АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 809
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
blanc Тони го събуждаме в 7 ч.,но много трудно се разсънва. Най-вече за това, че вечер не заспива по-рано от 22,30 ( а това е изключение обикновено). Трябва да се организирам и да го слагам да ляга по-рано вечер. Но когато съм втора или дневна смяна се прибираме почти в 8 ч. и докато вечеряме и си поиграем малко то станало 22 ч. ooooh!

В Пловдив вали. Мразя мрачното време. Crossing Arms Нямам никакво настроение да работя, а се налага.
Лек ден на всички! Hug

# 616
  • София
Добро утро.

Тук също вали или по-скоро ръми, но е по-меко от последните дни.

Кало като цяло го будим по-късно, защото обикновено аз го карам с колата или ако баща му е свободен го води той - но около 8.30 ч.
Та става най-рано към 7.30 ч.

# 617
  • София
Добро утро  Hug
Марти издържа почти месец без да се разболее, от вчера кашля и сме си вкъщи, малкия е на ясла, аз си почивам.
В събота ще ходим до Пловдив, фирмата, в която работя организира маратон на Гребната база, Кайли ще се радвам да се видим.
За заниманията, тази година записах Марти на английски и на футбол, но групата им е с варицела и за сега не играят. Мин.седмица имаха вече англ. Марти е доволен.
Велмар, как е малката? От какво ги получава тези пристъпи?

# 618
elen@ и аз ще се радвам да се видим, но точно тази събота ще имам гости.
Едно детенце, което осиновиха преди 8 години от нашия дом в САЩ ще дойде с баща си за 2 дни до България. Беше ми любимец и работих с него по една програма, която позволяваше на персонала да извежда деца извън дома и да ги взима в къщи за определено време. Нямам търпение да го видя колко е пораснал и променил. Доста тежко ми беше когато замина, макар и да се радвах за него. Но го изживях все едно ми взеха детето.
В събота ще ги заведа до дома, да види къде е живял и после ще се разходим из Пловдив.

А какъв е маратона и от колко часът? Може да ги изпратя на разходка до гребната без мен.

# 619
Kaili , никак не ти е лесна работата! Rolling Eyes

Гого блажено си спеше до 8 ч, докато не се оказа, че сутрин трябва да караме и братовчедка му на у-ще и сега става в 7.15 и в 7.30 тръгват. Wink Мърмори малко, но е поносимо...А днес влизам в 7.25, а те си лежат с баща му и си приказват, защото таткото нещо се объркал и чакал в 7.30 да му звънне часовникът. Mr. Green

# 620
  • София
При нас ситуацията е обратна - Ина ме буди и чака да се разсъня, кога ли ще почне да ме буди с 30мин по-късно Mr. Green Така че ние с разсънването за градината нямаме проблем. Проблемът е, че със ставането иска да закусва, пък аз още не успявам да й обясня защо трябва да чака докато отидем в градината.
Ние довечера ще ходим да видим Спортакус на живо, и ние сме барабар Петко с мъжете, ама голям зор дава девойката Laughing

# 621
  • София
Бубче и аз им бях обещала,но първо,че ми прекратиха отпуската и съм на работа довечера,второ имахме неблагоразумието в неделя да отидем пак в мола на Бен тен шоу и беше ужасяваща блъсканица.Децата неможаха да видят и разберат нищо почти и разочаровани чакаха с нетърпение да си тръгнат.Предполагам ,че довечера няма да е много по-различно така,че бъди подготвена Peace

Иначе Миши се буди сам около 8ч,но си навиваме часовниците за всеки случай, и се водим към 08,30-8,45,понеже почти винаги има някой свободен иначе трябва да го оставям в 7ч в градината,ако се случи мъжа ми да не се е прибрал от работа,а аз да тръгвам(но в този случай идват обикновено бабите и пак спасяват ситуацията Grinning )
Той тази седмица си е пак в къщи,че кашлицата от хремата се задълбочи,а и вече ми се струва,че е тръгнала надолу Confused Иначе вече е горд-футболист Mr. Green а и на карате е ходил и сега и там иска да го запиша,ако продължава така ще ни разори , както неискаше на нищо да го записвам,сега няма спирка. Joy

# 622
  • гр.София
 О, София задължително закусва вкъщи-при това бавно и старателно,като че е на ресторант.
 После в градината пак хапва.
 Вечер яде по-малко.Но без прясно мляко с какао не ляга.

