АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 818
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • у дома
привет  Hug

Dreams, Честит Рожден Ден   bouquet  Heart Eyes

spinki, много съжалявам за всичко, което се случва при вас  Hug нямам думи за безотговорността и начина по който се отнасят родители и възпитатели  #Cussing out

Ния я записахме както миналата година на танци и английски  Peace определено е видно и си личи, просто се усеща. Ния ходи с желание и е доволна (дано успеем да се справим с финансите, защото едно от няколкото неща, които ни се струпаха последния месец е, че татито ни е без работа. тъкмо нещата се стабилизираха..).
Ния като навърши 5 години живот и здраве, ще мисля варианти да я записваме на плуване  Thinking albena_vlady, ще трябва да говорим по този повод  Blush  Mr. Green дано нещата при теб не са сериозни  Hug
вчера успях да купя ботуши на Ния  Party
нашата ДГ е със самостоятелно парно (т.е. на газ) и вече са го пуснали Simple Smile

бягам, че  ooooh!

# 601
Добро утро  Hug
Дриймс, честит рожден ден  bouquet Да си много здрава и щастлива Hug
Блу, ще си поговорим, и за плуването, и за ботушите Mr. Green Деница си няма зимни ботуши, само гумени й взехме Peace А до нейната ДГ има спортен комплекс и басейн, но треньорката приема по-големи деца /след 5 год/. Влади се учи там и съм доволна Peace, но басейнът не е много голям.
В ДГ няма още парно и Деница е с две блузи с дълъг ръкав.

# 602
Благодаря ви за пожеланията!
 Hug  Hug  Hug

# 603
  • София
Емелче, да си жива и здрава. Честит рожден ден! Желая ти много щастие и любов!

# 604
Честит празник, Дриимс! Бъди здрава и истинска мечтателка!

Чакаме баба и ще ходим у систъра да се набеснеят брадчедите.
албена влади, дано бързо премине всичко и да си здрава! Желаем ти го от сърце.

# 605
  • София
Дриймс, честит рожден ден!  Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes Бъди много щастлива, обичана и уважавана от твоите мъже! Късмет и безброй сбъднати желания!  Heart Eyes Hug

# 606
  • гр.Добрич
Честит рожден ден Дриймсче bouquet

Момичета, ще видим как ще процедираме. Не искам да правя нещата насила, че както ми е кипнало, ми се иска всичките да ги уволнят. За съжаление същият е проблема в училищата и всичкиу се оплакват от липсата на такт и разбирателство у другите деца и майки. Децата ни били наркомани, заразни и др. подобни.

# 607
  • София
 Shocked Спинки, това не е липса на такт, а на мозък  Tired Наистина ли има такива хора  Rolling Eyes

# 608
Добро утро и от мен, макар че хич не е добро Rolling Eyes Тази нощ Даруна пак направи пристъп- аман вече.Мразя този сезон #2gunfireНе знам кво съм спала, или не съм- главата си не я чувствам.Ще си изпия кафето и дано запо4на да мисля по-адкеватно, че да видим какво ще правим и къде ще я водя ooooh! Със сигурност не на опера...отпадат всички планове.Ама- здраве да е  Praynig

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 08:56 от velmar

# 609
ехаааааа...какво затишие... Wink

Последна редакция: нд, 10 окт 2010, 15:57 от AndyB

# 610
  • София
Добър вечер. Бяхме два дена по задачки с Кало и на куклен театър днес. После на гости в кумовете и сега се прибираме. Успях да му купя зимни дрехи, макар и с доста обикаляне. Сега останаха само ботуши.

# 611
Аз използвах единствения си почивен ден тази седмица за пазаруване, готвене и пране. Tired Утре съм втора смяна и смятам да си почина малко преди това.
Тези дни ми е постоянно студено. Ще трябва вече да извадя и зимните дрехи отпред, че още не съм стигнала до подреждането на гардероба.  ooooh!
Имаше една песен на НЛО, в която се пееше : "Какво е неделята? Ден за почивка. Почивка ли казвате, не и за мен." В последно време важи в пълна сила и за мен.

# 612
Добро утро! Hug
Да сервирам по едно кафенце   и да си пожелаем спокойна и успешна седмица.  Hug 

# 613
Кайли, и на мен ми е все студено, затова я свърших тази работа със смяната на дрехите Peace
Хубаво е, човек да си стои у дома през почивните дни - и се разнообразихме, и дома си видях, и сготвих на семейството си като хората, даже си и починах Laughing

Дани, честит рожден ден  bouquet Да си здрава, много щастлива и удовлетворена от живота Hug

# 614
  • гр.София
 Каили,направо ще пия от вчерашното кафе.
 Ние сме все още здрави.
 Започнах да вдигам С. 30 минути по-късно, втълпих си,че така ще е по-устойчива на болестите.
 Сега ще ме иизгледа буреносно   и ще ми развали деня Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт