Имате ли истински приятели?

• 10 122
  • 100
  •   1
Отговори
# 90
Истински приятелки нямам, но по-странното е , че не искам да имам. Преди 4 години загубих най-близката си и добра дружка. Израснахме заедно и бяхме като сестри. Само тя знаеше моите тайни и разбираше моите чувства. За съжаление обаче живота ни раздели и не можахме да сбъднем мечтите си. Смъртта и ме промени като човек и ме накара да се затворя в себе си. Не споделям на никого болките и радостите си, не допускам никого до себе си и това ужасно ми тежи.
Завиждам благородно на всеки от вас , който има поне по един/една истинска приятел/ка и ви съветвам винаги да поддържате приятелството, защото е безценно!

# 91
Нямам. Хората много се променят с времето, интересите и приоритетите също и в един момент се оказва, че всеки си гледа първо собственото удобсто. Аз съм на 23, приятелките ми от детинство са обвързани, почват да говорят за бебета и сватби...Забелязвам как постепено ставам излишна, а и не ми е интерсно вече с тях. Но и никога не съм вярвала, че някой ще ми е приятел цял живот. Хората се срещат и разделят, важно е в момента да имаш някой, с който сте на еднаква вълна.

# 92
По напред в темата казах , че нямам истински приятели, но като такива чувствам родитеите си и мъжо. Не знам това дали се брои, но майка ми е човекът на който винаги съм можела да споделя всичко и да срешна разбиране и подкрепа, а мъжо ......няма нужда да говоря имам чувството, че винаги знае каво искам да му кажа и какво чувствам.

# 93
  • Пловдив
Да,мисля че имам!

# 94
  • София
До скоро мислех, че имам. Сега вече знам, че не е точно така. Имам добри приятели, но не и напълно истински. Двете ми най-най-добри приятелки, за които бях правила какво ли не ме предадоха по най-отвратителен и неочакван начин и от тогава насетне нямам пълно доверие на никого

# 95
  • Бургас
Аз затова казвам, че мъжете са по - истински приятели, поне моите истински са мъже... вече. Почти не ми остана приятелка, която да не ме е предала, при това без да съм я провокирала да го прави... Crossing Arms Докато мъжете много по - рядко правят мръсни номера и гадни, типично женски интриги.

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 00:43 от Мончи

# 96
  • Sofia
И аз все още мисля, че имам.

# 97
Имам -това съм си аз,ама понякога и аз си се прецаквам,та не знам ...

# 98
Смятам , че нямам истински приятели, освен мъжа ми . Търся него когато имам нужда от помощ, подкрепа , споделяне, изслушване. Може би заради това нямам други.
Живота ми до тук ме е научил че приятелите са до време и при нужда. Така съм усетила отношението към мен от моите приятели. Отзивчива съм ако някой има нужда от мен, но май само до там докъдето на мен ми е изгодно.  Не мога да си отговоря на въпроса , дали съм станала такава ,защото съм била използвана от "приятели" , или пък винаги съм си била егоист.
Относно приятелството с мъже, да имала съм такова с няколко . Случвало се е да ми предлагат нещо повече, но не всички .

Последна редакция: чт, 05 авг 2010, 08:54 от veti_d

# 99
Зависи кой какво разбира под "истински", така, както аз го разбирам - нямам. Може би единствено мъжа ми, но това, разбрахме се, не се брои.

# 100
За съжаление ,наскоро осъзнах ,че нямам истински приятели!! Cry Cry Много често ми се случва,когато имам някакъв проблем да имам нуждата да го споделя с някого, да излея мъката си!!Но добре че е мъжа ми,който винаги е до мен, иначе все едно съм Сама!!

Общи условия

Активация на акаунт