Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Направо не мога да ви чета с тия ваши ваканции  Tired
Три седмици отпуска отлежават с идеята да бъдат пожертвани
някак си, кога реша да сменям работата..
До тогава, живея с мисълта за августовския банк холидей...

Дамите, с питанките на лични-ще ви отговоря най-скоро, не съм ви пренебрегнала, само да отикам и утрето...

# 46
mimaa eто го http://www.firstchoice.co.uk/holidays/egypt-red-sea-holidays/hur … -aqua-park-hotel/ цената беше към 500 паунда, даже после и към 480 падна. Има 5 ресторанта+един за деца спецялно с програма вечер за тях. Басейни много, аквапарка, безплатно автобусче за 10 мин на плажа на съседня хотел се ходи и там пак всичко е безплатно. Храна и пиене - много и невероятно вкусни, както и разни програми, кино, диско, жива музика, анимация, абе разкош. Сега пак се размечтах  Crazy

А за Дубай, ех разкош, аз за Малдивите и за Дубай си мечтая сега, но като видях колко часа със самолет е се разубедих за сега  Simple Smile

# 47
tsvelichkova,много добре изглежда този Джьнгьл аква парк Heart EyesКак ви се стори 4ервено море? Или пове4е стояхте на басеин4ето. Детските моренца, както казва моята щерка Laughing изглеждат страхотни Peace. Колко 4аса е до там?Лошото е 4е Гатуик и Ман4естер аирпорт не са от наи-удобните за нас Thinking              Златна толумба, няма ли по4ивка за вас това лято newsm78.   

# 48
DNP червено море си е рай  Laughing Ние си направихме разходка цял ден с яхта, там предлагат много екскурзийки. Та си топих главата, нали хората се гмуркаха, а аз като не мога да плувам  Joy Като аквариум с екзотични рибки, чисто, топло и красиво. Водата е кристална и рибите не бягат от хората. От Манчестър беше към 6 часа. И на басейните стояхме много, то не можеш да ги обиколиш само в този комплекс  Simple Smile Ох, искам паккккккк

# 49
  • Лондон
мимаа, виза за Дубай трябва да си извадите предварително, ако летите с Емирейтс те можели да го направят за вас като част от услугата....

Според мен с малко дете/деца в Египет има смисъл, ако е извън сезона в Европа, иначе те малките деца не правят толкова разлика, а хамалогията си е доста повече за едно по-дълго пътуване. Ако някой тръгва натам все пак да не забравя да избягва Томас Кук, нашите премеждия от миналата година още ми създават кофти тръпки...Лошото е, че са монополисти, алтернативата е само май Easy Jet от Гетуик...

zlatnata tolumba, хайде чакам да започваш с голямото хвалене с последващо голямо черпене Heart Eyes

Приятен ден на всички

# 50
Добър ви ден, гуспойци.

Не съм се връщала назад да чета, но от последната страница заключавам, че за ваканции си хортувате.
Може ли да ми пишете една голяма червена точка* за супер-организираност. Заради закупуване на билети за Флорида/Дисни...за другия април, т.е., ваканцията на дЯцата. Crazy

(*тя точката принадлежи напълно на мъжа ми де, ама аз ще я прибера.)

Това е то. Иначе, който е у Лондиниум, не изпускайте The Proms; пък билети за театри и т.н. се намирам много по-лесно през отпускарския сезон- възползвайте се, подканвам най-агитаторски аз (и ако ходите, викайте и мен, хо-хо).

Приятно лято на всички.

# 51
Ох, хубаво е човек да ходи на работа...да си почине от битовизми..

Сутрешното телефонно интервю мина. Час и половина, голямо питане, голямо чудо.
До няколко дена ще разбера ще имам ли честа и за нормална среща с тази ми ти велика компания..

tzvetak, да вземем да започнем от голямото черпене, викам аз, че я има за хвалене, я не  Crazy
Очаквам следващата ти командировка...

Както си хортувам с мистър Голяма клечка и виждам как се приближава камионът с дивана ми.
Ако нямах ангажимент, щяха да закъснеят, но защото имам-дойдоха по-рано...
Слязох долу, връчих им една кана кафе, един пакет с кексчета и ги оставих да чакат без обяснения...
Добри хора излязоха, не ми стовариха дивана на поляната, чинно си изчакаха...
И изядоха всичките кескчета.

# 52
Относно Райън еър, девойки вижте това http://news.plovdiv24.bg/181975.html !

# 53
  • Лондон
За тези, които не са възрастни колкото съм аз и не помнят дните на комунизма - съобщението за Райън Еър е като открит урок ooooh!

