Любители на кучета-14

• 53 267
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз да кажа за регистрацията - за Варна.
да да, много благодаря, тези дни имам пак ходене в общината, ще си попълня бланката и ще видим какво ще кажат....

а какво имате в предвид - кокал от въже - ние сме купили едни шарени усукани и вързани в краищата въжета, а и отделно от едно много здраво въже /доста грубо/ направих плитка с два възела в края - на това ли му викате кокал. Ако да - е имаме два такива, много си ги обича Виктор, и топки имаме....ама и памперса е вкусен  Laughing

# 211
кали 08 ,взехме Зара,когато Ади беше на 2г и 8м.в началото като всяко малко кученце много я хапеше,скачаще отгоре й.Но никога не я е захапвала,сега вече са приятелки,в момента детето е с повръщане и разтройство,Зара не става от леглото й.Ти може би не си виждала тази снимка.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs463.ash1/25432_107 … 141_1410028_n.jpg

И Зара обича биберони.

# 212
  • София
а какво имате в предвид - кокал от въже - ние сме купили едни шарени усукани и вързани в краищата въжета, а и отделно от едно много здраво въже /доста грубо/ направих плитка с два възела в края - на това ли му викате кокал. Ако да - е имаме два такива, много си ги обича Виктор, и топки имаме....ама и памперса е вкусен  Laughing

Да, май за същото нещо става дума  Grinning И ние си имаме такъв и много му се радваме. Памперса също го ядяхме, но после изядохме и бой с вестника и престанахме, иначе нямаше да се отучи.

С тези биберони са уникални!  Hug

Пепито, бързо да се оправя малката сладурана!  Hug

Джеси пък няма навика да стои до масата, дори и да е там - стои кротко до краката на хората и не издава нито звук. Тя изобщо по принцип мълчи - нито лае, нито скимти когато се прибирам. Лае само по разни шумове навън или когато се звънне на вратата. И ръмжи, когато си играе с играчките. Иначе - нито звук.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 18:13 от desi_ivanova

# 213
Оххх, не мога. Тези снимки ми разтопиха сърцето  Heart Eyes . Толкова са сладки, уникални. А най-ме умили снимката с Ади и Зара, толкова са сладурски.
Пепито, бързо възстановяване на малката ти желая.

Сара също най-много обича дъщеря ми. Сутрин докато не стане от леглото и Сара не помръдва. Лежи в краката й и се чувства длъжна да я пази докато е там.
Двете са голям тандем. В момента си играят на любимата игра. Много обичат да се дебнат. Стела прикляква, като тигърче и дебне Сара, а тя бавно се присурква по земята докато стигне на близко разстояние и като наближи се втурва, като ДЗверче  Mr. Green да я хапе уж, а като стигне до нея само издава едни смешни звуци  hahaha Laughing
Стела казва редовно: " Мамо, Сара е моята сестра-куче  Heart Eyes  Mr. Green Laughing , сигурна съм, че си мисли, че си й майка."

# 214
  А6 , ето това е въпросния голям кокал ... той си има и малък , но този го взехме след като започна да къса памперса /и при нас 1 игра вестника / и от тук нататък всичко приключи , сега носим кокала навсякъде !  О забравих да се похваля , миналата седмица ни подариха зимни дрехи : коледен пуловер , шубичка с качулка и дебел дъждобран и маратонки .... е няма такъв смях като ги сложихме  Joy hahaha... направихме и клип ! Скоро ще го снимам накипрен   bowuu

Пепито , бързо оправяне на малката , много са сладки заедно  Heart Eyes

# 215
  • София
ха ха да същото го имаме и ние
дрехи очаквам, че като застудее ще купя и аз
една време дакелите на мъжът ми имаха ботуши за зимата, като ги видях гледах ейййййй така  Shocked
 Mr. Greenама сега и аз ще купя за Вик
хаха

# 216
Вижте моята Дунда на Първият й Рожден ден! Laughing

# 217
Да ви помоля да хвърлите едно оче тук моля
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=516050.msg15962276#msg15962276

Ако имате приятели или някой .... знам ли
Атина изобщо не харесва създалата се ситуация

Честит рожден ден на прекрасницата, pure_selina! Много усмивки и дълги години заедно!

# 218
  • Варна

Стопли ми сърцето с тази снимка. Много, много са милички. Бързо оздравяване на малката.
 За сетен път се убедих, че лабрадорите са със златни сърца. Преди имахме НОК - най-верен приятел на стопаните и доста неприятен за всички останали. Сега лабчо иска да се сприятелява с всички душици - деца, птици, котки и човеци.

# 219
Момичета , имам нужда от съвет  Rolling Eyes Булдочката ми е болна ... повръщаше и кашляше ... според мен има и температура . Доктора ни го няма , а не искам да я водя при разни случайни доктори  Confused Нашият ще си дойде утре ...
Дадох и Нурофен . Какво да и дам ?

# 220
За да не се обезводни поне й сложи една лъжичка захар във водата. Също по-добре не й давай да яде нищо за момента, за да не се разтрои стомахчето й още повече, нищо няма да й стане ако не яде до утре.За друго не смея да те посъветвам. Знам, че има прахчета против повръщане и разстройство, но щом нямаш нищо в момента...

# 221
Pipinka виждам , че имаш дете, третирай кучето точно както когато детето ти се разболее от вируса разстройство и повръщане докато не се чуеш с лекаря ви.

# 222
Леле Пепи, уникални снимки. Heart Eyes Кога и моите две госпожици ще се разбират така? newsm78
Пипинка, действай като при малкия. Hug
Ние пък сме с кашлица (детето) и сега се гледаме вкъщи. Детенце иначе е много добре, не можем да я изхраним даже, само иска да яде. Laughing
А кучето.......кучето си е най-добре, вършее из нас. Сега в момента си яде кокала на земята, след като за 3865563264 път показах, че детето не е играчка и не скача върху нея и несе хапе. Crossing Arms
Иначе ние се храним, докато Кари е в коридора. Иначе аз го играя пъдар и накрая всичко завършва с бой от моя страна. Тя не спира да се катери пак по детето, с цел да докопа нещо за ядене. А аз в опитите си да я сваля, получавам ръмжене и опити за хапане. Детето пък, милото, се стресира и става една....не е за разправяне. Та да си знае мястото диването. В началото на септември започва училището, та ще сме там. Дано да успеем да я възпитаме с учители, че иначе незнам. Tired
Иначе вече успешно праквикуваме катерене по шкафове, та се докопва и до якетата по закачалката. hahaha Добре че не е открила още, че стават за ядене. От утре ще ги прибирам по гардеробите.
Иначе се е научила да "изтича" от дивана. Само като я заваря там покачена и се скарам, и тя се свлича като глист, много е смешна. hahaha

# 223
  • Плевен
Pure selina честит рожден ден на кученцето Simple Smile
Pipinka скорошно оздравяване пожелавам  Praynig
 Аз да кажа вчера какво ми се случи.....както си лежа блажено ми мачкаха рамената...и естествено лудетината и тя трябва да е при нас и ми се качи на главата...и в следващия момент повърна....сокче естествено.Ама аз се втрещих  Shocked Определено не знаех как да реагирам,а моя приятел се скъса от смях... Simple Smile Нелепа случка ама просто исках да споделя.

# 224
Pure selina, честита рожденичка. Да ти е жива и здрава и все така палава  Hug

Хавайче, не се стряскай - случва се. Като децата са, няма как. Кога ще вземате малкия бебок?

Общи условия

Активация на акаунт