АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 801
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имам един кулинарен въпрос и предвид нашите страхотни кулинарки в темата реших да питам първо вас. Имам риба печена на скара, но ми остана повече и се чудех ако я сготвя на супа дали ще стане нещо ? newsm78

За супа не знам, но можеш да я изчистиш, да я сложиш в йена накъсана на парченца, да залееш със сметана, копър и босилек. Да запечеш и да сложиш отгоре настърган кашкавал.

# 661
Имам един кулинарен въпрос и предвид нашите страхотни кулинарки в темата реших да питам първо вас. Имам риба печена на скара, но ми остана повече и се чудех ако я сготвя на супа дали ще стане нещо ? newsm78

За супа не знам, но можеш да я изчистиш, да я сложиш в йена накъсана на парченца, да залееш със сметана, копър и босилек. Да запечеш и да сложиш отгоре настърган кашкавал.

ей това звучи страхотно! Мерси   bouquet

# 662
Ето малко снимки от нашата почивка през дългия уикенд:

http://picasaweb.google.bg/IvanMitev75/20101009#5527604814164482290

http://picasaweb.google.bg/IvanMitev75/20101010#

# 663
  • гр.София
 Ей,друго си е човек да се наспи хубаво!!!

Мама Марго, позавидях ви Peace И чудни снимки правиш!

# 664
Ей,друго си е човек да се наспи хубаво!!!

Мама Марго, позавидях ви Peace И чудни снимки правиш!

Ами идвайте вие си купете само билета на отиване ,ние поемаме гостуването а за билет на връщане ще мислите според това колко вие е харесало  Mr. Green

# 665
  • София
Ние днес неделному с Кало ходихме на клуб да поиграе той и после си купих инцидентно боти, а детенце ми направи фотосесия, че старши фотографът виси на Кулата  Joy

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.21064469

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.21064470

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.21064471

# 666
  • София
Марго, страхотни снимки  Hug
Нана, вас ви оцених вече  Simple Smile Wink
Пепеджинс, много се е омазал Павел  Laughing Hug "Харесах" го  Simple Smile

# 667
Eлфче, прабаба им купи сладолед за всичките и той си иска и така сладичко си хапнаха всички, някои се оцапотиха повечко, хареса им.

Мама Марго, неверояятни снимки, а това дето се плендзи Еличка ли е?

# 668
Еличка е с тъмната коса и очи Simple Smile
Нана много сладки боти а ти наистина се вталяваш!

# 669
  • гр.София
 Мама Марго,ти ми стопляш сърцето. Продавам дЯцата и долитам Grinning

На тоя комп. не виждам хич ботушите на Нана- много черно. Ще трябва на живо.
 Но за тънкия силует-браво.

Ние малко сме си вкъщи с хрема. София два дни си седи на бебешкия стол /още е незаменим/,гледа турски сериали и рисува с пастели за текстил върху една платнена торба с щамповани контури на пеперуди. Голямя страст към рисуване проявява. Лошото е,че не търпи да й се показва и обяснява.

# 670
  • София
Блан, всички гении в дадена област не търпят вмешателство  Wink

Кало също е вкъщи. Не е болен. Забавляват се с баща си. В това гадно време не ми се води на градина. Мързел съм.  Mr. Green
Нещо му се е обострила алергията и ще звъня на алерголожката да почваме ли пак лекарствата.
Аз продължавам да изтънявам силуета. Имам още известно количество килограми. Но като цяло съм доволна - 34 кг съм свалила до момента.  Flutter

# 671
  • София
Нана,браво това се казва воля Peace
Миши е на градина,но пак с много рев милия.Вчера отново се е напикал в леглото(много често вече) и той казва,че го е страх да стане,че госпожата ще му се кара,а те твърдят,че не им се карат newsm78 Тази сутрин дойде една майка,която искаше да говори с госпожата по същия въпрос,че момиченцето и се е наакало и било много стресирано и че на него не му давали да стане newsm78 Вече се чудя  какво става ,явно не е само в мойто гардже проблема Rolling Eyes

# 672
  • София
Да драсна някой ред и аз  Crazy
Нана, браво за кг!  Hug За мързела те разбирам, и аз съм така  Embarassed , сутрин хич не ми се разкарва, но се насилвам да го водя, защото там му е по-добре, сам го казва.  Rolling Eyes
И на С. за мерака за рисуване браво Heart Eyes , при нас е точно обратното - с нищо не иска сам да се занимава, все трябва да му помага някой  Rolling Eyes - в ДГ кара г-жата, вкъщи - мен или някой друг. Направо не го виждам като ученик след някоя и друга година  Confused какъв е такъв неуверен и незаинтересован...  Rolling Eyes
Лиани, много неприятно  newsm78 , дано се разберете с учителката. При нас миналата година имаше едно момченце, което пишкаше по време на сън, г-жата казваше, че го носи на ръце до тоалетната като спи, за да не свърши тая работа в леглото  Crazy 
Аз пък се бях шашнала много днес, че имаше опасност едно детенце, с което играха и двамата да е болно от варицела, но слава Богу, д-рът е казал, че просто нещо го е ухапало. Иначе не ми се мисли  ooooh! Ивайло си е ходил на ДГ, можеше да я е "посял" там, отделно и аз не съм боледувала и се притесних и за себе си  Blush , нали уж дъртите я карат по-тежко.

# 673
  • София
В момента Кало е с обострена алергия и затова не го пускам.

# 674
  • София
И Миташки е с някаква гадна алергия - вече втора седмица - целият му торс, малко под слабините - до подчишниците и нагоре към главата. Има дори в окосмената част, тръгна и към лицето. Леко съм в ужас, да не каже в повече. Толкова е обринат, че не мога да преценя има ли нови или не. Никога не е проявявал реакция освен от ухапване от насекоми ( Елфче - бяхме като от варицела лятото но ухапани от паяк...така че споко).
Сега е на диета, ама късно се усетихме, та вместо от миналия понеделник, почнахме в четвъртък. Според лекарят е хранително, та сега сме изключили всякакви алергизиращи храни - стои почти гладен. Ходи на детска, но там се храни основно с хляб, защото почти винаги има в храната я яйца, я червено месо и тн. От днес включихме и зиртек вече, досега го карахме на хомеопатия, но тя не помогна....
Днес обаче се сетих, че преди две седмици смених праха за пране - купих някакъв Ариел директен внос от Германия, за техния пазар. Мина през ума, че може де е от праха, но нещо много се вързах на хранителното....голяма съм патка...Днес вече купих от неговия Сано, с който пера откакто се е родил и тази вечер ще изпирам всичко. Той и без това е с чувствителна кожа, та като нищо може да е реагирал на по-силния препарат ( на бг ариел не е реагирал).
А забравих да спомена това на доктора
Вчера забравих да им кажа да не го пускат на плуване - и той отишъл, та сигурно и още е натоварил кожата.
Айде оплаках се, ама като го гледам такъв пъпчив - не съм виждала подобно чудо - ми се къса сърцето...ама нали съм му майка.
Нана вашата алергия от какво беше?

Общи условия

Активация на акаунт