АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 797
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ние сме вече с две алергии - едната е към парацетамол, другата - по-новата - алергичен ринит все още без точно установен причинител, но най-вероятно целогодишен.
Довечера отново сме на алерголог.

# 676
  • София
Елфче,той не спи като го прави,напротив съвсем буден си е ,просто несмее да стане и да си каже и така докато вече неможе да стиска повече.
Пух,щом е толкова зле положението не е ли по-добре да го оставиш вкъщи та да ограничите всички вероятности?Моите са правили много страшна копривна треска като по-малки и още ме втриса като се сетя.

# 677
  • София
Лиани - най-добре говори с госпожите, а и малкият - да не се притеснява, да си става и тн., да не се задълбочи и да се превърне в проблем.
За Миташки не мисля да го оставям вкъщи - в момента в детската внимават с храната повече от колкото аз вкъщи, освен, че той отказва и да яде почти всичко с предлога, че ще му излязат пъпки. Не знам какъв друг би бил дразнителя ( освен прах, но там симптомите не са обрив, мисля). Ограничихме плуването - но проблемът не е от там, тъй като в понеделник плуваха за първи път, а той е с алергията от предната седмица, но поне няма да дразним допълнитено кожата.
Така или иначе педиатърът ни каза, че може спокойно да си ходи на детска, пък ще видим. Мисля, че нови няма - но е достатъчно неприятна гледка.  Вчера изпрах едната част от дрехите му , днес е ред на втората част. Почнахме със Зиртек пък ще видим.
Мисля да го заведа на алерголог, но по нататък. Първо ще говоря с педиатъра дали има смисъл при една проява само, въпреки че е доста сериозна. Знам, че може и да го тестваме вече.   
Нана - вие доволни ли сте от вашата? Моля те да ми пратиш координати на лични.

# 678
  • София
Да, много съм доволна. Страхотен специалист.
Снощи го прегледа. Естествено съм била права - алергията се е обострила. От днес за месец пак на два вида антиалергични.

# 679
  • София
Здравейте, милички  Hug
Марти от вчера е с варицела, ужасно много пъпки има. Но  това,което ме притеснява е, че окото му е много зачервено, дали е от варицелата, случвало ли ви се е?

# 680
  • София
Здравейте, милички  Hug
Марти от вчера е с варицела, ужасно много пъпки има. Но  това,което ме притеснява е, че окото му е много зачервено, дали е от варицелата, случвало ли ви се е?

Повдигни клепача и погледни. Възможно е да има пъпка отдолу.

# 681
  • София
Погледнах, но не виждам пъпка.
Ох, много ми е мъчно да го гледам така, за колко време изчезват пъпките?

# 682
  • София
Погледнах, но не виждам пъпка.
Ох, много ми е мъчно да го гледам така, за колко време изчезват пъпките?

За няколко дена ще завехнат. Но не му давай да се чеше.
Мажи със спирт или пръскай с пудра.

# 683
  • София
Той не се чеше, знае че не трябва и търпи милият. Сега са ужасни, по цялото лице и вратле, по корема, гърба, в гърлото, на слабините, на дупето, големи мехури, пълни с течност  Crazy
Мерси, Нана  Hug

# 684
  • София
Момичета, аз малко егоистично влизам, ама да помоля да ми стискате палци утре сутрин, ще имам нужда от положителна енергия и подкрепа Praynig

# 685
  • София
Момичета, аз малко егоистично влизам, ама да помоля да ми стискате палци утре сутрин, ще имам нужда от положителна енергия и подкрепа Praynig

Стискам. Споко. Кажи на когото трябва, че Толстой не обичаш  hahaha

# 686
мама Марго, точно за тва сладкишче питах, на тази снимка http://picasaweb.google.bg/IvanMitev75/20101010#5528311455454000578, пу-пу, да не й е уроки, и Ники е много голямо дете вече.

Лиани, ти му говори да си ходи до тоалетна и да казва на г-жата, "Г-жо, отивам да пишкам или отивам да акам", не е само във вашата градина това, при нас го има също, като легнат не им дават да стават.

Ех, тези алергии, оправяйте се, дано ги надраснат.

Павел днес го водих при д-рката, изписва му сироп за откашляне, а той има сополи, даже до вечерта така течапа,че се чудех дали ще спим тази нощ.
Дани ходи на градина и онзи ден им казали, че които пръв разкаже приказката за 3прасенца ще си играе, естествено само две деца и те редили пъзел, които не успявали да се справят, но пък на другите им било интересно и рисували.

Бубче, стискаме и на краката.

# 687
  • София
  Няколко дни е най-зле с пъпките и варицелата. Първо се появяват няколко ,после избиват на талази, по тялото, на следващият ден по крайниците, след което вече се върви към оправяне. Накрая като хванат  коричка, особено големите внимавай като минават и го сърби също да не ги отлепи по-рано, че ние точно тогава накрая се сдобихме с няколко дупки по лицето. Слава богу вече към половин година по-късно и те се позаличават. Николета беше цялата в пъпки, но другите го изкарахме по-леко. Ваня първа се разболя и точно две седмици след нея се тръшнахме и останалите.
  Цвети обещавам да стискам всички палци и пръсти  Praynig

# 688
  • София
Eлена, бързо да се оправяте!  Praynig  Hug
В нашата група пак има скарлатина, дано да ни се размине този път  Praynig
Бубче, стискам плаци!  Peace

# 689
Елена аз мажех Ники с ментолов спирт не гори толкова мирише малко но не е неприятно. Пожелавам ви бързо оправяне  Hug

Тук не съм видяла едно дете с варицела, ваксинират ли ги що ли?  newsm78 Много странно...

Днес беше 3 градуса тук, май скоро ще има и сняг, ние мислим този уикенд да отидем до едно градче наречено Елора, ще има парад за Halloween и ми се струва че ще е  забавно за децата, а и самото градче изглежда приятно, да видим само дали и времето ще е на наша страна  Wink

Извинете ме за подробните снимки но нямах време за подбор и просто ги качих всичките, а се надявам като ми остане минутка да ги по отсея, дано не съм ви досадила  Embarassed

Цвети, трудно е да стискаш без причина  Mr. Green кажи поне нещичко ...

Общи условия

Активация на акаунт