PhytoCode

• 66 134
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, не знам как съм пропуснала тази тема  smile3555, т.е бях я виждала, но не се зачитах, тъй като мислех че се отнася за някоя скъпа, чуждестранна козметика Simple Smile, която не мога да си позволя, явно подведена от респектиращото име на фирмата Simple Smile. След няколко дена четене тук успях да изчета всикчо и искам да изразя и аз възхищението си за усилията и желанието, с което правите всичко, както и за прекия контакт с потребителите и вслушването в мненията им, това е уникално и заедно с другите БГ фирми, които присъстват във форума правите нас потребителите привилегировани Simple Smile. Четейки търсих (и търся) подходящия за мен крем, но все пак оставам с колебания на кой да се спра. Имам много суха и чувствителна кожа, трудно намирам крем, който да ми е достатъчен, за да не усещам през целия ден сухост и опънатост на кожата. Поради това и рядко, даже почти никак не използвам почистващи продукти, а знам че е нужно и трябва, но така и не намерих подходящо средство, което да не ми прави кожата още по по-суха и раздразнена, често ми се появяват и малки зачервени участъци от сухота и без да измивам с друго освен вода, а какво остава ако ползвам и такова Sad.
От прочетеното не успях да разбера серията "20 +" за какъв тип кожа е, защото сякаш думата "матиращ" в името му предполага приложение върху мазна кожа, но не ми стана съвсем ясно дали това е така? Също така серията за суха кожа за каква възраст е, тъй като съм на 30г. и искам да започна с първите стъпки за превенция срещу бръчки, макар че за радост още нямам силно изразени бръчки, но все пак леко се задъбават в назолабиалната област. Т.е колебая се между двете серии, кое би било по-подходящо за мен. В  момента експерименирам и с други български марки, но определено съм запалена да пробвам и вашата козметика, особено като виждам с какъв плам, търпение и любов правите всичко, поздравления за което, само заради това бих отделила средства, за да ви тествам Simple Smile.  Благодаря предварително!   bouquet
Добре дошла. Всички продукти са за чувствителна кожа- т.е. няма парфюм и синтетични бързодействащи съставки. За твоята суха кожа( а може ли да е дехидратирана, а не суха) може би ще е добре да опиташ кремчето 35+ или Крем за лице със силно хидратиращо и обновяващо действие- За суха кожа. Мисля също, че трябва да откриеш и почистващите продукти подходящи за теб. Пиши ми съобщение къде да ти изпратя тестери(безплатно) и да провериш сама..

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 09:36 от FDA

# 661
Благодаря за отговора, ще се възползвам от предложението Simple Smile   bouquet.  Въпроса дали ми е суха или дехидратирана и за мен винаги е бил съществен, тъй като когато търся крем никой не може да ми каже за точно кой вид суха кожа е и когато попитам ме гледат с недоумение  ooooh!. За да съм сигурна преди 3 години си правих дерматологичен тест с някакъв апарат, при което излезе че кожата ми е с много ниско съдържание на мазнини, даже мисля, че клонеше към нула  Sad, ако това е възможно, но същевременно и дехидратирана, но все пак за щастие по-малко като се има предвид, че доколкото знам дехидратацията е по-типична за по-зряла от моята кожа. Да отбележа, че все пак имам и нормално мазна "Т" зона. Ползвам натурални масла почти всеки ден заедно с крема или самостоятелно, чувствам се добре като се намажа обилно с масло от ши, макадамия и други. Както споделих имам съвсем слаби бръчки и дали серията 35 + няма да е силна за мен? А кремчето за суха кожа все пак има ли противобръчково действие?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 16:01 от t_lady

# 662
Здравейте  Party От няколко дни използвам 3 от продуктите на марката и реших да споделя впечатленията си от тях:
1.
Почистващ и хидратиращ тоник Phytocodе 20+ - освежава и тонизира кожата много приятно
2.Матиращ и хидратиращ крем за лице Phytocode 20+ - попива много бързо и оставя кожата гладка и мека
3.Лосион Phytocode за почистване на грим от очите - маха грима бързо и лесно без излишно търкане

