Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 329
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Лондон/Пловдив
И аз точно сега пробвах да букна да видя ама ми дава грешка и тъкмо си мислех ,че нещо грешно правя поне има Пловдив дестинация  Party
Вече ще си спестяваме пътуването до София поне ,че то ми излиза колкото билета кажи речи  Crazy

# 61
Ще има полети Лондон-Пловди ,но от 5 ноември а от утре ще започне продаването на билетите ..Казали са ,е ще са по 55 еврно ,но да видим

# 62
Привет, привет Simple Smile

Eya, мерси за чудесната тема   bouquet

Feta cheese, честит рожден ден на голямото ти вече момче  Hug Радвам се, че сте си изкарали хубаво.

Цвете, местим се този уикенд към Ealing Simple Smile

Мишолина, ще говоря с прятелка дали ще е удобно да взима Тео, когато ходи за нейното дете и ако не е, ще се питам за контакти.

Ние бяхме на палатки за две нощи миналия уикенд. Ходихме на рок фестивал Sonisphere 2010. Супер беше  Grinning Нагледахме се на голи дупета и цици, наслушахме се на хубава музика и се прибрахме.

Момичета, хайде да ходим на пиене някоя вечер (каза една от най-несериозните Embarassed). Скита ми се нещо  Blush

# 63
"Авиокомпанията ще отпразнува този нов маршрут чрез оферирането на билети от 8 евро в цялата си мрежа за пътувания от септември до ноември. Те могат да се резервират до полунощ на 5-ти август." Букването става от утре - 5 август, затова дава грешка, днес и аз пробвах  Mr. Green Първите полети ще бъдат до Stansted! Информацията ми е от тук http://www.facebook.com/evtini.samoletni.bileti.bg много полезен сайт  Peace

# 64
  • Лондон
Cheryy Mum, http://childcarefinder.direct.gov.uk/childcarefinder/ ато линк за търсене на детско заведение, по пощенски код.

Шу, аз съм го ползвала този сайт веднъж и беше ок, само, че според мен офертата за безплатни оферти за децата е от някои хотели, а не от сайта;

tina_sliven, актовете за раждане и иминизационните календари, поне на мен това ми е трябвало по различни поводи;

Nomadic, помня ви аз датата, ако искате другият уикенд може да се разберем нещо за въвеждаща среща Simple Smile, ние сме тук до 23.08, пиши ми ако имаш и нужда от нещо;

# 65
Благодаря много   bouquet

# 66

Момичета, хайде да ходим на пиене някоя вечер (каза една от най-несериозните Embarassed). Скита ми се нещо  Blush

Аз съм ЗА!!! В неделя пристига свеки да ме отмени малко от 24-часовото гледане на дете, така че хайде да измислим нещо от 8 до 18.08 съм на линия, без уикенда  Party

# 67
  • Лондон/Пловдив
http://childcarefinder.direct.gov.uk/Childcare/code=/dpp/resourc … rmation%20Service
Моля за малко помощ това ми е точно до нас ,но незнам какво да им пиша ( нито мога )
За срещи аз съм с ремарке и вечерни не ме устройват на този етап .

# 68
Cherry Mam аз доколкото разбирам, това е закусвалня  Rolling Eyes Като гледам цените, още повече ставам сигурна  Laughing Но нека по запознатите мами да кажат какво е точно, че аз с децките заведения и системи хич не съм запозната  Simple Smile

# 69

Момичета искам да използвам темата да попитам нещо.
Къде и как да се купи в Лондон рибено масло и ябълков пектин на таблетки?На мъжа ми се налага да ги пие ,а до Нова година ще е в Лондон и за да не носи от тук толкова много хапове иска от там да си ги купи.Под какво наименование да ги търси и от къде може да си ги купи?
Благодаря ви предварително!

# 70
Cherry Mam, breakfast club е осигурено от училището място, където можеш да оставиш децата за около час преди започването на училищния ден и да им дадат лека закуска.

tsvelichkova, съкруши ме с тази думата "децки" (написана без ирония).

monii, cod liver oil и apple pectin. Първото- във всяка аптека (Boots, Superdrug), второто- в "здравословни" магазини (Holland&Barret).

# 71
  • Лондон
http://childcarefinder.direct.gov.uk/childcarefinder/

Cherry Mam, пусни ново търсене за nurseries в твоя район и избери поне 4-5, после ще кажеш и ще им напишем/обадим, ако искаш. Това е начално училище и очевидно е затворено сега. Иначе ще трябва да си търсите и училище за догодина, но по-добре едно по едно...

# 72
Cherry Mam, breakfast club е осигурено от училището място, където можеш да оставиш децата за около час преди започването на училищния ден и да им дадат лека закуска.

tsvelichkova, съкруши ме с тази думата "децки" (написана без ирония).

monii, cod liver oil и apple pectin. Първото- във всяка аптека (Boots, Superdrug), второто- в "здравословни" магазини (Holland&Barret).
Алиса ,благодаря! И още: има ли там сусамов тахан и как се казва?

# 73
Да; tahini.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт