Искам да поздравя всички имяници и именнички, както малки, така и големи. С гордост и достоинство да си носите името, нека ви донесе късмет, здраве и много щастие....
!
! Но поне пък бях на маникюр и фризьор и може да съм мозъчно под всякаква критика, но външно на прическа съм перфектна
!
Честит празник и на всички останали празнуващи
Ето и една лека почерпка от нас:
ЧЕСТИТО! Много се радвам за вас 
ама да видим какво ще запомня.
Аз Маги също винаги съм я визмала от последните, като отида 6 без нещо. Не е ревала, но определено не му е кеф на последното дете, като остане само. Аз сега работа в Бизнес Парка, но пак си трябва време за да стигна до Мл1А. Особено, като стане по-пиков час
При нас се обмисляше вариант да се започва в 8,30 и да се приключва в 17ч., което щеше да е супер. Но май ще е първият окончателния. Общо взето едва ли ще стигам в яслата преди 18,45-18,50ч 
Незнам как е в другата група(те са с вечеря в 18ч., така или иначе по-късно ги взимат).Та и аз сега се чудя отсега как ще го правим,че хубаво сега съм си вкъщи, ами като тръгна на работа и като съм първа смяна ще мога чак в 17:30.За другите смени направо е невъзможно вече, защото ще се прибирам късно.Варианта е баща му да го взима в 16 ч няколко дни, поне докато се научи да стои по-докъсно....знам ли./... 

Тва е супер идиотизъм според мен! Ще ме прощават лелките (не всички са лоши, сигурна съм), обаче това с изнудването, че детето оставало само и видиш ли му било дискомфортно - сори, ама си е извиване на ръце. И аз като Оки4 бих им казала - водете ми го на работа/вкъщи, като искате по-рано.
Извинете, обаче много ме дразни (меко казано) цялата ситуация. А и ако/дано влезем в държавна ако нещо такова ми се каже насреща, направо не знам с мойта малка уста как ще ги подредя..