Днес се почерпете за здравето на нашия батко,който навършва 9г.
И да ви е жив и здрав-най-важното!
) за в устата-лъжичка сребърна вода+2 капки кл.тинкт. В събота почнах да му давам по 3 пъти на ден, че в петък вечер пак се разсополеви и имаше лека кашлица, почти веднага му се сгъсти сопола и кашлицата намаля.Днес е шен....само отвреме навреме покашля.Яката се плюнчи, и се чудя дали е някой зъб, че тука едни майки ме уплашиха че последните кътници мога да ги чакам до 3 год.

А изречението "остави майка си да се нахрани " го разбрахме, на испански, италиански и френски
Другите деца седяха кротко.
Мда, на мен също ми е направило впечатление отношението на англичаните към децата - може и на полилея да се качат, те само ги поглеждат и си продължават разговора!
Снимките ви са прекрасни, макар и малко. Аз успях да видя само 15, сигурно сте качили още - ще намина да проверя.
А по метода на д-р Михайлов детоксикирам успешно вече 3-ти месец и се чувствам добре, обаче на Рая давам само лекарства предписани от доктор. Нашата педиатърка ни предписа хомеопатични хранителни добавки за гърлото и си мисля, че те ни помогнаха бързо да се преборим и със сополките.