АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 32 213
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
  • у дома
пфууу, много болни пак.. да оздравявате  Praynig

наминавам само да кажа, че утре няколко мадами и младежи ще бъдат в парка Заимов към и след 10:00 часа  Wink

# 481
много рано бееееее- нали се води почивен ден  Sunglasses ( Ще ти звънна ако успеем )

# 482
  • варненка от София
много рано бееееее- нали се води почивен ден  Sunglasses ( Ще ти звънна ако успеем )

И аз тъй викам, рано е. Пък и по това време е още хладновато... Мхъм  Thinking

# 483
  • София
Тъй като Кало тича по диваните в момента, което изобщо не ми прилича на болно, бих дошла. Но все пак ще пропуснем, да не носим зарази  Sad

# 484
Аз ще пропусна, защото Маргарита е болна. Много бих искала, но ....

# 485
  • у дома

И аз тъй викам, рано е. Пък и по това време е още хладновато... Мхъм  Thinking

ния не пита дали е почивен ден, събота или неделя  Mr. Green ние ще сме там и в 11, а и не е чак толкова студено и ще ви чакаме   Heart Eyes

# 486
  • София
И ние ще пропуснем по обясними причини Sad Приятно изкарване! Блу, разчитам на теб за снимки  Simple Smile

# 487
  • София
Моите ще ходят там,но..с баба си,че ние ще ходим по задачки с мъжа ми.

# 488
Еее- много сте активни- няма що. Айде да драсна 2 реда - така и така зяпам в компа Simple Smile  Дари е на градина, аз си почивам вкъщи Wink Тая седмица работната ми седмица  приклчи в сряда-  състоя се  от 3 дни-  харесва ми Sunglasses Здравички сме( чух- чук) и гледам с усмивка приятните топли есенни дни.Надявам се да се задържат по-дълго за да им се насладим.Болничките бързо да оздравяват. Мисля този сезон да дам за мое успокоение някакви витамини на Дария  един курс, 4е хич не обича да яде пресни плодове и зеленчуци ooooh! Ще питам педи за препоръка, но - ще се радвам да споделите и вашемнение от опит .Хайде- пишете какви ги вършите Grinning

# 489
  • София
Велмар, аз миналата година давах Бронхваксом - 3те курса по 10 дена 3 месеца. В резултат от Октомври до Декември не спря да кашля. Таззи година ще си го спестя.
Давала съм й като по-малка АД ликуид, Ескимо и Мулти саностол, само че не ходеше на градина тогава и не боледуваше. Сега имам тука едни марсианци, ама съм и давала 3 или 4 и май няма да ги давам. На етап хомеопатия съм - водих я при класически хомеопат и й предписа едни имуностимулиращи капки и едни за честите кашлици, хреми и другите проблеми. Давам ги през 4 дена, за сега впечатления не мога да споделя, защото ги дадох веднъж и тя същия ден се разболя, та трябваше да ги спра заради другите лекарства. Сега ги почнахме пак, дано тази година да не боледува.

# 490
Мерси за споделеното , Бубче. Вие голям опит имате Simple Smile Аз имах намерение да давам саностол преди година или 2 - не помня.Ама забравяхме и  в края на сезона така и изхвърлих почти пълното шише.ДАри за щастие не ми е от боледуващите( Praynig).По-скоро заради собствено успокоение искам да дам .... нещо.Не бих си и помисляла за идеята стига да хапваше поне от време на време някой плод, но..уви Rolling Eyes

# 491
  • гр.София
 Моята обожава плодове. Но ще й взема един Мултисаностол. И веднъж седмично по традиция си им давам Осцилококцинум.

Надявам се лекарката да не види сега червено гърло и от понеделник-на градина.

# 492
  • варненка от София
Аз до сега бях с клеева тинктура, всяка сутрин и на седмицата по един осцилококцинум. Ама сега, след пневмонията на Неви, докторката ни изписа Саменто, та и на двете ще им давам + чай Ройбос.

# 493
  • София
Кало е на Мултисаностол.
Сега в комбинация с някакъв Инфлуцид, който педиатърката му твърди, че е за профилактика срещу грип и настинки.
Да видим. Купихме го и му го даваме, но не съм особен оптимист за ефикасността му.

# 494
  • София
Привет!  Simple Smile
Видях снимки от срещата онзи ден.  Heart Eyes
Честит първи рожден ден на Дамян и Боян!  Hug  bouquet Спинки, да си ви живи и здрави, много да слушат, да ви радват и да са ви гордост!  Hug Heart Eyes Heart Eyes Hug

Ние няма да сме от понеделник на ДГ, че не взехме бележка. А и устната му още не е съвсем зараснала.
Бубче, къде бяхте на хомеопат?

Общи условия

Активация на акаунт