PhytoCode

• 66 134
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Привет на всички,
вземайки под внимание вашите забележки относно опаковката за крема в комплектите, имаме удоволствието да ви запознаем с новите комплекти, в които вече крема е в опаковка с помпа. Тя е същата като тази на индивидуалния крем, но с по-малко съдържание - 15 мл. Така се намалиха и цените на самите комплекти. По този начин комплектите могат да бъдат чудесен подарък към някого, когото искате да запознаете с козметиката и да оставите самата дама  да прецени какви продукти да си купува за в бъдеще.
Продължавайте все така да ни давате идеи и да ни пишете, ако нещо не ви харесва. Ние не се страхуваме да си признаваме грешките, защото после правим нещата още по-добри. Съвършенните са за музеите, на нас ни е рано още за там Grinning Heart Eyes

# 646
Освен изброените на сайта места, където се продават продуктите, дали ги има и някъде другаде в София Simple Smile

http://phytocode.net/bg/magazini

# 647
Освен изброените на сайта места, където се продават продуктите, дали ги има и някъде другаде в София Simple Smile

http://phytocode.net/bg/magazini

От няколко дни продуктите ги има на още две места в София - бул. Патриарх Евтимий 25 - Къщата на Ароматите и в кв. Белите Брези, ул. Лерин 64, център Идея Вита

# 648
Мерси за информацията Simple Smile
А сега да попитам защо в това козметично студио Анабел на адрес бул.Христо Ботев 27 цента на комплекта 20+ е 35лв? В сайта на Phytocode си пише, че цената на комплект 20+ е 23лв. Да не би още да не са заредили там новите комплекти с намаленото на 15мл. количество на крема от комплекта и затова да струва 35лв?

# 649
Мерси за информацията Simple Smile
А сега да попитам защо в това козметично студио Анабел на адрес бул.Христо Ботев 27 цента на комплекта 20+ е 35лв? В сайта на Phytocode си пише, че цената на комплект 20+ е 23лв. Да не би още да не са заредили там новите комплекти с намаленото на 15мл. количество на крема от комплекта и затова да струва 35лв?
Абсолютно сте права. Това са старите цени. Постепенно подменяме комплектите с новите и просто в това козметично студио все още са старите комплекти с 30 мл крем в него. Скоро ще се подменят и там.

# 650
Мерси много  bouquet Simple Smile И аз така си помислих Simple Smile
А дали имате информация на този адрес, който написахте по-горе - бул. Патриарх Евтимий 25 - Къщата на Ароматите дали там вече имат новите комплекти с новите цени Simple Smile? Питам, за да не се разкарвам напразно, в случай, че там също още не са ги заредили новите Simple Smile

# 651
Здравейте дами,

след прочетените тук отзиви, реших да си купя кремче. Отидох в аптеката, където се продават и исках да си взема хидратиращ. Аптекарката ми препоръча anti age крем за мазна кожа, макар че моята е смесена и чувствителна, но ме убеди, че това бил моя крем. Нанасях го няколко пъти, кожата ми ставаше мека, но получавах парене в очите..незнам на какво се дължи това..Явно това не беше моят продукт..Моля за съвет, кое кремче да си взема Simple Smile

# 652
Здравейте дами,

след прочетените тук отзиви, реших да си купя кремче. Отидох в аптеката, където се продават и исках да си взема хидратиращ. Аптекарката ми препоръча anti age крем за мазна кожа, макар че моята е смесена и чувствителна, но ме убеди, че това бил моя крем. Нанасях го няколко пъти, кожата ми ставаше мека, но получавах парене в очите..незнам на какво се дължи това..Явно това не беше моят продукт..Моля за съвет, кое кремче да си взема Simple Smile

А защо ти е попаднал в очите крема? Този крем е за мазна кожа  има съставки за свиване на порите и срещу лъщене на кожата.

# 653
Здравейте дами,

Здравей. Всички кремчета имат  хидратиращи(т.е. имат такава обща съставка-XYLITYLGLUCOSID, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL) свойства и са предназназначени за чувствителни кожи. Трябваше да направиш избор според типа кожа и възрастта. Аз не разбрах на колко години си, но за смесена кожа мисля, че по добрия вариант е 20+ или 35+( в зависимост от възрастта). Консерванта във всички продукти (без сваляне на грим) е този , който се използва за био продукти и качествени спирали, т.е. не е от него, вероятно паренето е от останалите активки. ..а не разбрах, пареха те очите, без да е попаднал там крема или как....

