Търся филм , сериал ............ Тема 3

• 99 933
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
Много,много ти благодаря за филмите,anubhis.

# 543
Здравейте,аз съм нова във форума,но се надявам да сте така отзивчиви както към всички останали Simple Smile Благодаря предварително! Simple Smile Така..знам,че има тема за детските филмчета,но тъй като не съм сигурна към кои трябва да отнеса този,който търся - за това пиша тук.
Когато бях малка даваха в събота в часът на дисни игрални филми,които бяха супер ..та..в този,който издирвам вече от не знам колко време, се разказва за едно момиченце,което трябва да разгадае някаква загадка,за да помогне (ако не се лъжа на някакъв призрак) , през целия филм има една песен,която реално в края на филма помага на детето да намери заровена в стените на кладенец кукла и така то успява да помогне..Съжалявам,че не помня повече... Ако някой се сеща нещо,моля да пише Simple Smile благодаря Simple Smile

# 544
  • София
Нямам идея кое е филмчето, но ето http://www.disneymovieslist.com/disney-movies.asp Всички филми на Дисни някога! Прецени годините и заглавията, после цъкаш на филма и гледаш обложка и кратко описание Peace

# 545
Благодаря ти много,bebZz Kiryakova Simple Smile Ще прегледам,да се надяваме да го открия Simple Smile

# 546
Нямаше го там...започвам да мисля,че не е продукция на Дисни,въпреки че съм го гледала там Simple Smile Благодаря ти все пак за бързия отговор Simple Smile

# 547
  • София
...започвам да мисля,че не е продукция на Дисни...

Така, както описваш филмчето, по-скоро ми напомня на Jim Henson Hour  Thinking ...
Беше поредица от няколко серии, във всяка от които се разказваше по една история.
Ето пълният СПИСЪК на епизодите, но за съжаление не са направили описание за всеки един от тях, за да се ориентираме за какво се разказва.
Дано съм помогнала все пак  Rolling Eyes .

# 548
Благодаря ти,Kally May! Ще ги прегледам всичките,дано да го намеря! Simple Smile Много благодаря Simple Smile

# 549
  • 221B Baker Street
Благодаря ти,Kally May! Ще ги прегледам всичките,дано да го намеря! Simple Smile Много благодаря Simple Smile

мисля,че това е филма,който търсиш.. Peace 

http://monsterhunter.coldfusionvideo.com/2008/05/child-of-glass-1978/

ако е той,наистина е на Дисни  Peace  обаче го няма в списъка,даден по-горе  Peace

# 550
  • 221B Baker Street
Много,много ти благодаря за филмите,anubhis.

няма защо  Hug

# 551
направо не знам как да ти благодаря,anubhis,точно това е филмът и ако ти кажа,че го търся от поне 4 години Simple Smile много ти благодаря Simple Smile (bow)

# 552
а сега да попитам за още един филм...ако не се лъжа жанрът е драма...разказва се за едно момченце,което играе бейзбол и е адски добър,обаче някакви там хлапета,които го мразят го карат да им хвърля(нашият герой го раздава пичър) до момента,в който китката му се чупи и той не може да играе повече,а бейзболът е неговия живот..последният кадър на филма е как това момче започва да играе футбол Simple Smile ако и за този филм можете да помогнете Simple Smile той също е по-стар Simple Smile благодаря на всички Simple Smile страшно отзивчиви сте Simple Smile (bow)

# 553
  • 221B Baker Street
мога да ти дам списък с всички бейзболни филми,защото така описан този филм не ми говори нищо  Peace
огледай го,ако го намериш - браво:)
http://www.bostonbaseball.com/whitesox/baseball_extras/movies.html

# 554
  • Пловдив
Здравейте идвам тук при вас с едно питане за филмче.Преди повече от 20 гогини е сниман и е ужаси или поне психо .Родителите ми бяха доста запалени по този филм и аз като дете съм поглеждала без да разберат.Сюжетът  до колкото си спомням е следният:в някъкъв град жени раждат деца ,които са странни и доста зли катерят се по стените и имаха странни ръце и крака.Спомням си също че единствено тяхните майки ги обичаха и можеха да ги успокоят.
 Много ще се радвам някой от вас да го е гледал или поне да се досеща за филма.

Общи условия

Активация на акаунт