SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 858
  • 672
  •   1
Отговори
# 15
  • В средата на времето
Изи, официално се титулуваш "Върл запалянко", честито.

Благодарности сърдечни  Grinning

Младият Дийн така издалеч изглежда доста добре Laughing

Айде сега глезотии - студено било във Ванкувър. Като ги гледам и двамата не са някои крехки вейки, все ще издържат няколко сцени да са без ризки

Joy съвсем си права. Значи все пак Дийн ще го задомят леко за оназ Лиса Crossing Arms Crazy Не ми харесва. Naughty

# 16
Иииих, значи! Лоша Сера! Как може тъй да няма shirtless scenes! Simple Smile

Злата, Hug мерси за новините! Simple Smile

# 17
Иииих, значи! Лоша Сера! Как може тъй да няма shirtless scenes! Simple Smile
Спокойно, агенте, ще има, просто няма да е повече от обичайното. Няма да ни оставят без хич, особено пък Сара Гембъл както обича Сами гол и разплакан Laughing

# 18
Аз предлагам направо сценаристите да направят едно хубаво заглеждане на Spartacus Simple Smile и SPN да започне да се излъчва по нощите Wink хахаха

Няма да е зле да има повече "такива" сцени, ама хич...

# 19
Няма да ни оставят без хич, особено пък Сара Гембъл както обича Сами гол и разплакан Laughing
А пък и на Джаред нали все му е топло, все ходи по тениски. За Дийн-фенките се притеснявам повече, че Дженсън май е по-зиморничав.

Гледат ли ви се летищни снимки? Дженсън особено на първите две е  Heart Eyes Искам го само по тая шапка Blush

# 20
Привет!
Няма мусака, няма пастички Mr. Green Нощес изневерявах с другата ми голяма J любов - Jerard Butler  Blush До ядене не се стигна Twisted Evil

Дейна, ако може да ме причислиш към ненаситниците, моля и предварително ти благодаря Hug Имаш една бира от мен, когато кажеш и където кажеш Laughing

Благодаря за летищните снимки! Джаред напоследък е все по-по- и по-страхотно изглеждащ! Искам да има shirtless сцени пък...

# 21
  • UK
Здравейте и от мен, момичета  Peace Отне ми доста време докато изчета последната тема, то от почивки, морета, ваканции, никакво време за форум, пуууу.  Crazy
Връщам се, носеща една доволна порция Уинчестърско Grinning

Поздрав за всички, трудещи се усилено под командата на Тренера  Flutter

И тримата красавци, хванати нахилени до ушите на тазгодишния ComicCon:  Mr. Green

Още една, пак от там, с безценна физиономия от г-н Падалеки  Joy

Злата, благодарности за летищните снимки.  Heart Eyes

# 22
november_rain, добре дошла! Радвам се, че се върна!  Hug
Още една, пак от там, с безценна физиономия от г-н Падалеки  Joy
Безценната физиономия на г-н Падалеки въднъг ти я пущам и на гифче  Joy Joy Joy

Нощес изневерявах с другата ми голяма J любов - Jerard Butler  Blush До ядене не се стигна Twisted Evil
Сонче, недей така, бе, жена, сили ми не останаха да ти завиждам за сънищата! Сега как ще го преживея и г-н Бътлър  ooooh! Сори за спама, ама ти видя ли му новата визия на лошо момче в новия му филм  Heart Eyes

# 23
Златенце, гифчето с безценните муцунки на Джаред и Миша е страхотно! Благодаря ти!

Новата визия на Джерард ни мъ кефи, аз дългокоси и зализани мъже не харесвам, единственото ми изключение е Джаред Heart Eyes Виж, това че пак е лошото момче... Сууупер...

# 24
Здравейте и от мен! Благодаря за новата темичка  Hug
Хайде сега да се порадваме малко на Дженсън и Данийл. Все пак до колкото разбрах не съм единствената която обича снимката на гушналия се Дженсън:
http://www.youtube.com/watch?v=L0y8vb98Ei4&feature=player_embedded
Естествено няма да пропусна и Джаред и Женевийв: http://www.youtube.com/watch?v=vqBAyoo9aAI&feature=player_embedded#!

# 25
Новата визия на Джерард ни мъ кефи, аз дългокоси и зализани мъже не харесвам, единственото ми изключение е Джаред Heart Eyes Виж, това че пак е лошото момче... Сууупер...
Не, че така пак не си е хубав, но и на мен ми харесва повече с къса коса.

Още две интервюта от Comic-Con-а - с Бен Едлънд и Джим Бийвър - http://blogs.trb.com/network/cwsource/2010/07/supernatural_talks_cliffhanger.html
И едно с Дженсън - http://www.digitalspy.co.uk/tv/s6/supernatural/tubetalk/a251532/ … al-exclusive.html

prissson,  Hug за клипчетата на гушкащите се семейни двойки!

Последна редакция: чт, 29 юли 2010, 14:58 от Злата с метлата

# 26
Ето и няколко снимчици:

# 27
Аз пък противно на очакваното искам момчетата мнооого облечени ... (кого ли залъгвам  Twisted Evil).
Мерси много за снимките и за интервюто (Златенце   bouquet), и за видеотата на влюбените двойки (ииии те приличат на Младоженци , така са цалуват .. ни мой са утдилят  Joy).
Момичета намяляйте рамера на снимките (нека самата снимка е линк към по голяма), не за друго, ама да не ни направят забележка ... Rolling Eyes
Още веднъж ще кажа, че са прекрасни (особенно Джаред  Blush) и за да съм на всяко гърне меродия ..... Бътлър е особенно очарователен  Heart Eyes в "300" и в последния филм с Дженифър Анистън (заглавието  newsm78). Сонче завид за него и за мусаката (ако знаеш колко съм я мислила ....   Whistling)

# 28
Привет и в новата тема  Hug (Тъкмо се чудех кой ще я прави  Sunglasses )
Дейна, да ме запишеш мен като ценителка на мъжката красота, а от предния път съм си записала, че трябва да прибавим още една категория кастиелки и там да влезе november_rain

И пак (отново) малко иконки  Grinning (Не са тематично подредени)

Леле, скоро ще почна да забравям какво съм пуснала...

Отделно, искам да ви питам всички, какво ще кажете, на началната страница да има линк и към творбите на bicho malo, защото според мен са много хубави (предполагам, че не само според мен) и не трябва да се губят (то не че ще се загубят, ма много време отнема търсенето). Може евентуално с препратка към съответната публикация  Grinning

# 29

Безценната физиономия на г-н Падалеки въднъг ти я пущам и на гифче  Joy Joy Joy

Зло!!! Все ще ми избиеш зъбките с нещо подобно newsm03  и тримата са такива сладки образи...

Здравейте и от мен! Благодаря за новата темичка  Hug
Хайде сега да се порадваме малко на Дженсън и Данийл. Все пак до колкото разбрах не съм единствената която обича снимката на гушналия се Дженсън:
http://www.youtube.com/watch?v=L0y8vb98Ei4&feature=player_embedded
Естествено няма да пропусна и Джаред и Женевийв: http://www.youtube.com/watch?v=vqBAyoo9aAI&feature=player_embedded#!

А това ще си го връткам до довечера  Laughing

И понеже съм върла хищна ненаситница, ако може там да ме пльоснеш Дейна  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт