PhytoCode

• 64 770
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
F.D.A. , планирате ли да пускате на пазара специален околоочен крем, както и серия за подхранване на коса?

# 91
  • по пътя на светлината
FDA,благодаря !  bouquet

# 92
Това, че са кремовете са супер икономични, го установих, след като по навик първият път щедро се намацах. От тогава три пъти намалям дозата - на практика за цялото лице + шия ми е достатъчно малко повече от капка. Емулсията /ако е емулсия де  / е много нежна и покривна.
За околоочния контур – през годините всичко, което съм чела или чула по темата, е наслоило в мен убеждение, че кожата там е различна от останалата част по лицето и  изисква специални прокукти. Възможно е това просто да е маркетингова стратегия и затова исках да стиковам информацията.

Както писах по-горе ...В серията няма специализиран продукт само за около очния контур-за тъмни кръгове, подпухналост и т.н.
Кожата около очите е четири пъти по-тънка от тази на бузите, дебелината й е едва половин милиметър. В нея има много малко мастни жлези, които не са в състояние да осигурят достатъчно плътна защитна бариера. Затова кожата бързо се изсушава. Областта около очите е особено податлива на действието на различни вредни фактори, като студ, вятър, както и на слънчевите лъчи или изкуствените източници на светлина. Всичко това води до изсушаване на кожата около очите, а следователно- до бързото й изтъняване и стареене. Един от първите признаци на „умора” и остаряване на кожата около очите, е появата на мимически бръчки, т.нар. „пачи крак”. Израз на умората на кожата около очите, е подпухването на клепачите, причина за което е натрупването на вода в тъканите. Понякога, подпухналите клепачи са признак на заболяване, затова, освен правилната козметична грижа, трябва да се спазват и медицински съвети, за да бъдат изключени други причини, напр. алергии, заболявания на сърцето или бъбреците. Външният вид на очите се влошава също и от появата на торбички и сенки под тях. Причина за тях често е липсата на достатъчно количество сън, както и продължителна и уморителна работа и излагане на ултравиолетови лъчи. Положително влияние оказва съдържанието на антиоксиданти - във всички кремове има вложено оптимално количество Pinus pinaster,  която е силен антиоксидант, фотопротектор, възстановява и поддържа енергетичния и водния баланс на кожата, регенерира и предотвратява образуването на пропускливи капиляри, потиска физиологичните реакции на възпаления, подпомага биосинтеза на кожните протеини, забавя процесите на стареене на клетките и подобрява еластичността на кожата, подобрява кръвообръщението и жизнеността на клетките.

# 93
F.D.A. , планирате ли да пускате на пазара специален околоочен крем, както и серия за подхранване на коса?
Да,... малко да наберем скорост, само от месец сме на пазара. ..искаме и за тяло и за коса, само да има кой да ги оцени и купи, нали?

# 94
Мда, не ви е лесна задачата.Мен това ,че продуктите са нашенски не ме притеснява, напротив.
Но клиентелата е много разнородна и няма как да угодите на всички.Аз бих платила и по висока цена, стига съставките да са органични( което не задължава да се сертифицира марката като цяло, това само още би оскъпило) и да с а максимално чисти откъм синтетика(дори и силиконите коментирани по горе).
Но пък други клиенти ще са готови на повече компромиси, стига да им е достъпно като цена.
При всички случаи ви желая успех и да се развивате.  bouquet

# 95
Мда, не ви е лесна задачата.Мен това ,че продуктите са нашенски не ме притеснява, напротив.
Но клиентелата е много разнородна и няма как да угодите на всички.Аз бих платила и по висока цена, стига съставките да са органични( което не задължава да се сертифицира марката като цяло, това само още би оскъпило) и да с а максимално чисти откъм синтетика(дори и силиконите коментирани по горе).
Но пък други клиенти ще са готови на повече компромиси, стига да им е достъпно като цена.
При всички случаи ви желая успех и да се развивате.  bouquet
Благодаря и на тебе успех в избора на "твоята козметика". Всеки производител прави  и продава стоки за другите.Нашата е насочена към дами, които искат да ползват качествени натурални, български продукти на поносими цени. Компромиси с качеството и произхода на съставките и технологията не бихме си позволили.Относно крайностите -тотално чисти от синтетика- в сертифицираните био продукти се допускат определен % синтетични вещества.  Житейският ми опит и дългогодишната практика от (1986г )  са ме  довели до извода, че във всичко е нужен баланс. За козметиката най-важно е усещането(как се чувстваш) и видимия ефект-здрав и жизнен вид.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 15:05 от FDA

# 96
Включвам се набързо, за да сподела едно чудесно приложение на тоника, което открих. /Нали досега не бях ползвала този продукт./ Blush
Снощи се завърнахме от чудесна почивка в Албена и установих колко чудесно е да го имаш подръка за почистване и освежаване на лицето след плажа и морските бани, когато чистата вода би го изсушила допълнително. "Позволявах" си го поне 2-3 дневно.
Страхотен!!! Heart Eyes

# 97
Аз имам въпрос към FDA, който зададох и във формата за въпроси в сайта, но ще ме извините да го задам и тук. Поръчах по погрешка сета 35+ вместо 20+. Ще бъде ли удачно да го използвам при положение, че съм на 28 години или е по-добре да поръчам 20+?

# 98
Аз имам въпрос към FDA, който зададох и във формата за въпроси в сайта, но ще ме извините да го задам и тук. Поръчах по погрешка сета 35+ вместо 20+. Ще бъде ли удачно да го използвам при положение, че съм на 28 години или е по-добре да поръчам 20+?

Здрасти. Серията е структурирана така, че се развива логично със възрастта. За 20+ сме наблегнали на намалявамне размера на порите, лъщенето, хидратацията-анти age, натуралната защита.35+ освен хидратация-анти age, натурална ув, имаме основна съставка  за превенция, защита на клетките от стареене. Много зависи от състоянието на кожата ти.Физическата възраст е ориентир....

# 99
Да споделя и аз  първи впечатления от продуктите PhytoCode.
От около седмица  тествам козметиката и какво да кажа …. изумително , сякаш е създадена точно за моята кожа.

1.Ексфолиант –След като измия лицето си с него ,чувствам кожата си „като бебешка”- нежна и обновена, идеално почистена .Да отбележа ,че синът ми /с акне / също го ползва и кожата му се повлиява много добре.   
2.Тоник – също ми хареса.Действа ми освежаващо и наистина тонизиращо.Използвам го сутрин и вечер.
3.Крем  – направо бях шокирана,когато нанесох за първи път крема на лицето си . Попива бързо, не лъщи и на пипане кожата е мекичка /но не мазничка/.
Чувствам кожата си подхранена и опъната и като че ли фините линии вече не се забелязват.
Лицето ми има свеж и здрав вид ,с изравнен тен . Нямам нужда от фон дю тен.
Все пак се изкуших и реших да пробвам , сложих и фон дю тен върху крема – получи се супер гладка и матирана кожа /подмладих се поне с 10 години  Grinning/.
Тъй като много момичета питат за околоочен крем , искам да споделя ,че крема нанасям и около очите и нямам никакви оплаквания и дискомфорт.Напротив лек стягащ ефект и  по-гладка кожа.

Благодарности и поздрави , FDA !

# 100
  • по пътя на светлината
Коя от сериите си ползвала?

# 101
Коя от сериите си ползвала?
Тоника и крема,които тествам са подходящи за третитане на бръчки, матиране, свиване на порите, освежаване на тена за зряла кожа. Кожата ми е нормална към мазна ,с леко изразени бръчки около очите.Както писах по-напред във темата досега каквато и козметика да съм опитвала ,все не ми пасваше-или пъпки ще се появят ,или ще лъщи.... А ексфолианта е подходящ за всякакъв тип кожа.Продуктите са нови и FDA беше писала ,че съвсем скоро ще се реализират в единични опаковки.

# 102
Да споделя и аз  първи впечатления от продуктите PhytoCode.
От около седмица  тествам козметиката и какво да кажа …. изумително , сякаш е създадена точно за моята кожа.

1.Ексфолиант –След като измия лицето си с него ,чувствам кожата си „като бебешка”- нежна и обновена, идеално почистена .Да отбележа ,че синът ми /с акне / също го ползва и кожата му се повлиява много добре.   
2.Тоник – също ми хареса.Действа ми освежаващо и наистина тонизиращо.Използвам го сутрин и вечер.
3.Крем  – направо бях шокирана,когато нанесох за първи път крема на лицето си . Попива бързо, не лъщи и на пипане кожата е мекичка /но не мазничка/.
Чувствам кожата си подхранена и опъната и като че ли фините линии вече не се забелязват.
Лицето ми има свеж и здрав вид ,с изравнен тен . Нямам нужда от фон дю тен.
Все пак се изкуших и реших да пробвам , сложих и фон дю тен върху крема – получи се супер гладка и матирана кожа /подмладих се поне с 10 години  Grinning/.
Тъй като много момичета питат за околоочен крем , искам да споделя ,че крема нанасям и около очите и нямам никакви оплаквания и дискомфорт.Напротив лек стягащ ефект и  по-гладка кожа.

Благодарности и поздрави , FDA !

Надали са ти изчезнали бръчките, ако си имала такива; съвета ми е да се снима лицето "преди и след", но след да е поне след месец.
Но и не виждам защо трябва да се изумяваш, все едно българските специалисти сме ловени в гората!
Понеже съм запознат с разработката, да кажа, че всеки клас съставки бе подбиран с философията да е максимално полезен, безопасен и като цяло козметиката да работи и да доставя удоволствие. Да не ви разказвам какви драконовски тестове бяха за консерванта... Няма да повярвате!
Просто е козметика, правена за хората, с цялата и същност!

# 103
Моите първи впечатления от +35
Ексфолиант – първоначално ме изненада  - очаквах по-гъста консистенция, но това не е проблем. Абразивните частици са мн. фини и ползването му е приятно /освен полезно  Grinning /
Гел за измиване и лосион за разгримиране на очи – без забележки. Аз имам ужасно чувствителни очи и свалянето на грим ми е не особено приятен момент. Откакто полвам лосиона, отново си позволявам спиралка, защото махането й не е съпроводено със сълзи и сополи
Тоник – 10 от 10. И аз като Curlicue го употребявам често и със замах по няколко пъти на ден
Крем – кремът, който вече се предлага за 35+ не е беше подходящ за мен /предполагам, че би бил отличен за сухи и девитализирани кожи/. Сега ползвам тестери за мазна кожа и малко е да се каже, че съм във възторг. Отново ще повторя Curlicue  - кадифена кожа. Много е рано да преценя доколко реално ми повлиява, но се чувствам чудесно като го ползвам.
/получи се малко в стил реклама на космодиск  Twisted Evil , но не преувеличавам/

# 104
  • София
Цитат
ползвам тестери за мазна кожа и малко е да се каже, че съм във възторг. Отново ще повторя Curlicue  - кадифена кожа
Може ли линк към тези продукти, не ги откривам в сайта  Embarassed  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт