Моля всички желаещи да присъстват на Люлинска среща да заповядат утре/3 август/ 10ч. пред главния вход на магазин СБА/жк "Люлин" бул. "Панчо Владигеров" 66/.

Постоянно върви след мен, хваща ме за ръка и той казва къде да ходим(най-вече на компютъра), мрънка и се сърди ако изчезна от погледа му, ревеше един път баба му като го взе до магазина.
Уффф...от сега ми се къса сърцето как ще е на яслата...само дето с баща му са малко по-различни нещата, търси и него, обича да си играят заедно.
...То не бяха направления, разстройства, ортопеди...
Не мога да ви опиша какъв ужас съм преживяла и как съм го преживяла. Та както си вървим на разходка с кумицата и с общо 4 деца, София се спъва и пада.Нищо по-различно от всяко друго падане.Явно се поудари, и главата чукна малко, ама на пръв поглед нищо сериозно. Като започна да реве това дете и в един момент стои с отворена уста и не си поема въздух. Случва се при много деца, ама сякаш за да изреве по-силно, разбирате за какво говоря, предполагам. Обаче минава време и тя продължава да стои така без да диша. Започвам да и духам в лицето, да я треса - нищо и в следващият момент ми се отпуска в ръцете, без да диша, без да мърда
Сърцето ми спря, честно.Как съм се окопитила, не знам, като започнах да я тръскам с главата надолу, бръкнах и с пръст в гърлото, че си помислих, че си е глътнала езика, и в един момент започна да се дави, та си пое въздух пак с много рев. Бях ни жива, ни умряла, как сме се прибрали, не знам, а татковците бяха за гъби. Както не съм пушила 2 години вече, така дръпнах 2-3 цигари една след друга

) така от новороден.
Не ме питай как съм го изживявала всеки път и колко пъти са ми треперили ръце, крака и всичко
, това е една от причините и за неуспешното ни кърмене - всеки опит за постяване на гърда завършваше с подобна истерия. Д-рите се чудеха, че го прави от толкова малък, обикновено почвали по-късно. Много се надявам да го е израснал вече
, защото е ужасно. Отпускал ми се е посинял в ръцете. И аз съм чела, че продължава до към 5г, една мама беше писала даже, че детето ги манипулирало така. Нашето педи ми е казвала още преди, че не бива да показваш, че се паникьосваш, но е много трудно. Сега почне ли да реве, му обяснявам, че няма да се вържа дори да посинее и той не го прави

Благодаря все пак, че споделихте! 
наканих се най-сетне да пиша... но си ви чета де... 

...дано да станат сполучливи снимките, ще видите...
-