метален мост или металокерамичен мост :)

• 14 323
  • 66
  •   1
Отговори
# 30
Прословутия стоматалог ме кара да ги отлагам след месец.. Shocked Иначе много внимателно работи грешка няма.. newsm78 Но не ми се чака колкото повече чакам толкова повече кост се  губи  newsm78

# 31
Споко за мост се чака около месец.Ти май скоро го извади  Simple Smile

# 32
станаха вече почти 2 месеца  Naughty

# 33
Да не би още да не се е възстановила костта?Или стоматолога да излиза в отпуска?Не ти ли обясни защо  newsm78

# 34
Ми.. да отпуска общо взето..още небил влязал в график..отивам при друг и той отпуска и пак при друг след 10-ти ав. ще е на работа там ще вървя...   Naughty ами заздравяло е мястото даже ми се струва сега по добре..тук от няколко дена Rolling Eyes

# 35
Най-добре изчакай най-добрия.Няма толкова бързо да се събере мястото.Костта се възстановява за около 6м след ваденето.

# 36
Аз като четох напред назад нетрябва да се отлага..ако се  раздалечат другите зъбчета става още по сложно 2 месеца сам чела поне най-много минимум дават 20 дена зависи кога ще засдравее коста де но ми казват , че може да се направи вече.. Thinking

# 37
Спокойно,1.5г. съм ходила без мост.Не си струва от бързане да идеш където ти падне.Нали проблема ще се реши до края на месеца.

# 38
М да спокойно .. Почти събрах паричките вече.. Simple Smile :*

# 39
Колко ти искат?

# 40
за металокерамика на зъб варира от 150-170 лева зависи от зъболекаря за метал от 70-80 лева не е голяма разликата

# 41
Прилични са цените,а ти на кой вид се спря?

# 42
Все още не съм решила окончателно.. Simple Smile

# 43
А колко време средно отнема направата на мост с един липсващ зъб?

Има ли някаква вероятност понеже зъба е счупен след паднала коронка и има части към бузата да се запълни дупката, да се доизгради и да му се сложи коронка или задължително  се слага мост?

# 44
Ами на мен ще ми правят за в бъдеще първоначално на един липсващ зъб като ще го захванат на 1 зъб само вика му се висящ мост.. Зависи от много неща колко време ще отнеме..Мост се слага на съседни зъби  ако тези които ще играят ролята на мостоносител имат нещо за лекуване първо трябва да се излекуват..Вземат ти отпечатък пилят зъба за да го направят за мостоносител не знам коя процедура от двете е по ред попринцип..Но направата на мост може да отнеме и само 1 седмица... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт