Честит първи рожден ден на Дамян и Боян! Да са много здрави,весели и щастливи!

И аз видях снимките от срещата. Прекрасни са всички.

Аз понякога давам Мултисаностол. Иначе друго имуностимулиращо не съм давала. На работата правим курс на децата с Есберитокс Н или Респивакс. Не мога да кажа обаче дали има някакъв ефект категорично. Просто децата са много и влезе ли някой вирус почти всички деца го изкарват.
Аз съм претоварена на работа. Говорят за реформи в домовете за деца, а при нас деца не липсват. Много е лесно да ги настанят, обаче после извеждането им обратно в семейството е голяма мъка. Малко съм раздразнителна напоследък на тази тема, та няма да я подхващам.

Утре сме планували разходка до Кръстова гора. Имам нужда да се разсея малко, а и да сме само ние тримата.

Пак ви няма никакви.То в това време предполагам всички сте нанякъде.Ние днес излязохме рано , 4е бяхме планували доста неща.Изненадата за деня беше посещение в операта
Открихме сезона с балет " Цветята на малакта Ида" на Маша Илиева.Прекрасен спектакъл.Дария остана очарована. Ако някой се колебае- препоръ4вам с 2 ръце.За другия месец съм измислила и един детски мюзикъл. Има и детска адаптация на Вълшебната флейта.ВЪобще...много съм доволна

Дано да не боледува много