PhytoCode

• 64 796
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • Торонто
И аз много съжалявам, че такива класни продукти може да срещнат проблеми с реализацията в търговската мрежа.
А мъжът ми (също работещ в козметичната индустрия) съвсем наскоро ми припомни, че именно Юлия беше жената, която преди години въведе първите иновативни текстури в българската козметика
 Peace

# 76
И аз много съжалявам, че такива класни продукти може да срещнат проблеми с реализацията в търговската мрежа.
А мъжът ми (също работещ в козметичната индустрия) съвсем наскоро ми припомни, че именно Юлия беше жената, която преди години въведе първите иновативни текстури в българската козметика
 Peace
Здрасти Sofi. Проблемът е в манталитета на хората- добро е  чуждото и то си струва парите.В  хубавите, заредените до тавана аптеки(все повече продават  козметика) няма български продукти и не искат да има. Дори не искат да видят, да прочетат, да покажат, не искат да положат усилия. Щом е българска трябва да е евтина...и продават чуждите продукти, които ние с теб коментираме от години в сайтовете и обясняваме как  дават  много пари за съмнителни качества...но това е родната картинка. Надяваме се обаче нещата да се раздвижат с търговията в нета.Вече имаме клиенти от всички краища на страната. Благодаря на всички, които ни предпочетоха и забелязаха сред многото други.

# 77
Здравейте,
въпроса ми е към FDA-опитах на лични ,но кутията е пълна.
На 40 години съм ,имам нормална към мазна кожа.Държа да отбележа ,че не съм ползвала кремове.Няколкото ми такива опити последната година завършваха или с  появата на пъпки или с ужасно лъщене.Ползвала съм единствено тоалетно мляко "Па-па" за почистване , хума /като маска/  и фон дю тен /за мазна кожа/.Проблема е ,че в последно време се появиха бръчки около очите ,с които трябва да се "боря". Моля ,препоръчайте ми кой комплект ще бъде подходящ за мен- да третита бръчките около очите, да свива  порите /около брадичката/ и да матира и освежава тена на лицето. Също искам да попитам дали комплект 20+  е подходящ за сина ми/17 години/ със същата кожа като моята ,но с изразено акне около брадата.
Благодаря предварително за отговора!

# 78
Здравейте,
въпроса ми е към FDA-опитах на лични ,но кутията е пълна.
На 40 години съм ,имам нормална към мазна кожа.Държа да отбележа ,че не съм ползвала кремове.Няколкото ми такива опити последната година завършваха или с  появата на пъпки или с ужасно лъщене.Ползвала съм единствено тоалетно мляко "Па-па" за почистване , хума /като маска/  и фон дю тен /за мазна кожа/.Проблема е ,че в последно време се появиха бръчки около очите ,с които трябва да се "боря". Моля ,препоръчайте ми кой комплект ще бъде подходящ за мен- да третита бръчките около очите, да свива  порите /около брадичката/ и да матира и освежава тена на лицето. Също искам да попитам дали комплект 20+  е подходящ за сина ми/17 години/ със същата кожа като моята ,но с изразено акне около брадата.
Благодаря предварително за отговора!
Здравей dachita. В хода на работата се оказа, че много дами около и над твоята възраст имат мазна кожа. В момента разработвам продукти, които  ще са подходящи за третитане на бръчки, матиране, свиване на порите, освежаване на тена за зряла кожа. Те ще се реализират съвсем скоро в единични опаковки. Ако искаш може да си пратиш адреса(jtosheva@abv.bg) да тестваш разработката още сега и си кажеш мнението. 20+ не е специализирана за акне и няма да помогне на момченцето ти.

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 10:23 от FDA

# 79
здравейте, 

FDA  аз съм на 24г и имам смесен тип кожа. Скулите и бузите ми са с нормална кожа, около устните ми се изсушава, а около нослето и брадичката ми се омазнява от черните точки. Ще съм ти благодарна ако ми кажеш коя серия да си взема защото съм опитвала и други кремове но не мога да кажа че съм намерила подходящият. Благодаря ти предварително Simple Smile

# 80
здравейте, 

FDA  аз съм на 24г и имам смесен тип кожа. Скулите и бузите ми са с нормална кожа, около устните ми се изсушава, а около нослето и брадичката ми се омазнява от черните точки. Ще съм ти благодарна ако ми кажеш коя серия да си взема защото съм опитвала и други кремове но не мога да кажа че съм намерила подходящият. Благодаря ти предварително Simple Smile
Здравей Тeli. Мисля, че си за 20+  и непременно изполвай и гела за измиване и тоника, изобщо цялата линия. Много се надявам да ти допаднат.

# 81
  • по пътя на светлината
FDA,тази нова разработка ще има ли UV защита ?

# 82
FDA,тази нова разработка ще има ли UV защита ?
Само натурална УВ защита, без химични филтри и няма дa обявавам SPF стойности.

# 83
  • по пътя на светлината
Благодаря!  bouquet

# 84
Въпрос към FDA: кое от двете - тоник или крем, се доближава повече до идеята за околоочен крем, ако реша да импровизирам?

# 85
Благодаря ще пробвам непременно   Peace

# 86
Въпрос към FDA: кое от двете - тоник или крем, се доближава повече до идеята за околоочен крем, ако реша да импровизирам?
Здравей pergola .В серията няма специализиран продукт само за около очния контур. Но цялата тя е предназначена за чувствиттелна кожа, няма алергени, консерванта е екосертифициран(както и 90% от съставките) всъщност, той е този, който се влага в качествените спирали.Гелът за измиване-може да си миеш и лицето и очите, лосиона за сваляне на грим-точно за очи, тоника-почистваш и тонизиращ лице, очи. Кремчетата са съвсем леки, нежни и както беше писала преди мен авторката на темата, нанасяш с леки потупващи движения. Искам само да повторя, кремовете са много икономични, нанасяйте малки количества и разнасяйте нежно по кожата.

# 87
Това, че са кремовете са супер икономични, го установих, след като по навик първият път щедро се намацах. От тогава три пъти намалям дозата - на практика за цялото лице + шия ми е достатъчно малко повече от капка. Емулсията /ако е емулсия де  / е много нежна и покривна.
За околоочния контур – през годините всичко, което съм чела или чула по темата, е наслоило в мен убеждение, че кожата там е различна от останалата част по лицето и  изисква специални прокукти. Възможно е това просто да е маркетингова стратегия и затова исках да стиковам информацията.

# 88
  • по пътя на светлината
FDA,извини ме,но пак ще те попитам,понеже не съм просветена много за съставките,в серията 35+има ли силиконови съставки?

# 89
FDA,извини ме,но пак ще те попитам,понеже не съм просветена много за съставките,в серията 35+има ли силиконови съставки?

Привет k.a.l.i., изобщо не се притеснявай да ме питаш, на мен работата ми е да правя козметика и аз я правя за теб и другите и много искам тя да ви хареса. В кремчетата има прецизирано количество silicon dioxide, като съставна част на много качествен продукт на германската фирма Мерк, който is a functional filler that consists of silicon dioxide in a spherical shape coated with titanium dioxide and iron oxide for a light diffusing effect. It offers translucent, oil absorbing slip to cosmetic formulations and helps decrease the appearance of fine lines and wrinkles. It is generally used at 1-5% to improve the feel and performance of formulations.Други силикони няма в тази серия продукти.

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 13:36 от FDA

Общи условия

Активация на акаунт