SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 31 194
  • 672
  •   1
Отговори
# 405
Уж е бил като "по-млад", ама честно казано няма как да точа лиги по младежките му "секси" снимки  Joy Или фотографа е бил кофти или Дженсън е имал много странно разбиране за сексапил по онова време  rotfImbo

Но това не му дава право да ни държи на сухо сега и да не пуска някакви "по-така" фотосесии   smile3516
-Не е честно, а Дженсън?!
-

# 406
Уж е бил като "по-млад", ама честно казано няма как да точа лиги по младежките му "секси" снимки  Joy Или фотографа е бил кофти или Дженсън е имал много странно разбиране за сексапил по онова време  rotfImbo

Но това не му дава право да ни държи на сухо сега и да не пуска някакви "по-така" фотосесии   smile3516
-Не е честно, а Дженсън?!
-

Дай да му изпратим едно протестно писмо...  smile3523
Да предявим претенции  bambam

# 407
Какво ти писмо, дай да идем и да си предявим претенциите лично  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

И като говорим за колажи...

# 408
Какво ти писмо, дай да идем и да си предявим претенциите лично  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

И като говорим за колажи...

[IMG height-100]http://i282.photobucket.com/albums/kk277/Luvs_Twilight/Sam-and-Dean-the-winchesters-100883.jpg[/img]

Уха! Пишете ме и мен в делегацията, ако ще ходим да предявяваме претенции лично! Mr. Green

Иначе този колаж е един от най-добре направените. Simple Smile Мерси, че го сподели с нас и сори, че ти разбихме илюзията за "четящия" Дийн. На мен лично ми отне повече от година в сладка заблуда, преди веднъж случайно да попадна на оригиналната снимка и аз като тебе не исках да повярвам на "ушите си!!" Wink

# 409

Едвам ме нави  Crossing Arms

Кога тръгваме???  newsm47

# 410
  • срещу двата комина :)))

и аз искам ,и ааааааз  newsm44

# 411

и аз искам ,и ааааааз  newsm44

bath1  grinning012 smile3550 Момичета!!!! Приготвяйте се, ЗАМИНАВАМЕ... newsm01

# 412
Предлагам да се разделим на два отбора - "Добрите ченгета" и "Лошите ченгета". Първо влизат добрите и пробват става ли работата с добро, а ако не - лошите са на ход  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil smile3508

Ще му покажем на тренера кой командва парада   Sly Sly Sly Пък ако много го ядосаме... е, нека ни накаже   newsm08 smile3521 newsm08 smile3521

# 413
  • срещу двата комина :)))
Аз съм от обора на лошите  Twisted Evil Пиша се първа доброволка

# 414
Предлагам да се разделим на два отбора - "Добрите ченгета" и "Лошите ченгета". Първо влизат добрите и пробват става ли работата с добро, а ако не - лошите са на ход  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil smile3508

Ще му покажем на тренера кой командва парада   Sly Sly Sly Пък ако много го ядосаме... е, нека ни накаже   newsm08 smile3521 newsm08 smile3521

newsm68 Дано ни накаже!!!! ..... Пу да съм от "лошите ченгета" ...и ще дам всичко от себе си за общото благо smile3534

Сега като се замисля Дженсън и Джаред вървят в комбина и винаги се защитават.... Ще стане интересно  devil

# 415
Закъсах го в мирно време!!!
Нещо съм се размечтала   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=5jJ6Cf0F_-M&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=b7wQjRF8E98

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:58 от didiwitch

# 416
Абеее, всички сме се размечтали май  Embarassed  Embarassed Embarassed

Аз два - три дена съм се отдала само на Дийн-занимания и така съм се вкарала във филма, че вече започнах да сънувам някакви безумни истории  #Shocked #Shocked Такъв як сценарист щеше да излезе от мен, че не е истина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 417
  • # супернатурална #
A здравейте! Гледам делегацийка се сформира, м? И все за тренера. Да взема и аз да дойда, та Самито да не се почувства пренебрегнат нещо. Ще вземе да се натъжи, да се разсъбече,

ще ви разсее и ще забравите за какво сте тръгнали Joy

Дейна, Дейна! Забрави ли, че единодушно решихме, че "читателската снимка" не е монтаж. Просто някакъв чичка си е сложил главата на тялото Дженсъново. Все пак като един мокет аз би трябвало най-добре да зная кой точно ме е притиснал и поомачкал влакънцата ми Laughing

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 15:37 от galina76

# 418
Дейна, Дейна! Забрави ли, че единодушно решихме, че "читателската снимка" не е монтаж. Просто някакъв чичка си е сложил главата на тялото Дженсъново. Все пак като един мокет аз би трябвало най-добре да зная кой точно ме е притиснал и поомачкал влъканцата ми Laughing
О, да! простете за недоглеждането Blush

# 419
  • # супернатурална #

Простено да ти е, сестро!

Общи условия

Активация на акаунт