За Спортакус гадно си мълча,та тя не подозира.

Кайли,много мило за момченцето    bouquet

newsm78 Хм,нашите ги искат в градината най-късно в  8.15 /после пишат отсъствие/
 Ама нали сме в покрайнините и народът масово се изнася о6те от 7 ч.

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 11:38 от blanc

# 623
  • София
Ооо, чакаме после снимки със Спортакус  Laughing Ние ще пропуснем.
За ставането - към 8 и нещо го будя  Blush , обличаме се за пет-десет минути и тръгваме. Не закусваме вкъщи.
Лиани, мислех да те питам преди, ама забравих - какво имаш против футбола?  Simple Smile
Да се оправят болничките!  Praynig Сутринта чух, че Любчо имал Т и чакат да дойдат да го вземат, а вчера Ивайло си е играл с него точно...  Rolling Eyes дано ни се размине...

# 624
  • София
Кало не закусва вкъщи и Спортакус не знае кой е. Въобще шок и ужас  Mr. Green

# 625
  • варненка от София
Ох, Стефи е в траур, че изпусна Спортакус, а аз не толкова държа да го видя, ама е в София все пак   Cry

Днес пуснахме акото за изследване на кака и в четвъртък ще е ученичка. Аз я подготвих вече с пантофи, канцеларските материали, чашки, кърпи, ала бала и вече нямам търпение да тръгва  Twisted Evil Двете ми идват в повече нещо, инервИх се  и луднах Crazy

# 626
  • София
Ина си яде след градина при мене, а често и вечеря после. Но сутрин ако е яла преди да я заведа едно, че ми искат писмено какво е яла, а и ако яде  7 и нещо още не е кой знае колко гладна и само мезва толкова, че после да не яде в градината и оглладнява в 11ч, ама там няма кой да й даде да яде в 11ч Mr. Green
Лиани, подготвена съм, мила, даже си говорихме, че за компенсация след Спортакус ще я водим в Макдоналдс.
Нана, аз честно казано не виждам нищо лошо в детски супергерой, който убеждава децата да ядат плодове и зеленчуци и показва как надвива лошите само чрез спорт и здравословно хранене. Thinking Това е едно от малкото фимчета от ново поколение, в които няма магии, бой, чудовища и т.н. и не мисля, че и прекаленото отричане на тези моди е в полза на децата.

# 627
  • София
  Звучи интересно, но аз също не съм го чувала този Спартакус, признавам си. И в градината много странно гледах плаката  Simple Smile
  Моите ги вдигам към осем, просто защото обикновенно се успивам. И под пара викайки и обличайки мен и малката ги карам да се облекат набързо и точно в 9  без 15 обикновенно се добираме до детската, която не е съвсем наблизо и пеше с количка в дъжда почна да ми писва. Но така е като си имам мъж, вече трета седмица в Македония и шофьорска книжка аз украшение  Mr. Green

# 628
  • София
Нана, аз честно казано не виждам нищо лошо в детски супергерой, който убеждава децата да ядат плодове и зеленчуци и показва как надвива лошите само чрез спорт и здравословно хранене. Thinking Това е едно от малкото фимчета от ново поколение, в които няма магии, бой, чудовища и т.н. и не мисля, че и прекаленото отричане на тези моди е в полза на децата.[/color]

Не съм казала, че има нещо лошо.
Просто казвам, че аз не му пускам да гледа за Спортакус, който лично на мен ми прилича на зле прикрит гей с тези мустачки.  Mr. Green
Затова и Кало си гледа класическите анимации на ДВД. И много рядко Baby TV.

# 629
  • София
Нана, аз честно казано не виждам нищо лошо в детски супергерой, който убеждава децата да ядат плодове и зеленчуци и показва как надвива лошите само чрез спорт и здравословно хранене. Thinking Това е едно от малкото фимчета от ново поколение, в които няма магии, бой, чудовища и т.н. и не мисля, че и прекаленото отричане на тези моди е в полза на децата.[/color]

Не съм казала, че има нещо лошо.
Просто казвам, че аз не му пускам да гледа за Спортакус, който лично на мен ми прилича на зле прикрит гей с тези мустачки.  Mr. Green
Затова и Кало си гледа класическите анимации на ДВД. И много рядко Baby TV.
Ауууууууууу, дискриминация ли надушвам Mr. Green
Спирам обещавам, отивам да се разхождам из форума, че хич не ми се работииии Whistling

Общи условия

Активация на акаунт