# 654
Мерси много  bouquet Simple Smile И аз така си помислих Simple Smile
А дали имате информация на този адрес, който написахте по-горе - бул. Патриарх Евтимий 25 - Къщата на Ароматите дали там вече имат новите комплекти с новите цени Simple Smile? Питам, за да не се разкарвам напразно, в случай, че там също още не са ги заредили новите Simple Smile

Здравейте,
в " Къщата на ароматите" са комплектите с новите цени. Приятно пазаруване Grinning

# 655
Здравейте дами,

Здравей. Всички кремчета имат  хидратиращи(т.е. имат такава обща съставка-XYLITYLGLUCOSID, ANHYDROXYLITOL, XYLITOL) свойства и са предназназначени за чувствителни кожи. Трябваше да направиш избор според типа кожа и възрастта. Аз не разбрах на колко години си, но за смесена кожа мисля, че по добрия вариант е 20+ или 35+( в зависимост от възрастта). Консерванта във всички продукти (без сваляне на грим) е този , който се използва за био продукти и качествени спирали, т.е. не е от него, вероятно паренето е от останалите активки. ..а не разбрах, пареха те очите, без да е попаднал там крема или как....

Благодаря за отговора. Не ми е попадал крем в очите, просто след нанасяне по лицето получавах парене в очите  Sad На 30г. Не уцелих явно продукта, ще опитам с другите серии и да видим  Simple Smile

# 656
Искам да попитам създателките дали е възможно да измислят балансирана формула за боя за коса, която да не уврежда косата? Това би бил много търсен продукт според мен.

# 657
  • Sofia
Днес си купих един от кремовете, които ползвам, но останах неприятно изненадана от повишената цена. Реших, че цените са се повишили като цяло, но сега на сайта виждам, че крема си е със същата цена и вероятно надценката е от магазина.
По този повод да попитам - имат ли препоръчителни крайни цени продуктите или всеки магазин може да ги продава както реши?

# 658

Здравейте,
в " Къщата на ароматите" са комплектите с новите цени. Приятно пазаруване Grinning

Много ви благодаря!  bouquet
Поздрави Simple Smile

# 659
Здравейте, не знам как съм пропуснала тази тема  smile3555, т.е бях я виждала, но не се зачитах, тъй като мислех че се отнася за някоя скъпа, чуждестранна козметика Simple Smile, която не мога да си позволя, явно подведена от респектиращото име на фирмата Simple Smile. След няколко дена четене тук успях да изчета всикчо и искам да изразя и аз възхищението си за усилията и желанието, с което правите всичко, както и за прекия контакт с потребителите и вслушването в мненията им, това е уникално и заедно с другите БГ фирми, които присъстват във форума правите нас потребителите привилегировани Simple Smile. Четейки търсих (и търся) подходящия за мен крем, но все пак оставам с колебания на кой да се спра. Имам много суха и чувствителна кожа, трудно намирам крем, който да ми е достатъчен, за да не усещам през целия ден сухост и опънатост на кожата. Поради това и рядко, даже почти никак не използвам почистващи продукти, а знам че е нужно и трябва, но така и не намерих подходящо средство, което да не ми прави кожата още по по-суха и раздразнена, често ми се появяват и малки зачервени участъци от сухота и без да измивам с друго освен вода, а какво остава ако ползвам и такова Sad.
От прочетеното не успях да разбера серията "20 +" за какъв тип кожа е, защото сякаш думата "матиращ" в името му предполага приложение върху мазна кожа, но не ми стана съвсем ясно дали това е така? Също така серията за суха кожа за каква възраст е, тъй като съм на 30г. и искам да започна с първите стъпки за превенция срещу бръчки, макар че за радост още нямам силно изразени бръчки, но все пак леко се задъбават в назолабиалната област. Т.е колебая се между двете серии, кое би било по-подходящо за мен. В  момента експерименирам и с други български марки, но определено съм запалена да пробвам и вашата козметика, особено като виждам с какъв плам, търпение и любов правите всичко, поздравления за което, само заради това бих отделила средства, за да ви тествам Simple Smile.  Благодаря предварително!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт