PhytoCode

• 64 754
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Идеално, тъкмо ми свърши лосиона за почистване на грим. Кремчето е много икономично с тази лека и хубаво размазваща се консистенция, но лосиона свърши за отрицателно време Sad

# 181
  • София
Цитат
Здравейте мили форумки! Готови сме с единичните опаковки. Сега се монтират снимките в сайта, можете да  поръчвате по нета. В София ще  ги намерите в  BeFit - Младост 1, бул Йерусалим 6
Крема за зряла мазна кожа в наличност ли е там?  Praynig Още утре ще ида  newsm44 А как се казва? Да го грабвам от вратата още  Sunglasses

# 182
Какво стана - нали трябваше индивидуалните опаковки да са качени днес на сайта?

# 183
Здравейте Simple Smile
Не съм чела цялата тема, затова се извинявам ако въпросите ми вече са били обсъждани Blush
Искам да попитам дали продуктите ви се продават само в комплект, както е на сайта ви или може и поотделно?
Разбрах, че в София могат да се намерят в дрогерия BeFit - Младост 1, бул Йерусалим 6, мисля да посетя дрогерията.

Другият ми върпос е понеже виждам, че не предлагате околоочен крем /за серията 20+/, дали може да се ползва крема за лице от серията като околочен или не е удачно?

И последно - Искам да купя на майка ми крем за лице и се колебая дали да е крем срещу хормонално стареене на кожата или крем за туширане на бръчки от серията 45+  Тя е на 57 с много суха кожа и повечето кремове все не са и достаъчно хидратиращи и подхранващи, все са и сухи. Какво ще ме посъветвате Simple Smile

# 184

имайте малко търпение - всеки процес си требе едно чисто технологично време -
не знаем кое мОмче поддържа сайта и в момента с колко други проблеми се бори;
това, че опаковките са вече налични е само първата стъпка - трябва да бъдат напълнени, надписани и разпратени по магазините, а всеки от магазините сам си решава кога и как ще ги сложи на витрините /ако обърнахте внимание на поста на FDA - за пловдив пише 'след понеделник'/
по-важното е, че нещата се движат в желаната посока  bouquet

# 185

имайте малко търпение - всеки процес си требе едно чисто технологично време -
не знаем кое мОмче поддържа сайта и в момента с колко други проблеми се бори;
това, че опаковките са вече налични е само първата стъпка - трябва да бъдат напълнени, надписани и разпратени по магазините, а всеки от магазините сам си решава кога и как ще ги сложи на витрините /ако обърнахте внимание на поста на FDA - за пловдив пише 'след понеделник'/
по-важното е, че нещата се движат в желаната посока  bouquet

Много ви моля за малко търпение. Наистина има нужда от технологично време за да се въведат данните и обработи информацията.

# 186
Здравейте Simple Smile
Не съм чела цялата тема, затова се извинявам ако въпросите ми вече са били обсъждани Blush
Искам да попитам дали продуктите ви се продават само в комплект, както е на сайта ви или може и поотделно?
Разбрах, че в София могат да се намерят в дрогерия BeFit - Младост 1, бул Йерусалим 6, мисля да посетя дрогерията.

Другият ми върпос е понеже виждам, че не предлагате околоочен крем /за серията 20+/, дали може да се ползва крема за лице от серията като околочен или не е удачно?

И последно - Искам да купя на майка ми крем за лице и се колебая дали да е крем срещу хормонално стареене на кожата или крем за туширане на бръчки от серията 45+  Тя е на 57 с много суха кожа и повечето кремове все не са и достаъчно хидратиращи и подхранващи, все са и сухи. Какво ще ме посъветвате Simple Smile
Здравей Amra.Околоочен крем няма още в серията, а и за 20+  ти трябва само превенция. Съвсем спокойно можеш да ползваш финото  кремче.
За майка ти предлагам да и пратим тестери с крем за суха кожа и крем за туширане на бръчки. Да пробва и сама прецени. Много искаме да  отговорим на очакванията ви, а това си е трудна задача.

# 187

Здравей Amra.Околоочен крем няма още в серията, а и за 20+  ти трябва само превенция. Съвсем спокойно можеш да ползваш финото  кремче.
За майка ти предлагам да и пратим тестери с крем за суха кожа и крем за туширане на бръчки. Да пробва и сама прецени. Много искаме да  отговорим на очакванията ви, а това си е трудна задача.

Ок, чудесно, мерси за предложението Simple Smile  bouquet  Но не съм наясно как точно ще стане с пращането на тестери Blush

# 188
Избягвайте да пишете публично мейл адреса си, защото може да бъде прихванат от търсещи машини и спам-роботи, които да запълнят кутията Ви с нежелана поща. Оставете го видим в профила си, всеки ще може да го намери под .

# 189
  • София
С радост откривам тази тема. Страхотно е да научиш ,че в Бг се разработва и предлага качествена козметика!  Grinning
На няколко пъти, се канех да изпратя поръчката си, после видях,че има дистрибутор сравнително близо до домът ми.  Grinning Супер, няма да чакам. До края на седмицата смятам да го посетя и по късно да се включа с отзиви.  Peace
Успех на създателите на продуктите с толкова много фенки!   bouquet

# 190
Be Fit отркриха дрогерия вчера в новия търговски център Галакси на Коперник и Шипченски. Снощи минах оттам и казаха, че в началото на другата седмица ще имат комплектите.

# 191
В Be fit в Младост ги няма, имало някакъв проблем и изтеглили цялото количество. Какво се е случило?

# 192
Не знам какъв е проблема в Be fit , но проблем с новите продукти и индивидуалните опаковки със сигурност  няма.
Проблемите /и със сайта / според мен са чисто технически.

Продуктите /въпреки,че не са качени на сайта/ могат да се поръчват по e-mail или телефон. 

Аз вече си получих поръчката. Hug

Кремчето за мазна,зряла кожа /което тествах до сега и не беше на пазара/ ми беше на привършване и когато FDA писа ,че индивидуалните опаковки са готови ,се обадих на телефона на сайта и си поръчах. 

# 193
  • София
Бихте ли споделили цените на продуктите в единичните опаковки, както и на новите кремчета. Ще е полезно за тези, които искат сега да си поръчат докато в сайта още не е качена новата информация.

# 194
verche , ами аз затова и се обадих по телефона.

Мога да напиша цените на продуктите ,които аз си поръчах;

- Крем за лице против стареене с матиращо действие, за мазна кожа -  30 мл. , 21 лв.

- Почистващ и и хидратиращ тоник , 35+ - 200 мл. , 14 лв.

- Лосион за сваляне на грим за очите - 60мл. , 6 лв.

- Хидратиращ гел за измиване на лице - 200 мл. , 12 лв.

Общи условия

Активация на акаунт