Лечение на зьбки с пьлна упойка

• 16 196
  • 43
  •   1
Отговори
Трябва да правим зьбките на детето с пьлна упойка.Интересува ме колко време след това ще бьде замаян, лесно ли се излиза от упойката и как се чувства детенцето след такава интервенция.Ако някой е минал през това моля да сподели.

# 1
Здравей малко късничко пиша но се надявам да ти бъда полезна.На моят син зъбите ги правим само с пълна упойка за съжаление колко и да съм се опитвала да ги правим без упойка  всичко е било без резултат. Питаш колко време след това е замаян.Всичко е много относително .Истината е тази че веднага не може да стане и да тръгне поне при нас е така .Но тъй като ние сме от провинцията и пътят ни от София до нас е близо час и половина пътуваме с кола и докато стигнем вече е минало всичко.Може другите майчета да не са съгласни с мен но тъй като ние сме и със здравословен проблем който изисква щадене на нервната система съм много доволна .

# 2
Благодаря ти много.Мойто дете е аутист и без упойка е невьзможно да се работи.Много ми е притеснено дано всичко мине нормално.

# 3
А вие къде правите зъбките ?

# 4
За пьрви пьт ще ни бьде. В "Юниордент".

# 5
и ние там се лекуваме при доктор Стайкова невероятен човек.Вече четири години ходим при нея .

# 6
Много ме успокои.И ние сме при доктор Стайкова.Сега ми е по-леко .

# 7
Успех всичко ще е наред .

# 8
Пропуснах да ти кажа че и сестричката която работи с нея и анестезиологът доктор Асенов също са много мили и много добре предразполагат дечицата.Моят син е много страхлив от инжекции  но при тях няма проблем .Още веднъж успех и пиши как е минало всичко.И ние мислим скоро да ходим тъй като имаме едно зъбче да правим но все още не съм събрала нужните документи.Малко ми е трудно с направлението от психиатър но и с това се справяме.

# 9
  • София
Здравейте, имам въпрос: с направление от психиатър плаща ли се нещо, упойката как се слага?

# 10
Лечението на детски зъби с пълна упойка при деца, имащи непреодолим страх от зъболекар, е добър вариант, решаващ проблемите със здравето на детето, без да се травмира то допълнително.
Работи се с краткотрайна венозна анестезия, тя е напълно безвредна за организма на детето. След интервенцията, детето ще е замаяно час - два, нужно е да полежи малко, и  може да си го вземете.

Д-р Явор Николов

# 11
  • София
Лечението на детски зъби с пълна упойка при деца, имащи непреодолим страх от зъболекар, е добър вариант, решаващ проблемите със здравето на детето, без да се травмира то допълнително.
Работи се с краткотрайна венозна анестезия, тя е напълно безвредна за организма на детето. След интервенцията, детето ще е замаяно час - два, нужно е да полежи малко, и  може да си го вземете.

Д-р Явор Николов

Здравейте, а във вашия център прилагате ли лечение на зъби с пълна упойка? Колко би струвало лечението на млечен зъб на дете на 3 години?

# 12

Д-р Явор Николов

Здравейте, а във вашия център прилагате ли лечение на зъби с пълна упойка? Колко би струвало лечението на млечен зъб на дете на 3 години?

Да, предлагаме лечение с обща анестезия. Относно лечението на млечен зъб, коректно е да доведете детето първо за преглед, за да можем да преценим какво е нужно да се извърши като манипулации, за да сме коректни в цената, която ще ви съобщим.

Д-р Явор Николов

# 13
  • софия
Благодаря ти много.Мойто дете е аутист и без упойка е невьзможно да се работи.Много ми е притеснено дано всичко мине нормално.

И моето момиченце има аутизъм и има едно зъбче за пломба,пиши как е минало при твоето детенце

# 14
Сисак ,всичко мина добре .Беше ми много притеснено,но детето се справи.Ако имате едно или две зьбчета ще мине много бьрзо.За 10-15 минути ще е готово.

Общи условия

Активация на акаунт