Любители на кучета-14

• 53 268
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София

деси, аз пък не мога да разбера кактака козината спира да капе. Кучетата сменят козина така или иначе, като пият витамини за да предотвратят процеса какво става с козината, която е трябвало да бъде сменена? Дано разбираш въпроса ми.

Джеси като стана на три месеца, започна много да й капе козината - като я гушнех, цялата ставах черна от косми. Сега нарочно я оскубах и успях да откъсна само 1 косъм. Според мен тези витамини заздравяват косъма и предотвратяват атипичното падане на козината - както е с косопада при хората (някакво количество си пада по принцип, но ако започне силен косопад, се взимат мерки). А това количество, което трябва да падне при сезонната смяна - то си пада, но не наведнъж, а малко по малко. Не съм сигурна, но може би при пинчерите е по-различно, защото те и без това са с малко косми (а ние сме от най-плешивия модел Mr. Green). Иначе сега я огледах - около врата наистина е поникнала по-груба козинка (явно е зимна), но коремът и краката са ни "голи".

Кога сте го загубили? Имаше обява в дог бг за намерено хъски в Търново, проверявате ли там?

daryl hana,  стискам палци това да е вашето  Hug И честито за мъника, много е хубав!  

mmmshushy80, започнахте ли да сменяте зъбките? Че ние се ориентираме по вас  Hug

# 586
Аз лично проверявам всеки ден във във форумите, но ако го е намерила някоя баба, познайте как ще пусне обява. Да, в Търново има намерено хъски, дори е в нашия район, но е женско. Евала на момичето, което го е намерило и пише навсякъде по форумите. Много хъскита се губят наистина, но досега не съм видяла и едно да е бездомниче.
Аз съм за медал ончетата- и нашия имаше, вет му го сложи след 3-ата ваксина, имаше само номерче и мисля, че е заведен на отчет, но пуст късмет- седмица преди да се загуби, си загуби медал ончето, падна някъде.
Да са живи и здрави мъниците и порасналите ни бебета и само хубави новини да има. Hug
Хубав ден на всички!!!

# 587
  Деси , от това което съм забелязала , предните 4 зъбчета малките си ги сменихме , аз разбирам по това , че когато го взехме въпросните бяха едни къдрави зъбчета , а сега вече са хубави заоблени . Сега се сещам , че назад към кътниците имахме празни места  , а сега всичко вече е пълно с зъби.
  galana_s , аз купувам човешки памперси постелка с размери 80 на 90 см за 46 стотинки и съм много доволна , вършат чудна работа !

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 12:17 от mmmshushy80

# 588
mmmshushy80, ти говориш за кучешките, а аз директно ей това ще му слагам като остава сам вкъщи:

Wink

# 589
  ООО , разбирам ... всъщност тези постелки , не са кучешки , а човешки за които говоря .  Crazy

ПП Деси , току що на Рошан му падна кътник  Joy hahaha

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 19:41 от mmmshushy80

# 590
galana_s:Добър избор! Peace Със сигурност ще ти помогнат повече от кучешките..поне аз така мисля.
daryl hana:Дано да си намериш своя любимец. newsm17 Аз мисля,че все още има надежда.Стискам палци!!! newsm10
Приятен ден!!! Hug

# 591
Здравейте днес ходихме на годишна ваксина и сега Сарка е много нещастна много ги мрази тези процедури  Wink
Потърсих във вет клиника от Мегадерма за козинката да започна да давам на Сарка но нямаше ще потърся в другите клиники .
Сарка има капсулка в която има листче на което се записва името и телефона на собственика лошото е че трябва да се развие с отверка капачето за да се прочете листчето но такава имаше в магазина и това и взехме преди време .
daryl hana дано да намериш кученцето си днес гледах на магазина обява че има загубен мини шпиц много мъчно ми стана .

# 592
  • Плевен
Здравейте,
аз и аз вчера до Вет-а ходих ,той пък на почивка и ни накараха сами да си боцнем инжекцията...Добре ,че моя приятел не се страхува ,че набързо щях да отложа процедурата.Ние вече сме с ново попълнение.Вчера го взехме,но още си няма име.Днес е последния срок да измислим. Колкото до Риа от време на време се проявяват майчини чувства в нея.Ближе го ,побутва го да не падне,ама като се разиграе каквато е голяма ме е страх да не го смачка ,затова днес сме ги разделили в двете стаи ,докато малкото поотрасне. Ето ги :

# 593
   Хавайче , много са сладки  Heart Eyes

# 594
Хавайско дупе, много е сладко новото попълнение, нацелувай го от нас с Кари. Heart Eyes
Аз имам една идея, и засега само с вас ще я споделя. Сега са 3 почивни дни и обмислям ходене до Копривщица............с Карина. Налудничева ли ми е идеята? Все пак още си върши нещата на памперса, та малко се притеснявам там как ще е. Tired Само това ми е притеснението, иначе ще тича там на воля, ако отидем в къща. Grinning

# 595
Snarky Chimpfanny , важното е да намериш къща, в която да ви приемат иначе няма нищо налудничево в идеята ! Ние отново стягаме багажа и утре заминаваме с Рошан в странство към Стара Загора ! Ще сме на гости на свеки и ще ставаме кръстници на един малък мъж. Нашия Рошо именно там при предишното ходене НЕ направи никаква пакост , макар че беше на чуждо място и се стремях да го развеждам навън поне 2 път на ден . Вие предполагам ще сте навън през повечето време , така че тя може и вобще да не се сети за памперса! Желая Ви хубаво изкарване и само приятни емоции.

# 596
  • Плевен
Ще го нацелувам .Simple Smile

# 597
На вилата старото куче доведе малките си, невероятни сладури, които обожаваха да похапват грозде, направо от грозда. Искам да кача клипче, ама май не може от компютъра ми.

# 598
havaiskoto_dupe:Ох,какви сладури само!! HugРадвам се,че имаш още едно попълнение.Тъкмо компания за Риа:hug:Хайде да са ти живи и здрави!!

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 11:26 от lovedog

# 599
  • Плевен
Малка поправка Риа... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт