PhytoCode

• 64 812
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Вече трета седмица ползвам серията 45+ и мисля, че продуктите са стахотни. Много ги харесвам и ги ползвам с голямо удоволствие.
Успех на създателките!

# 211
Дами,
магазинът на Be Fit в търговския център Галакси вече е заред с продуктите ни! Grinning  Очакват ви!

# 212
Много се радвам, ще мога да си купя любимия разгримирващ лосион за очи.

# 213
meigany, FDA, бихте ли обяснили Kрема за лице против стареене с матиращо действие за мазна кожа за каква възрастова категория е подходящ? Под против стареене да разбирам ли против първи признаци на стареене, т.е. таргет група 25+?  bouquet

# 214
meigany, FDA, бихте ли обяснили Kрема за лице против стареене с матиращо действие за мазна кожа за каква възрастова категория е подходящ? Под против стареене да разбирам ли против първи признаци на стареене, т.е. таргет група 25+?  bouquet
Здравей kiora. Кремчето за лице против стареене с матиращо действие за мазна кожа е предназначено за зряла мазна кожа. В съставът намират място съставки работещи за намаляване на размера на порите, секрецията, лъскавината на кожата и съставки, които провокират синтеза на колаген на зрялата кожа  т.е. забавя преминаването от млад към стар морфотип, така се разчитат клиничните тестове на активната съставка против стареене- подходящ за възраст 35+

# 215
Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 216
Интересно, което прочетох преди минута:  Недавнее исследование швейцарских учёных в рамках программы «Эндокринные разрушители: важность для людей, животных и экосистемы» показало, что женское молоко стало загрязненным косметическим ингредиентами. При этом состав опасных веществ в молоке коррелирован со списком косметики, которым пользовалась женщина.

Так в больнице в г.Базеле в 2004, 2005 и 2006 годах были взяты пробы женского молока. При этом сама мама заполняла специальный опросник, в котором подробно рассказывала о своих «косметических» привычках.

В то же время, образцы молока проверялись на содержание косметических ингредиентов и устойчивых органических загрязнителей (типа пестицидов). Так в 89% образцов были обнаружены УФ-фильтры, синтетические мускусные молекулы, пестициды, фталаты, парабены, игредиенты огнезащитных составов (полибромированные дифенилэфиры) и полихлорированные бифенилы.

После этого полученные результаты химического анализа сравнивались с опросником матери. Так выяснилось, что в молоке многих женщин содержатся вещества УФ-фильтры из косметики – они были выявлены в 85% случаев. При этом содержание их в молоке коррелировало с тем, как часто мама пользовалась солнцезащитными средствами. Также часто встречались синтетические мускусы. Однако привязать их к частоте пользования косметикой невозможно, так как они обычно не указываются в составе.

# 217
Ето и превода:
Едно скорошно проучване на швейцарски учени в рамките на програмата „Ендокринните разрушители(веществата, смущаващи функционирането на ендокринната система): Значение за хората, животните и екосистемите” е  показало, че кърмата се "замърсява" (отриват се)  със съставки от козметичните продукти.  При това съставът на на опасните вещества в кърмата е в тясна връзка със списъка на козметиката ,използвана от  жената.
През 2004, 2005 и 2006 години в болницата в гр.Базел  са били  взети проби от кърма. Майката сама е  попълва въпросник, в който  подробно е раззказала за своите „козметични” навици.
В същото време, проби  от кърмата са били изследвани  за съдържание на козметични съставки и устойчиви органични замърсители (от вида на пестицидите).  В  89% от пробите са били открити UV филтри, синтетични мускусни молекули, пестициди, фталати, парабени, съставки  защитаващи от изгаряне (полибромирани дифенил етери) и полихлорирани бифенили.
След това, получените резултати от химичния анализ са били сравнени с  въпросника попълнен от  майката. Така е станало  ясно, че в кърмата на много жени се съдържат вещества като UV филтри от козметичните продукти - били са идентифицирани в 85% от случаите. При това съдържанието им в  кърмата е било в пряка връзка с това колко често майката е използвала слънцезащитен крем.  В същия порядък е бил установен и наличието на синтетичен мускус. Въпреки това, да се установи пряка връзка между него и честотата на използваната козметика  е невъзможно, тъй като те обикновено не се посочват в състава.

