АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 811
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бубче и аз мисля, че това е едно от малкото хубави съвременни детски филмчета, жалко, че трудно го намираме вече - знам, че по ТВ7 върви, но рано сутрин в почивните дни, и сме го изтървали обикновено. Миташки също му е фен, но въобще не съм разбрала затова събитие, пък и да бях, нямаше как да го заведа.

Ние сме тежки на ставане - но го вдигам от сън около 7.15 сутрин, и към 7.40 сме излезли. Голяма мъка е, но няма как. При нас също има условие до определен час да са в градината, мисля че беше 8.30 или 9, ако е по-късно трябва да са закусили вкъщи, защото се нарушава режима на цялата група.

Кайли -   bouquet и от мен за работата ти. 

# 631
Само аз ли не знам за кого говорите Crazy Тоя скрит или нескрит гей не го познаваме Mr. Green За ставането- кво да кажа като...не знам Blush Да каце баща й Joy В общи линии се буди сама към 8 най-късно.Така е било винаги,.Нямаме драма с това.На градина акостира най-4есто към 8.30 (според от4ета на баща й).Кога се е слу4шало аз да я водя( веднъж за тази година hahaha) - към 8.45  Blush СУтрин иска да пие яоколадово мляко  в 4аща със сламка.Не е по закуските,макар 4е там  не отказва
Елен@, ДАри е по-добре- благодаря 4е попита.Вкъщи си е и така ще е  поне няколко дни.Не ми се ще да я подлагам на градински бацили в този момент.От ларингита са й пристъпите- така си е от малка.Заради това на няколко пъти лежим в болница.Надяваме се да го израсте скоро Praynig Както се щегуваме ве4е по темата с педито- на хората децата страдат от сополи, наяа ДАри- от ларингит Crazy- малко 4ерен хумор, но- това е положението

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 16:20 от velmar

# 632
  • София
И аз съм фен на детското,но няма да ги огрее.Трябва да ги пратя с баба им,но не мисля,че е редно да им го причинявам,нито на нея Mr. Green
Елфче,не смятам, че футбола може да им даде нещо.Развива само краката,но горния етаж остава ощетен WinkТака смятам аз.За забавление в градината става,но не бих искала да тренират футбол по-сериозно и в по-късна възраст.Има толкова много спортове,които по си струва да се упражняват,като говоря не за професия,а за забавление. Peace

# 633
  • София
Браво на Дари  Hug И Марти е с разни ларингитни кашлици, дори и сега пак.
Кайли, бягане 10 км и 2 км, започва от 10 часа, май ще е лошо времето, но ние ще се разходим, имаме едни приятели и ще се видим и с тях и така.
Ходихме ние до Сердика мол и това ми беше първото и последно подобно мероприятие  Stop, просто беше някакъв ужас, хора, хора, хора и пак хора, навсякъде, всички се бутат, висят по перилата на всички етажи, деца се губят, майки реват, децата се изнервиха жестоко, аз още повече Mr. Green, просто не искам и да си спомням, Спортакус не го видяхме, просто нямаше от къде, хората спяха ескалаторите, за да се покачулят по тях Crazy

# 634
  • София
Кайли, бягане 10 км и 2 км, започва от 10 часа, май ще е лошо времето, но ние ще се разходим, имаме едни приятели и ще се видим и с тях и така.
Ходихме ние до Сердика мол и това ми беше първото и последно подобно мероприятие  Stop, просто беше някакъв ужас, хора, хора, хора и пак хора, навсякъде, всички се бутат, висят по перилата на всички етажи, деца се губят, майки реват, децата се изнервиха жестоко, аз още повече Mr. Green, просто не искам и да си спомням, Спортакус не го видяхме, просто нямаше от къде, хората спяха ескалаторите, за да се покачулят по тях Crazy
Мда, а до нас даже едни майки се сбиха Tired Тъжна история, добър замисъл и нулево изпълнение. Ина го видя Спортакус, ама защото беше качена на конче, но в общи линии само децата непосредствено до сцената можеха да стигнат до него. Ми благодаря, ама за едната ябълка няма да я пусна да върви сама напред.

# 635
Ходихме ние до Сердика мол и това ми беше първото и последно подобно мероприятие  Stop, просто беше някакъв ужас, хора, хора, хора и пак хора, навсякъде, всички се бутат, висят по перилата на всички етажи, деца се губят, майки реват, децата се изнервиха жестоко, аз още повече Mr. Green, просто не искам и да си спомням, Спортакус не го видяхме, просто нямаше от къде, хората спяха ескалаторите, за да се покачулят по тях Crazy
И ние така. За щастие и Толга не иска да ходи вече на такова мероприятие, въпреки че баща му успя все пак да го задведе близо до сцената за да види Спортакус.

# 636
И Гого не го е гледал, но мисля, че от вчера го дават по Тв7 от 18.30 и мисля да му го пускам...наистина е полезно да гледа малко по-смислени детски.

Ние пък ходихме на Бен тен маратона, но докато стигнем, вече беше свършил...затова пък наште приятелчета му бяха взели тениска, която му стига малко над глезените, но това не му пречеше цял ден да се разхожда с нея.

