Отговори
# 30
Цитат
Магии не се развалят с молби към Господ. Wink

Не е вярно това! Никой ходжа, врачка, гадател не е по-силен от Бог! Бог е над всичко, просто е нужно да отворим сърцето си за Него!

Отиди в църква и разговаряй с някой отец. Има специални молитви срещу магии.

вече разговарях с отец. Ще пазя три дни пост..от утре. В понеделник отецът ще прочете Киприянова молитва. Даде ми голяма надежда този човек. Дори пари не иска. Просто аз ще направя дарение на църквата, макар и скромно..само да се оправи сестричката ми и мъките и неволите да спрат. Така си наумих, че ще купя една икона и ще я даря на църквата.

# 31
Според Православието така наречените магии са молитва към демоните.Има магии  ,но всичко което се случва е по Божие допущение.Има и хора,които никаква магия не ги лови тези,които редовно се изповядват и причастяват с вяра.
Само не бъркайте съвремените "представители" на БПЦ с Православието...Слава Богу намират се и истински духовници,както и доста литература по въпроса!
Съвета за Руската църква е правилен,но в цяла България има църкви с чудотворни икони,най-вече на Богородица!Помоли се от сърце,Тя ще ти помогне,чудеса се случват непрекъснато  bouquet

Докато пишех видях,че си направила най-важното,вече си по-добре  bouquet

# 32
Ако си мислиш че магии се развалят с пост и дарения на църквата жестоко се лъжеш!

От магии никаква църква, причестявания и молитви не опазват. Опазва силна магическа ритуална защита и то зависи каква и зависи за какво. Черната магия е многократно по-силна от всякакви молитви към Бог. Ако ходиш по църкви и едновременно по магове за разваляне на магии, гарантирам че от двата стола та на земята. Това са две враждебни една на друга сили и нито от едната страна няма да видиш помощ.
Ако има магия, на теб не защита ти трябва а разваляне на магията. Т.е. нова магия за анулиране на въздействието на старата.

# 33
Благодаря ви, мили хора.
Много, благодаря. Ако кажа, че вие сте единствената ми утежа в момента, няма да излъжа!!
Съвсем сама съм, съвсем сама!!!
Дано след молитвата в църквата нещата се пооправят, имам вяра в свещеника.
Благодаря ви, хора! Бъдете щастливи.
Нека се молим за моята мила и скъпа сестричка. Нека е жива и здрава майка ми, която е много разстроена..

# 34
Ако си мислиш че магии се развалят с пост и дарения на църквата жестоко се лъжеш!

От магии никаква църква, причестявания и молитви не опазват. Опазва силна магическа ритуална защита и то зависи каква и зависи за какво. Черната магия е многократно по-силна от всякакви молитви към Бог. Ако ходиш по църкви и едновременно по магове за разваляне на магии, гарантирам че от двата стола та на земята. Това са две враждебни една на друга сили и нито от едната страна няма да видиш помощ.
Ако има магия, на теб не защита ти трябва а разваляне на магията. Т.е. нова магия за анулиране на въздействието на старата.
Ти от къде си толкова наясно с магията.
Ако смяташ,че една магия може да спре Божията воля,много грешиш.Бог е този който дава сила и на доброто и лошото да са между хората.Всеки сам си избира пътя.

# 35
Благодаря ви, мили хора.
Много, благодаря. Ако кажа, че вие сте единствената ми утежа в момента, няма да излъжа!!
Съвсем сама съм, съвсем сама!!!
Дано след молитвата в църквата нещата се пооправят, имам вяра в свещеника.
Благодаря ви, хора! Бъдете щастливи.
Нека се молим за моята мила и скъпа сестричка. Нека е жива и здрава майка ми, която е много разстроена..
Имай вяра в Бога,не в свещеника.Той е човек като всички нас.Вярата ти трябва да е само и единствено в Бог.
Сестра ти и майка ти също трябва да повярват.
Знам,че това което пиша може да изглежда налудничево,но е истина.Аз вярвам в тази истина,защото това е моя избор.Бог никога не ме е разочаровал.

# 36
Искам да кажа от медицинска гледна точка, че в много случаи (да не кажа във всички) отстраняването на злокачествените тумори е една голяма грешка, тъй като от тях (дори още преди човек да подозира, че съществуват в тялото му) се откъсват отделни туморни клетки, които чрез кръвоносните и лимфните съдове попадат в други части на тялото, където се "загнездват" и остават. Докато главният тумор е на мястото си, той подтиска развитието на "отцепилите" се клетки, но когато бъде отстранен, вече няма какво да ги спира и те започват бурно развитие.
Метастази се получават не само по време на операцията (при недобро изчистване на тумора), а и по гореописания начин.
А получилите се метастази, знаете, убиват пациента, претърпял операцията.
Написах това информативно - някои от вас може да го знаят, други да не го знаят, трети да помислят, че говоря глупости и т. н.
Просто исках да споделя и този момент, а всеки си претегля според собствената си ситуация и вътрешно усещане.

П. С. Merilin80, надявам се, че туморът на сестра ти е доброкачествен.  Praynig

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 13:59 от pudding

# 37

Ако смяташ,че една магия може да спре Божията воля,много грешиш.Бог е този който дава сила и на доброто и лошото да са между хората.Всеки сам си избира пътя.
Делюжън е магьосница, не знаеш ли  Laughing Много е наясно с тъмните сили  Mr. Green

# 38
Ти от къде си толкова наясно с магията.

Всеки който е чел достатъчно е наясно.

Разбира се че може. Ако не можеше, не биха умирали хора от магии. При всички случаи не това е Божията воля и не това му е отредения път. Това е насилно променена енергетична кодировка на човека.
Какъв път да си избира? Да си мре с божите молитви на уста или да се бори със средствата с които му е причинено?

# 39
Искам да припомня една стара мъдрост, която е в тон с голяма част от ежедневието ни (в чисто практичен аспект), но е вярна и на тема "Магиите и защо хората са податливи или не на тях": "Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи." Внушението, вярата и страховете ни са "мисъл-форма"!!!   ideauu

# 40
Искам да припомня една стара мъдрост, която е в тон с голяма част от ежедневието ни (в чисто практичен аспект), но е вярна и на тема "Магиите и защо хората са податливи или не на тях": "Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи." Внушението, вярата и страховете ни са "мисъл-форма"!!!   ideauu
Аз съм виждала много подобни книги по тоя въпрос, дори съм чела някои от тях. Също съм на мнение, че каквото човек си направи ,това е. Склонна съм да мисля, че така наречаните магии, "хващат" хора с по-лабилна психика, по-песимистично настроените, по-податливи на внушение и с по-слаба енергиина защита.

# 41
Аз съм виждала много подобни книги по тоя въпрос, дори съм чела някои от тях. Също съм на мнение, че каквото човек си направи ,това е. Склонна съм да мисля, че така наречаните магии, "хващат" хора с по-лабилна психика, по-песимистично настроените, по-податливи на внушение и с по-слаба енергиина защита.

Именно!!!  Peace

# 42
merilin80, защо така си сама в този труден момент? Нямаш ли свое семейство или не знам... връзка, приятел, близък, който да ти бъде упора по някакъв начин? Да ти дава кураж?

# 43
За съжаление наистина има хора които се занимават с такива глупости - като правене на магии и наистина понякога стават големи бели (не бих пожелала такова нещо и на най-големия си враг ако имам такъв, не знам за мен това е нещо много ужасно). Не знам къде да отидеш, но разпитай трябва да видиш и, ако наистина има такова нещо трябва да се развали както казват хората. За църквата - много хубаво си направила. И аз обичам да ходя от време на време и да си запалвам свещички за здраве, за починалите наши близки, за благодарност към Господа......... Дано свещенникът ти помогне и каквото си си наумила действай не оставяй нещата така. Желая ти скорошно излизане от това положение - на теб и  най-близките ти хора и много много усмивки нататъка, прегръщам те и ще се помоля за сестричката ти  Hug Praynig Hug

# 44
Черната магия е многократно по-силна от всякакви молитви към Бог.

Брейййййй, какво прозрение. Дано това ти богохулство бъде простено.

Общи условия

Активация на акаунт