Същият патос от манифестациите, същото преклонение пред важните хора на деня и чужденците Whistling И същият брой грешки при поставянето на запетаи в правописа...нямам думи просто...Е, поне се разсмях искрено, иначе в самата новина няма нищо лошо Grinning, имам много добра приятелка от Пловдив, ще може да си лети до в къщи по-лесно....

# 54
Здравейте мами, имам спешна нужда от съвет. На 14 летим за Лондон. Всичко стана много бързо и неочаквано за нас. Днес се чудя кои документи да дам за превод и кои не. Доколкото разбрах няма сключен договор за правна помощ между България и УК и трябва легализация, което допълнително ускъпява нещата. Та смятам да преведа само най необходимото, но моля да ми дададете съвет какво да е то. Например актовете за раждане ще ми трябват ли там, при положение,че децата имат паспорти, за удостоверението за граждански брак също не знам,имунизационните паспорти на децата, само  за дипломите ми е ясно. Времето ми е много малко, а списъка с несвършени неща вс еоще е толкова дълъг. Sad  Наистина ще ме улесните много. Благодаря предварително.

# 55
Здравейте момичета Hug

Не съм писала от известно време, но имахме гости. Нашите дойдоха да ни видят,че не се бяхме виждали от година и половина, че те нали са в японско Crazy
Много им хареса, разходихме ги до Bath i Cardif. Разгледаха Бристол и точно единия ден срещнахме сина на Мери. Девойките наистина много се учудиха че той говори друг език. Мъжо веднага се обади на баща му да го похвали Mr. Green

Сега и аз гледам за почивки и намерих един сайт в който цените са като на другите места, само че за децата е безплатно. Исках да ви питам ползвали ли сте услугите му, защото излиза мнооого по прилично като цена. Сайта е /www.onthebeach.co.uk/. Моля ви кажете ако сте го ползвали че ме е страх да не са измамници Crazy.

Лек ден ви желая Hug

# 56
  • Bristol
Някой беше писал за Дисни Ленд Париж, ние с мъжа ми видяхме доста добри оферти..Готино ли е? Пишете тези дето сте ходили, децата забавляваха ли се, вие?
Благодаря  Hug
Аз не съм ходила, но баш август месец, когато цяла Европа е във ваканция и е жега, не бих отишла  Crossing Arms Същото важи и за Венеция, но от пресен личен опит го казвам  ooooh! Просто беше ад, жега, тълпи народ, безумни цени и обсужване  Rolling Eyes Абсурд е да се усети атмосферата   Confused
Алиса, да не са и американчетата тогава ваканция? Но тяхната май беше само една седмица. Аз в такъв период ходих, народ, народ, народ, не че съм очаквала друго. Казват, в Париж било по-зле   Mr. Green Crazy

# 57
Някой беше писал за Дисни Ленд Париж, ние с мъжа ми видяхме доста добри оферти..Готино ли е? Пишете тези дето сте ходили, децата забавляваха ли се, вие?
Благодаря  Hug
Аз не съм ходила, но баш август месец, когато цяла Европа е във ваканция и е жега, не бих отишла  Crossing Arms

Планираме го за средата на Септември..  Party

# 58
  • Лондон/Пловдив
Вие си обсъждате почивки чак ви завиждам ние тази година няма да си позволим такава (от финансова гледна точка ) дано се стабилизираме малко и догодина ще събирам инфо и аз  Mr. Green . Това с райън еър постоянно се говори ама като го видя тогава ще повярвам сега ще влезна в сайта им да видя като инфо дали са писали за полети до Пловдив (аз нямам намерение да се прибирам към БГ тази година ) .  Искам малко помощна ЛС за primary school или nursery ако някой може да ми помогне как да разбера кой са най близките до нас и да им пиша ,но съм зле с английския .   bouquet

# 59
Днес и по новините по Нова казаха, че почват полети, та проверих и сайта http://www.ryanair.com/en/cheap-london-stansted-uk-plovdiv-bulgaria-flights и там Пловдив е зададен като дестинация и инфо от първи септември. Пробвах да букна полет, но не ми дава. И преди ли е било така, сякаш не съм мяркала Пловдив, не че съм го търсила де. Е дано пък ги пуснат, ако са и на тези цени, ехее  Laughing
 Аз само да вметна, че сега видях, че пише букинг период 4-5 август, явно за начало ще е ескпериментално  Crazy

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 16:40 от tsvelichkova

Общи условия

Активация на акаунт