Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 301
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Лондон/Пловдив

Cherry Mam, Честит ти рожденик, да ти е жив и здрав и много хубав празник днес!

A не е мойто рожденник ,а на Фета  Mr. Green ще ми се и на мен вече да е на 4г ама има още 6 месеца

# 31
Моят млад господин, твърди че не иска да говори "егийски" защото го боляла глава от него  Thinking Но пък иначе яко повтаря, кое правилно, кое не  Crazy Примерно на нашата спирка "Limehouse" казва Хаус Маус  hahaha

# 32
  • На село (близо до Лондон)
tzvetak мерси за линк-а много добре изглежда детския басейн.

Мери кухнята е от Simply kitchens, а печката от rangemaster.co.uk. Доволна съм, имаше малко забавяне защото аз не бях сигурна, Тома-неверни, дали 1м печка ще се събере в моята малка кухня и много изчаках с купуването на печката

# 33
Гледам Цветак е дала линк за Менорка ,ние бяхме в Палма де Майорка и беше много хубаво .Лично аз бих го препоръчала с две ръце. 6 комплекса ,4 басейна ,напитки ,коктейли абе каквото се сетиш.Ние бяхме ол инклузив и бяхме много доволни..Имаше много забавления за деца и дори вечер имаше детска програма и за големи  Peace

feta cheese честит ти  рожденник, да ви е жив и здрав newsm59 Tada

# 34
  • Лондон
feta cheese, естествено поздравленията са за твоя рожденик, ле-ле, колко съм се отнесла, дори питие не бях пила... Embarassed

# 35
  • Русе
Аааа за училищата - аз си получих отговора от общината (или там каквото се води). При това писмено  Crazy Снощи пристигна, което значи 3 дни след като им писах. Така че, дори училището да почива, не пречи да пуснеш апликейшъна.
Детето не го огря за нито едно от трите училища, които бях писала. За сметка на това му дават място в точно това, което не искам.   Crossing Arms

# 36
feta cheese честит ви рожденник! Да е много здрав и послушен  Mr. Green и весел празник ви пожелавам от сърце!

# 37
Момичета, мерси за пожеланията  Hug Прибрахме се преди мъничко, прекарахме си страхотно, пълна програма, игри, подаръци разхдоки  Party Party Party Много съм доволна, отдъхнах си, бях се притеснила много да не му е скучно, но си прекарахме наистина незабравимо!!!

# 38
  • София
Здравейте  bouquet.
Бях писала в предишната темичка за подаването на документи за BR2(висококвалифициран труд) - благодаря ви за насоките и линка Hug. Само че имам по - конкретен въпрос, ако някой е запознат, моля да ми пише(може и на лични) Hug.
До колкото разбрах документите, които трябва да пратя са(оригинали + превод и легализация):
1) паспорт
2) диплома - ако имам за бакалавър и за магистър и двете ли трябва да пратя?
3) документ за доказване на доход - от банката или от работодател е по - добре да се извади?
4) имам езиков сертификат на Кеймбридж - него да пращам ли?
Много ще съм ви благодарна, ако ми отговорите  Hug. Регистрирах се в http://www.bghelp.co.uk, но там не успях нищо да намеря Simple Smile.
Хубава и успешна седмица ви желая  bouquet.

# 39
Здравейте на всички ,толкова се радвам като ви чета ,едно лятно настроение ме обхваща!!!Ние това лято не можем да измислим  Thinking на къде да поемем за почивка ,най- вече заради децата защото не знам къде би било най-забавно и приятно за тях? И така докато се чудим ще мине още една скучна ваканция(горките деца ooooh!).Весела ваканция на всички!!! newsm08

# 40
Здравейте и от мен  Simple Smile Завърнах се от караваната, много хубаво си изкарахме.

GAKIVI вие в Англия или чужбина искате да отидете? Ние февруари бяхме в Египет и беше невероятно, има страхотни условия за деца и цените са доста приемливи. И за Испания момичетата са коментирали по-нагоре много хубави места. Ако си заинтересована за Египет ще ти обясня по конкретно за там където ние бяхме. А за Англия с деца незнам къде, аз гледах разни комплески тип с каравани или езера с риба, има и децки кътчета в ибей има много обяви. Иначе в Шотландия е много красиво, но незанам децата дали ще се впечетлят  Simple Smile

# 41
Някой беше писал за Дисни Ленд Париж, ние с мъжа ми видяхме доста добри оферти..Готино ли е? Пишете тези дето сте ходили, децата забавляваха ли се, вие?
Благодаря  Hug

# 42
  • Лондон
http://www.dayoutwiththekids.co.uk/search.php?age10plus=false&am … =Greater%20London

вижте това дали ще ви е от полза при планирането на уикендите Simple Smile

feta cheese, аз лично в Дисниленд съм се забавлявала, но беше отдавна, дори ходихме 2 пъти, но като част от романтични ваканции беше Wink и без деца...Мисля си, че и децата биха се забавлявали, особено малко по-големите, 5-6 годишни и по-големи, но и малките би им харесало... А мисля догодина да водя дъщеря ми по някое време. Пътят също е много удобен, което не е за пренебрегване...

# 43
Ние късно се сетихме, щеше да е добре да го направим за рд на мишоран, нооо сега пък мислим да го направим за моят рд на 24 Септември  Party Мисля, че ще се забавляваме и тримата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 44
tsvelichkova -ако може пусни линкче за Египед да го разгледам

Ние мислим да отидем до Дубай за Коледа Mr. Green някой ако знае нещо изгодно да даде линкче -моля Praynig..Само незнам от къде ще трябва да си изкараме виза newsm78 за там...

Общи условия

Активация на акаунт