Да добавя че съм на 21г. ,кожата ми е смесена с проблемна Т-зона.Продуктите ми действат добре,доволна съм  Flutter

Благодаря на FDA за тестерите   bouquet

# 663
Искам да попитам във Велико Търново има ли някъде, където може да бъде намерена козметиката?

# 664
  • При децата ми
Искам да попитам във Велико Търново има ли някъде, където може да бъде намерена козметиката?
Доколкото знам продуктите ги няма в Търново. Аз си ги поръчах онлайн края на мин. година и в началото на януари месец бяха при мен. Сега незнам как стоят нещата, може и да има някъде в Търново.

# 665
Искам да попитам създателките дали е възможно да измислят балансирана формула за боя за коса, която да не уврежда косата? Това би бил много търсен продукт според мен.

Интересно защо не ми отговаряте, за 2ри път задавам този въпрос и го пропускате....

# 666
Искам да попитам създателките дали е възможно да измислят балансирана формула за боя за коса, която да не уврежда косата? Това би бил много търсен продукт според мен.

Интересно защо не ми отговаряте, за 2ри път задавам този въпрос и го пропускате....

Здрасти.  Ами пропускаме защото не знам какво да ти отговоря. Въпроса не е само в измислянето на формулата, което си е много работа. При боите се изисква отделно производство с всичките необходими за добрата производствена практика неща, а ние сме много малки.....за да ги удовлетворим...ето,  дори във  Велико Търново няма наши продукти. ...за сега. Обмисляме идеята за бонуси( овъзмездяване) за момичетата, които открият подходящо място за продажба  в тяхния град. ..

# 667
в този ред на мисли - как във времето се позиционират подхранващите и хидратиращи маски за лице /и евентуално един нощен крем  bouquet/  знам, че работите по въпроса Peace

# 668
Благодаря за отговора, разбирам, че е трудно, а желанията ни стават все повече, защото се уверихме, че продуктите ви са наистина добри Hug

# 669
Благодаря на FDA за тестерите   bouquet, имам от всички продукти за почистване и два крема. Няма да бързам да пробвам всичко наведнъж, въпреки че се изкушавам Simple Smile, но ще прилагам всеки продукт по отделно и постепенно, за да не рискувам да раздразня кожата си и да мога да преценя кое как ми действа.
Току що се намазах с крема за суха кожа, на първо четене няма щипене или друга неприятна реакция, което е добре, но след като видя как се държи през деня и след няколко намазвания ще мога да кажа повече.  Praynig

# 670
FDA,би ли си изчистила кутията с входящи.

# 671
Ползвам продуктите от 1 година и съм безкрайно доволна от всичко - измиващ гел, крем 35+, тоник 35+, демакиант.
Искам да попитам имате ли някаква идея и планове за козметика за коса - шампоан, балсам, маска. Чакам с нетърпение нещо в тази насока.

# 672
в този ред на мисли - как във времето се позиционират подхранващите и хидратиращи маски за лице /и евентуално един нощен крем  bouquet/  знам, че работите по въпроса Peace
Здрасти. Ще ги има, имай търпение още малко...

# 673
Ползвам продуктите от 1 година и съм безкрайно доволна от всичко - измиващ гел, крем 35+, тоник 35+, демакиант.
Искам да попитам имате ли някаква идея и планове за козметика за коса - шампоан, балсам, маска. Чакам с нетърпение нещо в тази насока.
Привет. И тук търпение...ще ги направим и  БЛАГОДАРЯ!

# 674
Здравейте на всички  Hug
Чета ви постоянно, но сега реших и аз да споделя опита си с тези прекрасни кремчета  Heart Eyes
Използвам марката от няколко месеца и съм очарована от серията 20+ Не използвам само лосиона за почистване на грим от очите. Най-удивителното, което аз видях в огледалото си, е че фините бръчици, които скоро ми се бяха появили около очите изчезнаха като с магическа пръчка. Нещо, на което в рекламите на кремове, винаги съм гледала с насмешка. Много съм доволна и ще продължавам да купувам тази марка  Hug Благодаря ви!   Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт