PhytoCode

• 64 698
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Да попитам:  за мазна кожа, на която покрай цикъл поизлиза по някоя пъпчица, кой крем ще е по-подходящ? От тази серия 20+ или от Лавандула антиакне, за който четох много добри отзиви.

Трябва ми нещо матиращо, некомедогенно, както зелената Елеа, но искам да е българско и по-качествено. Например от Биле избелващия такива пъпки ми излязоха, че едвам се оправих - явно ми дойде много тежко. Не мога да си намеря български избелващ крем точно поради тази причина.

Здравей! Серия Елеа е на колегите от фирма Солвекс.Това е българска и с добро качество козметика. Крем Лавандула анти акне, ако е на Биофреш съм го предвидила срещу акне.Този крем е добър за класа продукти, към който принадлежи. Кремът 20+ е натурален и е създаден за чувствителна млада кожа.Работи за свиване на порите и матиране. Много е подходящ да се използва като основа за грим.  
Сега ще има нов продукт за мазна кожа. Може би той ще е по-подходящ за теб.

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 19:59 от FDA

# 166
  • София
От половин година ползвам Елеа, много съм доволна и чак сега да осъзная, че е български...Все си мисля, че ползвам полска козметика, а искам българска, защото имам повече доверие..... Embarassed Извинявам се много!

Да,   на Биофреш имах предвид крем Лавандула......на 39 съм, но все още ми е комбинирана кожата и склонна към черни точки много бързо.

Благодаря ти!  Hug

# 167
mila71 , аз тествам вече два месеца крема за мазна кожа,за който FDA е писала.
Отзиви подробно съм писала по-напред.
 Горещо ти го  препоръчвам! Simple Smile

# 168
  • София

Лавандула или Phytocode 20+?

# 169
  • Стара Загора
Здравейте, току що поръчах серията 20+, следя ви от известно време Simple Smile
Скоро ще ставам на 30г, но кожата ми е смесена. Появяват ми се пъпки често, а след измиване усещам опъване.

# 170
  • Балчик-Сливен
Бих искала и аз да си поръчам от продуктите,но на сайта са само като комплекти-имам ли друга възможност?И да попитам -на 44 години съм,кожата ми има нужда от стягане,смесена,около цикъл се появяват пъпки-мислех да си поръчам двете серии-20 и 40 -добре ли ще е?

# 171

Лавандула или Phytocode 20+?

Става въпрос за  Phytocode ,но не от сериите,които в момента се предлагат.
Този крем е за мазна , зряла кожа  .
FDA , писа че предстои да бъде пуснат на пазара.

Цитат
Сега ще има нов продукт за мазна кожа. Може би той ще е по-подходящ за теб.

# 172
Всичко по ред - сега тази седмица единични бройки от продуктите, после и   новотийки.
браво на мен-оставих за 2 дена темата без надзор и за малко да пропусна добрата новинка Peace
FDA, може ли да се предположи в такъв случай, че др.седмица човек би могъл да се позавърти около магазина за парфюмерия и козметика в п-в и да се снабди с това онова Praynig

# 173
  • Бургас
Здравейте, момичета! Разгледах набързо сайта, но не разбрах може ли да се поръча само един продукт, крем например, или все са серии и комплекти...

# 174
Всичко по ред - сега тази седмица единични бройки от продуктите, после и   новотийки.
браво на мен-оставих за 2 дена темата без надзор и за малко да пропусна добрата новинка Peace
FDA, може ли да се предположи в такъв случай, че др.седмица човек би могъл да се позавърти около магазина за парфюмерия и козметика в п-в и да се снабди с това онова Praynig
В кой магазин в Пловдив продават козметиката на PhytoCode?  bouquet

# 175
  • При децата ми
Здравейте, момичета! Разгледах набързо сайта, но не разбрах може ли да се поръча само един продукт, крем например, или все са серии и комплекти...
Точно това щях да питам и аз!? Simple Smile

# 176
В кой магазин в Пловдив продават козметиката на PhytoCode?  bouquet

квартален магазин за парфюмерия и козметика на ул.Иван Андонов /23 или 25 / - това е пресечка на Радецки - ако идваш от данъчното трябва да завиеш към Васил Априлов; ако идваш от колелото на В.Априлов ще минеш зад будките за бира-скара /улицата е тупикова/. Третият вариант е от "Планет клуб" /или както се казваше/ след търговската гимназия, но ще трябва да извървиш улицата чак до края.
Моята инф.е от преди месец, но мисля, че няма проблем пловдивчанки да се снабдяват с продуктите от този магазин .
Що се отнася до единичните опаковки, които всички чакаме - доколкото знам, е въпрос на дни да се появят.

# 177
pergola,благодаря.  bouquet

# 178
В кой магазин в Пловдив продават козметиката на PhytoCode?  bouquet

квартален магазин за парфюмерия и козметика на ул.Иван Андонов /23 или 25 / - това е пресечка на Радецки - ако идваш от данъчното трябва да завиеш към Васил Априлов; ако идваш от колелото на В.Априлов ще минеш зад будките за бира-скара /улицата е тупикова/. Третият вариант е от "Планет клуб" /или както се казваше/ след търговската гимназия, но ще трябва да извървиш улицата чак до края.
Моята инф.е от преди месец, но мисля, че няма проблем пловдивчанки да се снабдяват с продуктите от този магазин .
Що се отнася до единичните опаковки, които всички чакаме - доколкото знам, е въпрос на дни да се появят.

Здравейте мили форумки! Готови сме с единичните опаковки. Сега се монтират снимките в сайта, можете да  поръчвате по нета. В София ще  ги намерите в  BeFit - Младост 1, бул Йерусалим 6. В Пловдив ще можете да ги закупите след понеделник от магазинчето на Дарина, която си премества магазинчето на ул.Иван Андонов 20.       Ето нещо интересно
http://www.cosmeticsdesign-europe.com/Products-Markets/Beiersdor … =Newsletter+Daily

# 179
  • София
Супер!  Hug
Аз имам още неща за доизмазване, но не знам дали ще имам такова търпение.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт