АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 845
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Привет и от мен.

Честит първи рожден ден на Дамян и Боян! Да са много здрави,весели и щастливи!  bouquet Hug

И аз видях снимките от срещата. Прекрасни са всички. Hug

Аз понякога давам Мултисаностол. Иначе друго имуностимулиращо не съм давала. На работата правим курс на децата с Есберитокс Н или Респивакс. Не мога да кажа обаче дали има някакъв ефект категорично. Просто децата са много и влезе ли някой вирус почти всички деца го изкарват.

Аз съм претоварена на работа. Говорят за реформи в домовете за деца, а при нас деца не липсват. Много е лесно да ги настанят, обаче после  извеждането им обратно в семейството е голяма мъка. Малко съм раздразнителна напоследък на тази тема, та няма да я подхващам. Crossing Arms
Утре сме планували разходка до Кръстова гора. Имам нужда да се разсея малко, а и да сме само ние тримата. 

# 496
  • София
Честит рожден ден на малките сладури Дамян и Боян!  Hug

Кайли, не ти е лека работата, трябва да си много силен човек  Hug

Аз давам цитросепт за деца, за сега съм доволна.

Днес мисля да ходя до Борисовата градина, ще има някакъв фестивал от 15.30. Лек ден на всички и хубав уикенд  Hug

# 497
  • София
Честит първи рожден ден на Дамян и Боян!(на патерици)

Да са много здрави и усмихнати винаги!

Миши и другата седмица няма да е на градина,че от тези сополи сега започна една гадна давеща кашлица и горкото не спира да буха.Много се надявах да му се размине този път,защото е много мъчително да го слушаш въпреки,че не е като да му е лошо,но просто е стряскащо.
Иначе аз витамини съм давала Саностол,Марсианци,едни други детски във формата на животинки,но примерно един или 2 курса от по 10 дни за цяла зима.Плодове ядът доста,но едва ли си набавят всичко необходимо от храната.

# 498
Привет Party Пак ви няма никакви.То в това време  предполагам всички сте нанякъде.Ние  днес излязохме рано , 4е бяхме планували  доста неща.Изненадата за деня беше   посещение в операта Simple Smile Открихме сезона с балет " Цветята на малакта Ида" на Маша Илиева.Прекрасен спектакъл.Дария остана очарована. Ако някой се  колебае- препоръ4вам с 2 ръце.За другия месец съм измислила и един детски мюзикъл. Има  и детска адаптация на Вълшебната флейта.ВЪобще...много съм доволна Hug Страхотна инициатива на операта,Така и аз ще си взема своята порция класика, че съм зажадняла вече. Ходихме после на разходка в парка .Доволна съм Simple Smile Сега се прибрахме за малко да обядваме и да се преоблечем, и пак ще излезем .ХУбав ден на всички Hug

# 499
Привет и от мен Hug Не съм се включвала отдавна, но нещо не ми остава време Confused
Днес бяхме в зоопарка до обяд Имаше нещо организирано за децата - Милка, Девин и много не сме гледали животните. Сега децата излязоха с татко си навън, едва ги изгоних. Хич и не искат да чуят, че имам нужда да си почина от всички и от всичко, поне за малко Rolling Eyes А се захванах и с още учене, та ще ми дойде много нанагорно. Как ще се справям, не знам, но нали е за добро Simple Smile

# 500
  • София
Ние се занимаваме със зимнини. Все си казвам, че няма да слагам и все не го спазвам. Уж само компоти за Ина, уж и домати за готвене да имам, днеска и печени чушки, кой знае какво още ще ми хрумне  Laughing
Елфче, при д-р Лалова ходихме, тя живее в съседния ход на наще. Даде ни 2 вида капки. Ще видим как е, иска ми се да вярвам, че тази година ще я минем по-леко Praynig
Велмар, завидях ти направо, ей сега влизам в сайта на операта, за да проверя каква е програмата Peace

# 501
  • София
Ние цял ден бяхме у нашите, че имаше разни нещица Митко да направи.
И сега се прибрахме ергени  Mr. Green Да са ми живи и здрави родителите, че имам нужда от почивка.

# 502
  • гр.София
 Честито порастване на близнаците,Спинки! Здраве,любов и благополучие за цялото ви семейство Hug

И ние вчера го ударихме на скитосване-аз и децата. Кога ли ще поскитам и без тях?!

# 503
  • София
Спинки, честит рожден ден на близнаците   bouquet на патерици  Да ти са живи и здрави.

След първото боледуване за есента, ние днес сме вече на линия.

Аз подхванах отново да давам Саменто.
Май ще трябва и аз да вземам, че миналата година изкарах почти всички вируси от детската, с изключение на варицелата, ама нея два пъти съм я карала като малка, така че имам сигурен имунитет.....

Идеята на Велмар за малко глътка култура ми се видя вдъхновяваща, ще взема и аз да поразгледам "афишите". 

# 504
  • София
Кало се оправя, обаче и аз и Митко сме болни. Направо ми омръзна вече.

# 505
  • у дома
дори и ваденето на 4 мъдреца в петък следобед, не ме спря в събота вечерта да отидем на театър  Mr. Green

# 506
# 507
  • София
Привет!
Кайли, видях ви вече, сладури!  Hug Аз не съм ходила там, много ми хареса.  Peace
Ние днес открихме най-накрая учебната година.  Crazy Дано да не боледува много  Praynig
Блу, ти си герой  Simple Smile

# 508
  • София
И ние от днес сме отново на градина.Пак не мина без подсмърчане,но къде,къде по-добре сме вече.Ние на театър с мойто мъж не сме ходили сигурно откакто имаме деца Embarassed,освен на куклен,де.
Kaili ,при мен линка не се отваря,а ми се искаше да видя.И аз никога не съм ходила,а свекървата само обяснява колко било хубаво.

# 509
  • гр.Добрич
Момичета благодаря ви, за пожеланията. Миналата седмица имах някакъв проблем с форума и постоянно ме изхвърляше.
Ето ги и рождениците.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1393779006#!/album.php?aid=2049208&id=1393779006

Ивчо също е на ДГ от вчера, но само до обяд, без храна, спане и др. екстри, които изискват мисъл от обслужващия персонал. Искахме поне веднъж да го измери сестрата, но още първия ден не успя, така че се наложи спешно да облека малките и да отида до там. После пък детето се разплакло и тъй. Няма как.

Каили
не виждам снимките.

Общи условия

Активация на акаунт