SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 588
  • 672
  •   1
Отговори
# 570
  • # супернатурална #
Оо, Пепита, добре го даваш Laughing
Айде и за Кастиелки нещичко:

# 571
# 572

или културно казано - ненаситница ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green = ценителка на мъжката красота.

Bicho malo, добре завърнала е!
Едва ли си пропуснала хита на сезона, но това не пречи да му се насладим отново:
http://www.youtube.com/watch?v=Y6RwqdwN7jw

Аааааааа, Галинче това е просто мехлем за очите, балсам за душата ...

# 573

или културно казано - ненаситница ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green = ценителка на мъжката красота.

Ахахх  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Blush Blush Blush

ПП: Сещам се да попитам, има ли някой освен мен, който твърдо е само на терена и не поглежда нито към градината, нито към небето? Аммааа not even a peek  Innocent Innocent Ама изобщо, изобщо... и не му трепва сърцето при вида на Сами или Кас? Защото долавям много смесени сигнали и вече не мога да преценя Grinning

# 574
  • Разпиляна във въображението
Аз. Сам го виждам едвам-едвам.  Като фон ми е някак си.

Само Дийн.

Добре дошла на новото попълнение. Радвам се, че харесваш и тримата. Много се радвам да го прочета. Това означава, че си просто 1/3 заплаха.

# 575
Благодаря на всички за топлото посрещане   bouquet Hug

# 576
ПП: Сещам се да попитам, има ли някой освен мен, който твърдо е само на терена и не поглежда нито към градината, нито към небето? Аммааа not even a peek  Innocent Innocent Ама изобщо, изобщо... и не му трепва сърцето при вида на Сами или Кас? Защото долавям много смесени сигнали и вече не мога да преценя Grinning

Има, има  Flutter Blush  Ама не само на терена, ами и на трибуните   Crazy

# 577

И Изи. И дотам се изчерпват верните Laughing

# 578
Злате, мерси за снимките! Hug Страхотни са! Спойлерът за онзи вампир голям и лош" направо ме накара още повече да нямам търпение и да се чудя как ще се преживеят оставащите 25 дни Wink

Здрасти на новите попълнения и добре дошли на Маракана! Към ултрасите ли смятате да се числите или по-скоро към умереното течение на кокетки-мажоретките?

# 579
  • срещу двата комина :)))

И Изи. И дотам се изчерпват верните Laughing
оооо не само...аз никой друг не виждам,даже Сам ми се вижда меко казано като фон,а пък за другите няма какво да коментирам  Blush TEAM DEAN FOREVER newsm18 newsm18 newsm18

# 580
  • София

или културно казано - ненаситница ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green = ценителка на мъжката красота.

Ахахх  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  Blush Blush Blush

ПП: Сещам се да попитам, има ли някой освен мен, който твърдо е само на терена и не поглежда нито към градината, нито към небето?
има, има Simple Smile  newsm47 smile3502 +1 от мен....не сме малко Simple Smile

# 581
  • # супернатурална #

Бре, бре, бре! Много кандидатки за брат ми, много чудо. Аз ще се утешавам с чаша вино ...и ...

Галчето, Фейчето и Стич Laughing

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 22:12 от galina76

# 582
# 583
Здравейте!
bicho malo, добре дошла отново!  Hug
pepita_89, добре дошла и на теб!   bouquet

това момче каквото хване-чупи, направо се чудя дали да му се дам Rolling Eyes
Галче, понапазвай си се, че не е шега работа с този Саскуоч  Mr. Green

Бре-бре-бре, колко много  мараканки-ултраси имало!  Shocked Аз все си мислех, че повечето сме в категорията мажоретки-кокетки  Embarassed, а то какво излезе. Направо мъ йе срам  Embarassed.

prissson, мерсаж за моторните снимки!   bouquet Hug
Ето тук има още малко Дийн на моторче - http://punkdimages.photoshelter.com/search?_bqO=7&_bqH=eJyzD … bnJpYlJwBAAp3IWk-

# 584
  • Разпиляна във въображението

Мамин сладък.

Аз не разбирам мажоретките newsm78 Как така си фен на Дженсън и не съвсем Laughing  Обаче е факт, че няколко от мажоретките изприпкаха в градинката. Добре, че няма обратния ефект.

Общи условия

Активация на акаунт