Още едно доказателство , че трябва да внимаваме какво използваме и да четем етикетите.

# 218
Чудесно! Много се радвам, че магазинът в Галакси е зареден вече.
Чудя се кремът за 35+ за суха кожа подховящ ли е за по-студено време?

# 219
Чудя се кремът за 35+ за суха кожа подховящ ли е за по-студено време?
Да подходящ е. В него има по 5% масло от шея и пасифлора, освен всички активки. Много моля, да споделиш мнение , ако  решиш да използваш.

# 220
Супер!!! Задължително ще си го купя Simple Smile

# 221
.....

И аз много се радвам, че толкова близо до вкъщи има магазин с прекрасни продукти в него   Party Вчера с радост открих, че вече са заредили и единичните опаковки, но и аз ще помоля за съвет. Кожата ми е тънка, чуствителна, но смесена - суха на бузите, но мазна на Т-зоната с широки пори. Вече съм и във възрастта на превенция от първи мимически бръчки (на 34 съм) и затова много се колебая между серия 20+ и гореспоменатия матиращ крем за зряла мазна кожа 35+. Какво ще ме посъветвате като комбинирана грижа - почистване, крем? В момента с удоволствие ползвам анти-ейдж серума на Биороза и го намирам за прекрасен, почиствам лицето с розова вода, но много ми се иска да намаля порите и да постегна околоочния контур.

# 222
.....

И аз много се радвам, че толкова близо до вкъщи има магазин с прекрасни продукти в него   Party Вчера с радост открих, че вече са заредили и единичните опаковки, но и аз ще помоля за съвет. Кожата ми е тънка, чуствителна, но смесена - суха на бузите, но мазна на Т-зоната с широки пори. Вече съм и във възрастта на превенция от първи мимически бръчки (на 34 съм) и затова много се колебая между серия 20+ и гореспоменатия матиращ крем за зряла мазна кожа 35+. Какво ще ме посъветвате като комбинирана грижа - почистване, крем? В момента с удоволствие ползвам анти-ейдж серума на Биороза и го намирам за прекрасен, почиствам лицето с розова вода, но много ми се иска да намаля порите и да постегна околоочния контур.
Привет Stefoni. За теб мисля, че ще е подходящо да използваш тоник за 20+ за почистване(най-добре , като си привършиш розовата вода) и  кремче против стареене с матиращо действие за мазна кожа,  предназначено за зряла мазна кожа за зоната с повишено отделяне на себум-това е Т зоната, където се случва. За останалото си ползвай  био розата, която вече си имаш- нищо да не става зян. Още повече , че ще усетиш как съм развила и подобрила био розата сега във phytocode

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 12:17 от FDA

# 223
Искам да попитам създателките дали мислят за декоративна козметика и по-специално за спирала за очи, тъй като това е продукт без който не мога, а знам колко вредни за очите съставки има. Понеже вашите продукти много ми харесват (използвам серията 20+ и както вече няколко пъти споменах  разгримирващият лосион за очи ми е любим) съм сигурна, че бихте се справили много добре и със спирала, която хем да създава нужния обем и дължина на миглите, хем да е безвредна за очите Simple Smile

# 224
Искам да попитам създателките дали мислят за декоративна козметика и по-специално за спирала за очи, тъй като това е продукт без който не мога, а знам колко вредни за очите съставки има. Понеже вашите продукти много ми харесват (използвам серията 20+ и както вече няколко пъти споменах  разгримирващият лосион за очи ми е любим) съм сигурна, че бихте се справили много добре и със спирала, която хем да създава нужния обем и дължина на миглите, хем да е безвредна за очите Simple Smile
Здравей dark soul . Благодаря ти. Имам известен скромен опит с този вид продукт. Проблемът тук ще е оборудването за пълнене на флакончетата(щото го нямаме) и най-вече  убеждаването на потребителите в качествота на продукта..... Погледни , колко бавно и трудно навлизаме на пазара,  основните ни продажби са по нета, но този вид търговия едва, едва прохожда. Много се надявам да дойде момента, когато няма да пиша подобни неща, а ще правя каквото поискате...

Общи условия

Активация на акаунт