Dreams , като се върна от градина вчера, първата му работа беше да намери 2 спортни коли, за да даде едната на приятеля си Толга.  Heart Eyes

Да се похваля - от понеделник започнах да ходя на фитнес...много хубаво било да можеш да се движиш без огромен корем пред теб. :mrgreen

liani, аз пък не мисля, че от спорта, който практикуваш, зависи въобще развитието на интелекта..там все пак се изискват по-различни занимания. Wink

Последна редакция: ср, 13 окт 2010, 08:48 от AndyB

# 637

Dreams , като се върна от градина вчера, първата му работа беше да намери 2 спортни коли, за да даде едната на приятеля си Толга.  Heart Eyes

Аааа, значи затова Гого тази сутрин го посрещна с две коли в ръце и нещо почна да му обяснява, а мен така ме пренебрегнаха, че не ми остана нищо друго освен да си тръгна...  Joy  Hug

# 638
  • София
В ранна, та и в по-късна възраст всеки спорт - независимо какъв ( може би освен вдигането на щанги, ама това не се предлага, слава богу Joy) е полезен по мое мнение - за мен това е движение. Като гледам как се застояват я пред телевизор, я пред компютър, пък дори и само да играят - пак седят на пода, трябва и да тичат. Това лято в Албена просто не вярвах на очите си - но имаше деца на видима възраст около 6, 7 до 10 години - с целулит и уголемени кореми  ooooh!  

# 639
  • София
Пух, аз много отдавна виждам деца в началното училище, които тежат дост повече от мене и е адски жалко и трагично деца да имат сърдечни проблеми заради затлъстяване. Мен много хора ме обвиниха, че съм майка убийца, защото детето ми до 3 годинки и половина за вечеря пиеше само мляко, а от както спр е обикновено на салата, плод или максимум някаква супа. Но просто не съм съгласна на тертипа да се натъпче и да легне да спи. Адски е вредно и докто мога да  контролирам ще следя да не го прави. Peace
Дриймс, в дълбока грешка си, че са видяли Спортакус. Младежът, който подскчаше на сцената в костюм на Спортакус е бил дъбльор. Истинския се е пояявил с дънки и пуловер и е обяснил, че се е ударил Outta Joint

# 640
  • София
Бубче, права си за затлъстяването, но Калоян посмъртно не може да си легне и да заспи, ако е изял само една супа. Да не говорим, че салати не яде. Така че си е до дете, до костна структура и до много още други фактори.
Ина няма на кого да е дебела - май си си махнала огледалото  Mr. Green

# 641
И аз съм на мнението на БУб4ето и Дария е нау4ена да ве4еря по същия на4ин- нй-4есто супа, 4е е по-лека храна.Смятам 4е хранителните навици се изграждат рано и веднъж нау4ено детето да плюска като за световно, ще му нанесе само вреда в бъдеще.Кофти памет на организма, разщирен стомах и т.н.... Ама и аз съм в крайностите от край време- все пак коя нормална майка си поставя бебето на диета Crazy
4укай на дърво да не е ларингит, 4е "просто кащлица" и ларингитен пристъп  със задущаване са съвсем разли4ни  неща Sick
Дария иска на градина, 4е изпускала танци и гимнастика, ама...ще по4ака

# 642
  • София
Бубче, права си за затлъстяването, но Калоян посмъртно не може да си легне и да заспи, ако е изял само една супа. Да не говорим, че салати не яде. Така че си е до дете, до костна структура и до много още други фактори.
До дете е да, аз просто с цел да я накарам по-дълго врее да суче я свикнах и така. А ако беше като пр Кало щях да й давам да вечеря най-късно 18.30, за да има време да храносмила преди да заспи и докато е в движение, но аз съм си малко крайна. Факт е, че съм слаба, но колко затлъстели деца на майки с перфектни фигури познавам не ми се мисли просто...

# 643
  • София
До дете е да, аз просто с цел да я накарам по-дълго врее да суче я свикнах и така. А ако беше като пр Кало щях да й давам да вечеря най-късно 18.30, за да има време да храносмила преди да заспи и докато е в движение, но аз съм си малко крайна. Факт е, че съм слаба, но колко затлъстели деца на майки с перфектни фигури познавам не ми се мисли просто...

Няма да влизам в полемика относно храненето и килограмите. От всички ви тук аз съм една от малкото, която на практика знае какво е да си дебел. И какво е да ти отказват храна, когато наистина си гладен. Не говоря за тъпчене, плюскане или подобни грозни епитети, което най-малко аз бих позволила на детето си.
Но никога няма да оставя сина си да си легне гладен.

# 644
  • София

liani, аз пък не мисля, че от спорта, който практикуваш, зависи въобще развитието на интелекта..там все пак се изискват по-различни занимания. Wink
Аз пък така смятам,средата е определяща. Peace

Сега съвсем се успокоих,че не заведох децата на Спортакус,а камо ли с баба им Whistling Просто големи сме овСе и за нищо не ставаме #Cussing out
За яденето моите си хапват нормално 4 пъти на ден,като следобедната им закуска е или плод или нещо сладко,вечерят късно и не малко,но смятам че се хранят правилно(може би наблягат повече на хлебчето,но и ние сме така Embarassed ) Има и дни в които почти нищо не хапват,освен някой и друг бонбон или бисквита,но не ги карам на сила.За сега изглеждат съвсем прилично,но в мига в който забележа някаква неблагоприятна промяна ще взимам мерки Naughty най-вече по въпроса със сладкото.

Общи условия

Активация на акаунт