Любители на кучета-14

• 52 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
хайде , елди с вас сме  Praynig Praynig Praynig

# 166
Елди, и аз стискам палци. Praynig С вас съм и аз. Hug

# 167
  • София
Елди, всичко ще бъде наред  Hug

# 168
Елди, стискам палци!
Деси, радвам се, че при вас нещата са протекли добре.
Горан е добре, лудее, очертава се като абсолютен дивак. И се чудя как да го отуча да хапе постоянно. То просто не знае друг начин за игра, освен този. Това бебешки номера ли са или трябва да взема някакви мерки, за да не стане диване и на стари години?

# 169
Елди, и от мен стиснати палци  Hug
loryto , това с хапането го имаше при нас докато смени зъбите. Сега вече мога да кажа, че почти го няма, а Бети е на 8 месеца и половина вече. Но много е ранобудна, от 5 и половина започва да дава признаци, че иска разходка. Crazy Вчера говорих с една съседка, която има и е имала доста кучета, и си мисля, че и ние ще кастрираме нашата Бетка. Но като захлади, преди следващото разгонване трябва да е, защото с всяко следващо се увеличавал риска от заболяванията. Четох доста, мисля че има още неща да прочета...но със съпруга ми сме единодушни засега. Само си мисля, че ще ми е мъчно, че няма да има поколение, а е една много нежна, красива болонка, добричка и много умна.

# 170
Благодаря ви, момичета  Hug

Ние току-що се прибираме вкъщи. Кайрито е сякаш още под упойка. Прибра се и си легна веднага. Иначе се изпишкахме - било хубаво! Дано!!!  Praynig

Много ми е омърлушена. Дано скоро да се оправи и пак да е същото диваче. Сърцето ми се къса като я гледам такава. Самата рана е около 2 см. Много малка и козметично направена. Казаха три-четири дни да мажем с едно мехлемче и ще пием антибиотици. Ами засега това е. По-късно ще се опитам отново да се включа  Hug

# 171
  • София
Елди, много се радвам, че сте добре Hug Първите няколко часа може да халюцинира, може да се събужда със скимтене, но утре ще си е същото диване  Hug Пожелавам ви бързо възстановяване  Hug

Джеси геройски понесе двете днешни инжекции, опита се да изпохапе лекарите въпреки яката, мнооого ги е намразила, милата. Засега всичко ни е добре, от тази вечер ще се мажем с Гентамицин и след 10-тина дни ще ни махнат конците. За съжаление, не можаха да ни сложат от тези, които се разграждат сами, та на лекаря отсега му настръхва косата при мисълта, че трябва да ги маха  Mr. Green С яката свикна за отрицателно време, снощи дори се опита да си играе с въженцето, ама не можа да го захапе, иначе яде и пие без проблем, явно се е приспособила. Сега все я е страх да не остане гладна, та я храня по 3 пъти на ден  Laughing

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 18:23 от desi_ivanova

# 172
http://zoomagazin-bg.eu
нов електронен магазин-дано да ни е полезен

# 173
Здравейте и от мен  Hug
Ние имаме бийгълче на 9 месеца. Много е игрива и сладка. Невероятно забавна и умничка.
Ако някой има бийгълче може да обменим опит за храната, какво обича и т.н
Ние с мъжа ми много си я обичаме и си я възпитаваме Simple Smile  Hug

# 174
Деси, тя не халюцинира, нито скимти. Просто лежи и спи. Нищо друго не прави. Не знам кога да очаквам някакво раздвижване...

# 175
  • София
Деси, тя не халюцинира, нито скимти. Просто лежи и спи. Нищо друго не прави. Не знам кога да очаквам някакво раздвижване...

Късно през нощта или утре сутринта, второто е по-вероятно. Остави водичка близо до нея, храна така или иначе няма да иска  Hug Джеси и днес почти цял ден спа, така че е нормално

# 176
Момичета, в района на последната спирка на 204 в Борово, е пусната отрова. Ако живеете там някъде внимавайте. 2 кучета и няколко котки са отровени.

# 177
Ето ме и мен! Кайри снощи беше спокойна. Ставахме в 4 и в 6 часа да пишка. Ходи малко по-спокойно, но сякаш започва да я наболява, защото изведнъж се обръща рязко към раничката си. Не я закача, но май има някаква болка... Важното е, че изглежда по-добре  Grinning

Все още няма апетит - хапна само една кучешка бисквитка, но целия ден е пред нас. Иска ми се да си похапне малко, за да й дам антибиотика, но ще поизчакам.

Иначе раничката ни изглежда много добре. Голяма е около 2 см, има само 2 външни шева. Мястото е спокойно - без зачервяване.
Имаме си вече и чип  Laughing Остана да си подадем документите за регистрация и госпожица Кайри вече ще си има всичко необходимо  Hug

# 178
eldi, не е болка. По-скоро неудобство. Предполагам ѝ е сложено болкоуспокояващо с депо 48 часа. Поздравявам те и за чипа и регистрацията!

Някой питаше за заразна краста. Зависи каква е крастата. Ако е демодекоза, НЕ Е заразна за хора и други животни. Единствени начин да се разбере вида на крастата е лекар и кожна проба.

pepi01, добре дошла!

# 179
  • София
Елди, може и сърбеж да е. Така е при коремните операции - първо болка, след това сърбеж. Важното е, че всичко е минало добре  Hug Честит чип

pepi01, добре дошла при нас!  Hug Ние сме мини-пинчер, така че не ти вършим работа  Laughing Качи снимки да видим малката сладурана!

Heltah,  благодаря за информацията, дано я прочетат повече хора

Ние отиваме да ни махнат абоката, че вчера не им позволи, дано това са ни и последните инжекции с антибиотик. От сутринта явно започна да я сърби дупето, място не си намира, горката

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 12:53 от desi_ivanova

Общи условия

Активация на акаунт