PhytoCode

• 64 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Бих искала да попитам има ли УВ защита "Матиращ и хидратиращ крем за лице Phytocode, 20+"? Не е упоменато в описанието.

# 241
Бих искала да попитам има ли УВ защита "Матиращ и хидратиращ крем за лице Phytocode, 20+"? Не е упоменато в описанието.

Здравей.Във всички кремчета има съставка екосетрифицирана натурална, която е растителен УВ филтър(А и В).

# 242

Здравей.Във всички кремчета има съставка екосетрифицирана натурална, която е растителен УВ филтър(А и В).

И е достатъчно за ежедневна защита не през лятото на кожа, неизложена постоянно на слънце?

# 243
  • София
Здравейте,

Купих си крема за защита на клетките от стареене 35+ и почистващия гел за измиване на лицето. Предполагам, че ще добия представа за продуктите след като ги ползвам поне месец, но първите ми впечатления са много добри. След измиване с гела, няма изсушаване и опъване на кожата. Крема се разнася добре, не оставя мазни следи и става за основа на грим. Кожата ми се чувства добре от него. Ароматът на роза ми е малко силен, но това не е проблем. С две думи - много съм доволна, поне засега. Hug   

# 244
Използвам вече седмица продуктите от комплекта а 35+ и съм доста доволна от тях. Опасявах се, че може да м се появят пъпки, тъй като кожата ми е чувствителна и проблемна, но слава богу, поне за сега кожата ми е спокойна и я чувствам много добре.

Единствено не ми харесва флакона за крема. Много трудно успявам да изстискам крем от него, обикновено след 4-5 опита, при което количеството, което излиза е доста неравномерно, най-често е повече от необходимото и се чудя какво да го правя.

Също така, четох че някои момичета държат био козметиката си в хладилника. Искам да попитам дали е необходимо това?

# 245
Привет, нареждам се и аз сред феновете на тази козметика. По принцип кожата ми е доста капризна, ползвам основно доста скъпи кремове, нямам много опит с българска козметика. От известно време се преориентирах към натурална козметика и за мен PhytoCode се оказа една много приятна изненада. Силно съм впечатлена от матиращия крем против стареене за мазна кожа - супер приятна консистенция, кожата ми остава матирана дълго време, перфектна основа за грим. Тоникът за 20+ също е много хубав, почиства добре и не изсушава. Вече "зарибена" си взех  и измиващия гел, ще споделя мнение след като го тествам обстойно.
Искам да поздравя двете дами, създали серията, за бизнес-начинанието и страстта, която влагат в него! Мисля, че точно този подход - професионализъм, качествен продукт и специално отношение към клиента - има потенциал да създаде конкурентноспособен бизнес. Пожелавам успех!   

# 246
Използвам вече седмица продуктите от комплекта а 35+ и съм доста доволна от тях. Опасявах се, че може да м се появят пъпки, тъй като кожата ми е чувствителна и проблемна, но слава богу, поне за сега кожата ми е спокойна и я чувствам много добре.

Единствено не ми харесва флакона за крема. Много трудно успявам да изстискам крем от него, обикновено след 4-5 опита, при което количеството, което излиза е доста неравномерно, най-често е повече от необходимото и се чудя какво да го правя.

Също така, четох че някои момичета държат био козметиката си в хладилника. Искам да попитам дали е необходимо това?
Здравей.Флакончето е в този вид защото опаковките в комплектите са с предназначени за път. Козметиката е добре да се съхранява на стайна температура. Почти всички твърди масла в състава са с температура на топене на кожата.  Надяваме се да продължите да споделяте..

# 247
Здравей meigany. Не разбрах точно каква е връзката със вида на флакона на крема и предназначението на комплектите за път: мека пластмаса за да не се чупи при пътуване или по-компактна форма за да се събере в несесера. И това значи ли, че същият крем, който се продава извън комплекта е в друг флакон?

Както бях писала в по-предишния ми пост: на мен опаковката не ми е особен приоритет. Козметиката ми харесва и още веднъж ви поздравявам за чудесните продукти, които сте пуснали в толкова кратък срок. Само малко се изнервям докато си изстискам крема  Simple Smile. Може би проблема е в мен, защото никой друг не се е оплакал от това.

По отношение на пътуването: сега съм си в къщи по майчинство, но преди това работата ми налагаше много пътувания. Дори е имало периоди, в които съм прекарвала повече време по хотели и летища отколкото в собствения си дом. Козметиката (в най-различни опаковки) особено последните години, често не е била във ръчния ми багаж. Въпреки това нито веднъж не съм имала счупен и изтекъл крем или парфюм (може и въпрос на късмет да е било  Wink. И, да, предпочитала съм за път по-малки опаковки ако е възможно, но крема не заема чак толкова място и спокойно съм си го слагала в несесерите, които имам (верно, по-големи от чантичката на комплекта).

# 248
Margherita09, и на мен в началото ми беше неудобна тази опаковка на крема, но му хванах цаката Simple Smile значи първо навеждаш флакона надолу и го тръсваш няколко пъти, за да се стече крема към капачката, после отваряш и леко стискаш, така излиза точното количество. А ако пак излезе много просто развиваш цялата капачка и с ръбчето на флакона обираш крема, който не ти трябва и го връщаш в шишенцето.

# 249
  • Sofia
Днес набързо минах през изложението (в обедната почивка), но иначе и аз съм вече сред пробващите козметиката.
Купих си лосиона за почистване на грим, тоника 20+ и матиращия крем за зряла кожа.
Дано съм направила правилния избор за моята проблемна зряла кожа. Peace

# 250
Дали има околоочен крем от някоя от сериите и аз просто не съм го видяла или няма Simple Smile
Иска ми се да пробвам, а не виждам околоочни.

# 251
Дали има околоочен крем от някоя от сериите и аз просто не съм го видяла или няма Simple Smile
Иска ми се да пробвам, а не виждам околоочни.

Засега няма, но се надяваме създателките на козметиката скоро да ни изненадат! Wink

# 252
Здравейте момичета! Искам да благодаря на всички мами, които бяха на нашия щанд за милите думи, подкрепата и искрената добронамереност. Направо ме е страх да правя следващите неща.....

# 253
 Naughtyвреме за страх нЕма
вече ги чакаме следващите неща Peace

# 254
  • Sofia
Аз пак да си кажа - ако може и маска да се включи в серията за проблемна/мазна кожа ще е чудесно Peace

Общи условия

Активация на акаунт