нали така?  Peace
А може би магията е в нас самите, не мислиш ли? И сами можем да се защитим. Wink
Да, знам за какво говориш, защото и аз съм чела по тези въпроси, и моята баба ми е разправяла разни неща (тя се страхуваше да не й правят магии), била съм свидетел и на негативно влияние, и на магия, която не проработи (конкретният човек не беше "защитен").
Какво да ти кажа ... Не се ли усещаш, че всеки има право да вярва в нещо, да каже своята истина (в конкретната тема изобщо не споря с теб и не се обръщам към теб - просто говоря своите истини на авторката) и да остави другите да преценят?

И ние сме чели разни неща за езотерика и магии. Не си само ти. И всъщност - медалът ВИНАГИ има две страни!!! Wink

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 16:19 от pudding

# 55
Това за съживяването на мъртъвците като замбита е научно "разконспирирано". Няма такова нещо. Laughing За твое съжаление.
Почети повечко.

Разконспирирано на баба ти дръжки. Научно доказан факт.

# 56

Стига глупости разпространявали бе хора! ooooh! Не се ли усещате колко много вредите с фантасмагориите си? На каква такава негативна честота може да бъде един мъртвец за да стане от гроба?  Магията действа АБСОЛЮТНО на всички с изключение на защитени по магически начин. Без значение какъв човек си.

Цитат

Ако магът не се е погрижил специално може и да се върне. Има специални разплати за магията и за да не се връща трябва да е платено за нея. Различните ритуали изискват различни неща.
Ти май не знаеш че всички магьосници, врачки са проклети и омрази на Бог.И не само те ами и хората който им вярват.Това е проклятие с поколения на пред.Първата заповет е ДА НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ.Ти вредиш първо на себе си и после на другите.Жалко.

# 57
Delusion  и все пак не мога да повярвам, че за стореното зло може и да няма възмездие.Как е възможно?По тази логика един човек може да убие 1000 човека и на всичкото отгоре не може да бъде осъден,не и по законен начин,понеже омагьосването със сигурност не е доказателство пред съда?

# 58
Почети повечко.

Разконспирирано на баба ти дръжки. Научно доказан факт.

Ти във Властелинът на Пръстените ли го видя? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Там е абсолютен факт, права си. Sunglasses

# 59
Delusion  и все пак не мога да повярвам, че за стореното зло може и да няма възмездие.Как е възможно?По тази логика един човек може да убие 1000 човека и на всичкото отгоре не може да бъде осъден,не и по законен начин,понеже омагьосването със сигурност не е доказателство пред съда?

Как да няма възмездие? Винаги има такова. Не е задължително направилият зло да ходи превързан, за да видят другите възмезнието.
Неведоми са пътищата Божии.

Общи условия

Активация на акаунт