Любители на кучета-14

• 52 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря, момичета! Много сте мили  Hug

Сега остава да накарам малката маймунка да хапне, че само една бисквитка и 2-3 гранулки не са много... Но доктора ни предупреди, че може 2 дни да отказва, така че това не ме притеснява. Започна да си пази играчките, което много ме радва  Laughing Ще се оправи момичето ми

# 181
Момичета много се радвам че операциите на малките сладури са минали леко и без усложнения така са няма да искат да се хранят криво ще им бъде ще са умърлушени  освен това и жегите им се отразяват .Аз като им направиха операцията на Сарка и на втория ден питах лекаря и защо е такава а той ми отговори така ,,Жените като ги оперират по 10 дена лежат и не могат да стават а животинките след часове са на крака ,,
Бързо оздравяване и много  Hug от нас

# 182
  • Плевен
Аз да ви кажа ,че много се радвам за всички,че животинките са добре Гушкам ви.И да ви покажа последно кое кученце решихме да си вземем.Знам ,че харесахте онова бялото....ама в последствие намерихме едно ,което много повече ни хареса.Има сини очи и червен нос много сладко ето го :
Дано да го харесате Simple Smile и Съжалявам пак ,че ви подведох.Ще показвам снимки като го вземем и ги срещнем с глезаната Simple Smile

# 183
  • София
havaiskoto_dupe,  този сладур е по-симпатичен  Hug Чакаме снимки  Simple Smile

# 184
Ето малко снимки на моето момиченце. качеството не е кой знае какво, но с телефон - толкова!
Тук е с тати - раничката се вижда:

Ето я и отблизо - премижа от удоволствие

Днес е в настроение за маскиране...  Laughing Ето малкото ми пиратче

И ето за последно - една готина мацка

# 185
  Ето ни и нас... завърнахме се ... Рончи се представи като най- добрия и примерен гост при свеки , не направи нито една пакост и доста време беше на вън по разходки  Crazy
  В колата вече се вози като пич и не желае вобще да слезне от предната седалка , какво остава да отиде в кутията и да няма видимост на пътя ... но много лоши шофьори , просто ужас , видяхме една катастрофа преди Сливен и доста почакахме на пътя , явно беше станала последните минути .  Sad

Хавайче , този сладурчо е уникален , много е красив .  Hug
  Деси , браво на вас , геройски се държи Джеси  Hug

Елди , тя много красива и фотогиенична  Hug

Това е май от нас , героите са уморени , лягаме да спим  Tired Tired  Heart Eyes

# 186
Момичета кажете крастата, лекува ли се и за какъв етап от време? Благодаря   bouquet

# 187
http://www.bgvet.org/animals/pets/dogs/parasitology/sarcoptosis.php  това намирам , дано всичко да е наред. 

# 188
Момичета кажете крастата, лекува ли се и за какъв етап от време? Благодаря   bouquet

Зависи от какъв вид е крастата. Установете вида преди да започнете лечение. Взима се кожна проба.
Лечението - медикаменти и продължителност може да бъде назначено само от ветеринар. Самите схеми и препарати са различни.

# 189
Здравейте,момичета!Отдавна не съм се включвала при вас.Идвам,за да ви кажа,че моята Дивотия "Изис" от вчера е на училище.Дано всичко да е наред и да се прибере една идея по-примерна. Mr. Green

# 190
havaiskoto_dupe много сладък бебок ще чакаме снимки и на мен много ми харесва.

# 191
  • София
eldi, много изящен шев!

mmmshushy80, браво на момчето!  Hug

pure_selina,  дано  Hug

Не много на място се сетих за една наша съседка с доберман. Също го пратиха на училище, първо сам, след това започнаха да ходят и стопаните. В крайна сметка - великолепно възпитано куче, подчинява се на всяка команда.... но само докато дресьорът е там. Вкъщи "внезапно оглушаваше" Laughing При това не знам защо го бяха обучили на немски език. И сега си представете гледка пред блока: стои една слабичка жена, пред нея стои огромен доберман, тя вади от джоба си листче хартия и започва да срича командата на немски. Кучето я гледа учудено и не може да разбере какво се иска от него Mr. Green Е, в крайна сметка започна да се подчинява, но видяха бая зор.

Джеси явно се възстановява, защото започна да лае, досега мълчеше. Оставиха ни на домашно лечение - антибиотик през устата (добре че е глупава и го яде  Mr. Green) и промиване на дупето с разтвор след всяко акане. Отначало ръмжеше, но сега се примири. В сряда сме на преглед, ще ни кажат кога ще махат конците  Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 20:40 от desi_ivanova

# 192
  • Варна
Здравейте Grinning

Преди няколко дни намерих изхвърлени до кофите с боклук три кученца. Преместих ги по-навътре в градинката, за да не са в опасна близост до паркинга. На другия ден, връщайки се от работа намерих само едно от тях. Кученцето в момента е настанено в едно дворче, за да е в безопасност. Обезпаразитено е вътрешно и външно, а на 15 август му предстои ваксина. Госпожица е - около 45 дневна, цели 900 грама. Много е сладка, ужасно игрива, но и доста поспалива. Умее да гледа много влюбено Laughing. Тя е просто прекрасна. Търсят се грижовни стопани за Малечка.  Кученцето е във Варна.
http://img685.imageshack.us/i/img6054y.jpg/
http://img514.imageshack.us/i/img6045s.jpg/
http://img686.imageshack.us/i/img6051e.jpg/
http://img525.imageshack.us/i/img6050n.jpg/

# 193
mmmshushy80, arcana благодаря ви за загрижеността. Днес Реа - ротвайлерката ни беше на ветеринар ( днес беше назначена операция за окото и - обърнат клепач която в следствие се отложи  #Cussing out) Преди 2 дни видях , че на задницата и се е образувало петно ............ветеринарите днес казаха, че е от някакви бълхи...........тя е там сега ще прекара известно време при тях, надявам се да е по - малкото зло  Praynig

# 194
  • Варна
Отдавна не сме влизали при вас. Видях чудни кученца. Да ви се покажем, колко мноого порастнахме за последните девет месеца. От сладкото любопитно кученце

се превърнахме в голямо, смело, но доста глезено куче.

Общи условия

Активация на акаунт