Любители на кучета-14

• 53 256
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
havaiskoto_dupe:Съжелявам сега видях.От бързане съм сгрешила! Embarassed

# 601
  • Плевен
Няма проблеми.Момичета дайте идея за именца,държа само да има Р ,защото Риа много лесно си  научи името.Та и малчо искам така.

# 602
  • София
havaiskoto_dupe,  честит малък сладур! Много да ви радва Hug Страшно са готини заедно с Риа. Момченце е, нали? То е по-лесно да кажеш, с коя буква да започва, защото намерих един сайт със 7742 имена  Wink Ето няколко с "Р" - Ранди, Ричи, Рики, Рей, Рекс, Риджи, Рой, Рокси, Реди, Ари - това не започва с "Р", но много ми харесва как звучи, от гръцки означава - силен, мъжествен.  Simple Smile

mmmshushy80, моята откачалка не дава да й погледна предните зъбки, ще изчакам съпругът ми да се върне и да я държи. Иначе кучешките още са й къдрави. Иначе кътниците още са си там, успях да ги опипам.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 11:58 от desi_ivanova

# 603
  • Плевен
Е да ама е момиченце Simple Smile

# 604
  • София

Cry

Кажи с коя буквичка да започва  Hug Ако не държиш да е с "Р", на мен лично много ми харесват Хера и Херта.

# 605
Хавайче, честито сладурче! Да са ти живи и здрави и двете госпожици  Hug За име.... ами на мен ми харесват Чара, Айра, Нира, Ерол (на дракончето  Mr. Green ), Ериен... После да се похвалиш какво име сте избрали
  bouquet

# 606
Реа  Wink, Чара, Нора, Сара, Тара, Peace Пиши какво е последният ти избор Peace

# 607
  • Плевен
И на мен Хера и Чара много ми харесват.Но пък Хера и Чара приятеля ми не ги харесва.Тара мислехме дали да не е,но си дадохме днес ден за мислене.Изготвила съм тука един списък Simple Smile Ще ви кажа после как.

# 608
Едно предложение и от мен Тайра.

# 609
  • София
havaiskoto_dupe, много е сладко мъничето...  Hug

# 610
  • Плевен
Благодаря,Тайра и аз си го мислех Simple Smile записала съм в списъка ,ще видим... Hug Благодаря ви на всички много.

# 611
havaiskoto_dupe , умилих се при вида на двете спящи кученца. Каква порода е мъничкото Heart Eyes

# 612
havaiskoto_dupe:Сега като прочетох,че още се мислите за име на малката принцеса,си спомних как ние мислихме името 4 дена и накрая както си стояхме се сетих за името Джеса..и така и я кръстехме.Най-важното е обаче да е жива и здрава и да се разбира отлично с Риа...,но като гледам от снимките,които си качила,още от сега Риа й обръща внимание.Сладурчета!! Hug

# 613
  havaiskoto_dupe кръсти я на нас, кръсти я на нас- Хера ( обикновено се обръщаме към нея с Херичка, Херище от там Шише, Мише и т.н  Laughing, а приятеля ми и казва Прасчо, Праси. На всичко откликва  Laughing Папагала не може да казва "Р" и и вика "Хеа") Моята Хера е дакелка, но избрах името от едно списание- име на Пясъчен булдог.
  Аз отдавна не съм влизала, но искам да се похваля и отивам да ви чета... На Хера от настинката няма помен  fingerscrossed Дано никога да не се върне проклетата кашлица и хълцане, а като се измореше започваше да хълца  Sad
 И е отслабнала. И приятеля ми не я беше виждал около седмица и веднага го отбележи. Не съм я мерила още, може би другата седмица. Много и е трудно, на мен също. Сега е легнала, опряла муцунка на празната паничка за гранули ( изяде една шепа, стига и толкова) и плаче. Как ме манипулира само. Като и свършат тези дето съм и оставила започва да ме лае и да мята опашка и да премляскава ( казва буквално "АМ" ), ако не мине така  започва да ме гледа прааааво в очите една такава тъжна и бута кутията с гранулите, третата фаза е да се разплаче, защото знае, че при мен минаваШЕ номера. Вашите любимци плачат ли със сълзи? Хера винаги пуска сълзички.  Но така вталена тя стана друго куче- тича по стълбите, по двора, щастлива и весела. Преди с килограмите си се носеше като "народна песен" и винаги една омърлушена и накуцваща. Май навреме пак хванахме проблема. Докато беше по-топло ядеше малко, сега цял ден седи вътре и се чуди какво да гризе, а може и да се разгони скоро. На вашите красавици преди разгонване и по време на този период увеличава ли им се апетита? На Херичка много . И още едно питане. Как чистите ушите? До сега не съм го правила сама, приемам предложения Wink

# 614
Хавайско дупе, може да я кръстите Ира. Wink
Тоничка ние сме малки още за разгонване, не мога да помогна. Но пък циркът с яденето е налице винаги. И забелязвам, че ако дават нещо за ядене по телевизора, лигите й потичат. Shocked А започнем ли да готвим се започва едно ухажване, въртене около нас. Май ще се научи и да си поплаква. hahaha
В момента мъжът ми прави принцеси с кайма и познайте, Карина е на първа линия, и го гледа с най-любовния поглед. Сега остава и един език да му тегли и ще падна от смях наистина. Joy
Иначе днес след работа заварих нещо ужасно тук, направо ми идеше да зарева. Вършила си големите неща около памперса, стъпвала по тях, омазала си леглото, пода, себе си. И беше опитвала да си мие зъбите, защото напипала детската паста и беше опитала. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт