АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 32 012
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи - малки и големи!  Hug  bouquet Да са живи и здрави!

# 706
Честит празник на имениците и специално на Миташки и Димана! Hug

Гого си беше вкъщи една седмица и просто не мога да си позная детето...всеки ден мрънкаше, че иска да ходи на градина. Shocked

# 707
  • гр.София
 Честит Имен ден на Димана , Миташки, супер-Митко ! Да си красят името  bouquet

Албена,как са болежките и как върви ученето / твоето/?

# 708
Блан, моето пълзи, не върви Confused Почвам да се чудя защо се захванах ooooh!
А с Влади не уча, само проверявам домашни от време на време и късам листове с грозно писане. Онзи ден учихме по история заедно, с останалото се справя детето Peace
От умора вече недовиждам, прочела съм бележките/оценките в училище/ ooooh! Болежките са си все така налице, макар и не толкова силни. Направих един курс физиотерапия, пия си лекарствата. Утре ни са профилактичните прегледи и ще ходя до ВМА. Лекарката искаше да ми направят ядрено-магнитен резонанс, за да се видят по-добре уврежданията.

Последна редакция: вт, 26 окт 2010, 15:53 от albena_vlady

# 709
  • София
благодаря ви много за поздравите  Hug

честит празник от нас и на останалите празнуващи   bouquet

# 710
Честит имен ден и от мен на Миташки , Димана и Супер-Митко! Пожелавам им да са здрави и винаги закриляни от своя светец   bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме ок, тази седмица се очертава тежка, ама какво да се прави така е понякога  Wink Слава Богу поне сме здрави  Praynig
Еличето ходи на 2 екскурзии за бране на тикви  Laughing набра 2  Mr. Green , било и е интересно , погалили са кавичките, хранили са зайчета, пяли песнички, определено и е харесало , даже днес пита дали утре ще ходи пак  Simple Smile
Вече и купихме костюм за Halloween , ще бъде рибката Немо, в четвъртък ще имат парти с костюмите в училище и ще се опитам да им направя снимки  Simple Smile много ми е сладка с тази рибка Simple Smile Ники се очертава да е скелет  Laughing

Блан, пишат наистина, невероятно е, но от друга страна после го упражняват до 2 ри клас  Laughing

Албенче грижи се за себе си  Hug Успех с ученето  Peace

# 711
  • София
Албенче, успех с лечението.
От какво са ти тези увреждания - нещо съм изпуснала, четох че не си добре, но не разбрах от какво. Дано всичко мине бързо и по-малко болезнено  Hug

Марго, тикви, тикви, ама сред природата - много интересно звучи, сигурно на децата е било забавно

# 712
Добро утро Hug
Марги, много хубаво звучи - екскурзия сред природата, пък и с възпитание към труда Simple Smile Успех на рибката Немо, дано успееш да я снимаш, за да я видим и ние Peace
Пух, оказва се, че ми е от спортуването в ученическите ми години. Защото катастрофи и травми нямам Naughty Иначе имам само няколко здрави прешлена от лявата страна. всички други са с износени ставички или пък са разместени.
Хубав ден на всички Hug

# 713
  • гр.София
 Албена,стискам палци да се справиш със всичко.

Мама Марго,и на моят ще му отива да е скелет Simple Smile
 Иначе си има един бял чаршаф, с апликирани  очи и  уста. Обикновено плашат по тъмното гарги из селото с едно съседче.
 За училище организация-никаква.  То и за деня на будителите няма нищо.

О-ооо! Имаме си  рожденичка!

Нори, Честит празник! Много здраве, любов, добри приятели и успехи в работата!

Последна редакция: ср, 27 окт 2010, 13:16 от blanc

# 714
  • София
Здравейте, благодаря на всички за прекрасните пожелания из цялото интернет пространство!  Hug

Аз се доредих да пиша, защото си взех отпуска за днес и утре. Яна е болничка  и закрепяме положението вкъщи! Само че и аз нещо не се чувствам добре, едното ми ухо ме дразни и така...

Честит Имен ден, на всички Митенца, на патерица! Да са здрави и късметлии.

# 715
  • София
Добро утро на всички.

Да почерпя. Имаме годишнина с моя мъж - 6 години сме заедно. Пожелавам си още 60.

# 716
  • гр.София
 Ох , Joy ако някой има нужда от здравословна порция смях, да прочете  в Клюто темата за бременната,дето паркирала пред гараж  / заглавието е нещо от сорта- Какво ми дойде до главата и т.н/

Нана,как 60!? Поне още 100 години заедно! Да се обичате и разбирате.

# 717
  • София
Блан, четох я точно преди малко  Simple Smile
Нана, и тук - много още години щастие!   bouquet
Честит ви първи сняг!  Grinning То спря вече де.
В групата ни има още един случай на скарлатина и днес ще взимат гърлен секрет на всички деца. Много се надявам да е чист  Praynig , защото дори и да е носител само, без да е болен, трябва да пие АБ  Tired

# 718
  Иначе си има един бял чаршаф, с апликирани  очи и  уста. Обикновено плашат по тъмното гарги из селото с едно съседче.

JoyБлан, винаги успяваш да разведриш атмосферата.

Мама Марго, да снимаш Еличка с костюма на Немо, ще й се радват моите деца, наби заедно си гледаме клипчета и снимки.

Нана, още дълги години разбирателство и да се обичате!

Честит празник /на патерица/ на всички Митковци! И нашият тати имаше имен ден, да се почерпим за дравето му

Дани и Павката са вкъщи, Дани още покашля има и сополи, Павел също- Дадоха ми едно приспособление за прахосмукачката, издърпва яко, после инхалации, дано скоро са добре, пръскам в носовете, а татко им си беше почивка няколко дни и като си беше тук си изкарахме добре, а сега пак командировка, само питат за него и го търсят.
Ходя по мъките да се регистрирам на борсата, сега трябва да правя нова лк, после отново НОИ и така, дано успея в срок.

Албенче, мила, дано бързо се възстановеш, а дали може да ти помогнат по бабешки или хомеопатичен начин

# 719
Нана,как 60!? Поне още 100 години заедно! Да се обичате и разбирате.
Нана, честита годишнина   bouquet
Елфче, дано не е носител Ивчо, но не е толкова страшно, че ще пие АБ. И Влади пи едно време превантивно, точно срещу скарлатина Peace
Нори, Пепеджинс, да ви се оправят бързо дечицата Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт