АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 794
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря ви Hug
Аз го мажа с лавандулово масло, много бързо облекчава.
Бубче, стискам палци  Hug

# 691
  • София
Елен,
най-вероятно е пъпка, не се притеснявай. На Миташки точно на слъзното каналче му беше първата пъпка - мислех, че е ечемик и така няколко дни си ходи на детска преди да избят няколко други, за да загреем, че е варицела.
Успех, минава бързо, най-лошото е сърбежа

# 692
Мама Марго, много ни е приятно, обичаме такива снимки и действат много зареждащо.

Айла, ние така от сърбежа ни останаха дупчици по нослето, но е симпатично/уж не ги чешал, а само ги галел, като баща му едно време като малък/

Павел го заведох на доктор, изписа ни хомеопатични и едни антибиотични капки за нослето, много е жален като мрънка.

# 693
  • гр.София
 Стискам палци на всички-и на Кало, и наМиташки, и на Марти. Бубче Peace

# 694
Привет от мен.

Стискам палци на Бубчето. Peace
 Болничките бързо да оздравяват. Praynig

Имах доста положителни емоции миналия уикенд и се чувствам уморена психически и физически, след натоварената работна седмица. Макар и за кратко се радвам,че видях отново първото си  "любимо" дете. Попаднало е в едно страхотно семейство, което го обича и подкрепя.
А сега е хубаво да седна и да уча отново английски за да не прекъсвам връзката с тях. Благодаря на сестра ми,която беше преводач през цялото време и дори понякога се забравяше и започваше и на нас да говори на анаглийски. Wink

# 695
ох, не  мога да не го споделя с вас - на това попаднах във фейса.... и при положение че не ми харесва да чета проза....това толкова ме грабна, че чак го преписах, за да го споделя с вас - голяма красота - насладете му се и вие:

Попитах вятъра къде да те намеря?
Прошепна ми: Върви след мен!
И тръгнах планините да катеря,
обречена на любовта във плен.
По стъпките му яростно те търсих,
след него тичах, падах и пълзях.
По скалите остри дрехите изгубих
кръвта от раните по пътя си разлях.
На всеки камък пишех твойто име,
на всеки връх оставях аз следа -
ако случаен пътник пътя ми премине,
ще знае, че те търся по света.
На ехото гласа си аз му дадох-
със него да отвръща всеки път,
че себе си аз цялата раздадох
и останах само жива плът.
Очите си на слънцето изпратих-
със тях да търси моята любов,
самотна и отчаяна аз крачих...
На път посрещах всеки изгрев нов.
След вятъра аз нейде се изгубих,
най-скъпото от мен си разпилях,
сърцето ми единствено ме буди
и сили дава ми след тебе да вървя!

На болничките - бързо оздравяване и от нас!

# 696
  • София
Сега да си кажа за какво беше стискането на палци, макар че доста си знаят Simple Smile В петък сутринта беше делото за развода и понеже не беше идвал социален работник да ме проверява, а баща й на Ина цял ден не ми вдигаше телефона се бях психирала, че или ще се прекрати делото заради неговото неявяване или ще ми назначат проверка от Закрила на детето и ще насрочат второ дело.
Оказа се обаче, че изобщо не са ги призовавали, явно съм им направила впечатление на надежден човек. Баща й се появи, макар че за по-сигурно го взех и го возих аз.
Добрата новина е, че с това дело приключва всичко, няма да ходим повече, сега чакаме само решението. Лошата е, че имам чувството, че някак си се е легализирал най-големия провал в живота ми Cry
А и детенце ми е болно, което ме сдухва допълнително,но се надявам, че вече се оправя. Миналата седмица бяхме на пеглед за очичките в Токуда при д-р Топов и съм безумна щастлива, че няма диоптър. За съжаление не мога да съм спокойна по този въпрос, азщото късогледство може да развие винаги и за отрицателно време, но ще следя и ще я тъпча с моркови и боровинки Mr. Green
Благодаря ви за подкрепата и положителната енергия. Heart Eyes

# 697
  • София
Бубче за късогледството трябва постоянно да се внимава. При мен се прояви в първи клас.

# 698
  • София
Бубче за късогледството трябва постоянно да се внимава. При мен се прояви в първи клас.
Най-критичната възраст за късогледството, особено наследственото, е точно 7-8 годинки. Макар че при мен се прояви чак в 7ми клас, на около13 години, но това беше под влияние и на денонощното ми учене Mr. Green

# 699
Вече мога да пусна палците нали?  Rolling Eyes Браво Бубче че поне сте легализирали нещата, а за провал не може да се говори, може и да е важна победа за по добро бъдеще, но сега от вас с баща и зависи тя да не е ощетена емоционално, аз съм сигурна че и двамата я обичате така че ще намерите начин тя да е щастлива, успех  Peace

Тони много красиви стихове, на кого са?

Ние се разходихме в събота до две малки градчета на около 120км от нас, много чаровни и въпреки лошото време беше хубаво изживяване, сдобих се и със страхотно сребърно колие с дърво което напомня на елфическите легенди на Толкин, както и с зимна шапка и ръкавички. Качих снимките във фейсбук, но ще пусна линк и тук за който е любопитен и няма профил там:

http://picasaweb.google.bg/MargaritaMiteva/EloraOrangevillaFall2010#

Днес бяхме на църква и кратка разходка в любимата ни Ботаническа градина, което е различна всеки път когато я посетим.

Написахме си домашното с Еличето, вече са на буквичката S и Т , пише много старателно, толкова е сладка , и цифричките 4 и 5 упражняваме. Утре е на екскурзия за бране на тикви Simple Smile а го дават такъв дъжд.... не можах да и намеря един свестен дъждобран и не знам какво да я правя ,много и се ходи  Rolling Eyes

Ники пък ми скъса нервите, издънил се по математика на теста, не ми казал и ме лъже че не му го били върнали  Twisted Evil побеснях ви казвам!!
Сега 2 седмици няма игри за него, аз ще си уредя среща с учителката да видя до къде са и ще му скъсам ... от учене!

Отчет даден  Wink време е за поредната работна седмица , успех на всички и целувки!

# 700
  • гр.София
Бубче,чудя ти се аз. Би трябвало да се гордееш,че се справи успешно с изпитанието-т.е. докара го до края решението си.

Мама Марго,ние още попълваме гъбки и зайчета с моливи. Вие вече букви изписвате....

# 701
Честит имен ден на Миташки и на Димана  bouquet
Нана, честит имен ден и на Супер Митко и на татко ти  bouquet
 При нас е лудница /на работата/ и затова не се включвам, но ви хвърлям по едно око, като имам малко време.
През почивните дни се заредихме с енергия и слънчице /бяхме на разходки почти през целия ден/. Иначе сме добре и няма нищо ново около нас.

# 702
  • София
Албенка, благодаря много!

Да са живи и здрави всички, които носят името на Свети Димитър! Да ги закриля и пази!

Снощи предпразнично ми се счупи колата, та днес стоя вкъщи и работя оттук. Чакам майсторът да се обади да отида да си я взема.

# 703
 Честит имен ден на всички именици- малки и големи! Hug  bouquet

Аз тъкмо се бях нагласила да почивам днес като празник и да се отдам на гледане на филми, и взеха че ме извикаха на работа. Този месец ми се събират едва 4 почивни дни досега, при положение че е с 5 съботи и недели. Tired Надявам се другия да е по-добър.

# 704
Честит имен ден на всички празнуващи и от мен! Живи и здрави да са  Hug

Общи условия

Активация на акаунт