Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 615

Здравейте,
Ползвал ли е някой услугите на фирмите ,,Авалон медикал'' -София и ,,Импулс рекруитмънт''- Пловдив за работа във Великобритания-за медици, стоматолози и фармацевти? Доволни ли сте?
Благодаря предварително!
Таня

# 616
  • Bristol
Искай на момичето СРБ чек и препоръки.
Аз момичето го познавам добре и отдавна, не ме интересуват проверки и тем подобни. Просто исках да видя, дали може по някакъв начин да узаконим взаимоотношенията си, за да си извади НИН и да й тече трудов стаж. Бих казала, че ще е нещо като нани, не чайлд майндър или опеър. Ще поровя из нета, да видя какви са правата на 16 годишните. Въпреки това, пак ми остават непокрити дни за гледането, училището ли да сменям... не знам  Rolling Eyes

# 617
Здравейте и от мен  Simple Smile
   Мишки и ние имахме в предната къща, както и плъхове и навън едно като норки ли е, белка ли е, незнам какво е, ама по тъмно в задния двор не излизах... Отрова им взимахме от магазина, уж помагаше, в къщи поне не влизаха.
   За ограниченията според мен няма да паднат скоро, ще видим. Колкото и гадно да звучи аз и не държа  Crazy Не толкова заради българите, ама тук при нас се напълни с румънци и румънски цигани и хич не ме кефят..а те са милиони.
   Да ви кажа, че в Лидл има гръцка седмица-страхотни банички има, сладки, солени, големи и малки  Laughing Купих си от всички и така хапнах сега.... И други неща има, ама да не им правя сега голяма реклама. Но баничките са супер.

# 618
  • Манчестър
Здравейте и от мен  Simple Smile
   Мишки и ние имахме в предната къща, както и плъхове и навън едно като норки ли е, белка ли е, незнам какво е, ама по тъмно в задния двор не излизах... Отрова им взимахме от магазина, уж помагаше, в къщи поне не влизаха.
   За ограниченията според мен няма да паднат скоро, ще видим. Колкото и гадно да звучи аз и не държа  Crazy Не толкова заради българите, ама тук при нас се напълни с румънци и румънски цигани и хич не ме кефят..а те са милиони.
   Да ви кажа, че в Лидл има гръцка седмица-страхотни банички има, сладки, солени, големи и малки  Laughing Купих си от всички и така хапнах сега.... И други неща има, ама да не им правя сега голяма реклама. Но баничките са супер.

Мерси много tsvelichkova...утре още съм там...

# 619
Да вметна само, че са във фризерите, сини опаковки  Simple Smile

# 620
  • Лондон/Пловдив
tsvelichkova ей девойче ти нямаш ли намерение вече да ни зарадваш .Я ставай от компа и отивай да раждаш  Naughty
Задължително ще ги опитам тези банички ,така ми се преяде  Flutter

# 621
  • Манчестър
Да вметна само, че са във фризерите, сини опаковки  Simple Smile

А..знам ги аз къде са.........нямам търпение до утре..

# 622
Cherry Mam то аз намерение имам, ама кой ме пита  Laughing Сега съм я затиснала беба с банички, опекох ги всички видове и ги уважих  Crazy И за капак имаше ябълка захаросана на клечка, такова щастие ме обзе като я видях, мислех си, че такова чудо само на село на сбора има  Party И като заговорихме за ядене, кузунак, ама по-като български някой да купува от някъде  newsm78 и под какво име се подвизава.

# 623
Ох дразнете ме с тези банички Crossing Arms Лидъл е далече от нас и ако кажа на мъжо, че искам да ме закара до там, заради банички, определено няма да ме огрее. Mr. Green
tsvelichkova и аз дебна да видя кога ще се похвалиш Embarassed, хайде то не остана. Леко раждане.

Мери много се чудих и аз на твоето питане и единственото, което ми хрумна беше да се обадиш в Job centre plus или да видиш тук http://www.citizensadvice.org.uk/. А иначе ако има начин сладуранката да ми я оставя някой у нас, с радост бих я гледала, но иначе не мога да съм от помощ.

# 624
Ей Боже, не знам тия тъпи мишки какво искат.Сложила съм осем капана със сиренце, но без резултат.Тези дни поражения няма у дома, но снощи не можах да заспя, чух някакво чагъртане в кухнята и умрях от шубе, вдигнах цялата къща във въздуха, но пак нищо, в дън земя ли се е скрила тая гадина.Изчистих всички шкафове отвън и отвътре, махнала съм всякаква храна от долните шкафове.Всичко е опаковано, ще полудея, отрова не смея да сложа, защото ако умре в нас ще е страшно:)

tsvelichkova
, много благодаря за инфото, и аз много ги обичам, дано в събота на мъжа ми му остане време за да идем до там:)
И леко раждане ти желая, ще чакаме повече инфо от теб.Аз най-вече, и на мен живот и здраве ми предстои раждане тук, а се чувствам като в мъгла, изобщо не знам какво ме очаква тук.

# 625
Да ви попитам момичета , като сте ходили за Пасаван за децата  до Българското посолство какви документи са ви искали?

# 626
tsvelichkova, много благодаря за споделеното. Леко раждане и най-усмихнатото бебе ти пожелавам.

За колетите - нашите всяка година ни изпращат коледен колет с български пощи. До 2 или 3 кг има определена цена, мисля че беше около 20 лева, пристига за 3 дни дотук. Слагат ни в пластмасова половинка бутилка винце, някое суджуче и подаръци за децата.

# 627
tsvelichkova, по полека ве4е с хапването 4е то не останало, а на пьлен корем не се ражда.Леко дано е и скоро да дьржиш в прегрьтките си 1 хубава беба Hug Heart Eyes А за козунака, има го в Лидл. Не си ли го жидяла. Аз бях в понеделник и си взех 1 бр. -4 паунда 1кг. Панеттоне се казва. има и опаковки по 100гр. за 99пи. Пьлни са сьс стафидки и лимонови кори4ки Mr. Green Мьжьт ми като го видя и ми каза 4е никога няма да заслабна с този килограмов козунак Rolling EyesБон апети! Blush

# 628
Ах, как се активизирахте, като чухте банички  Laughing Благодаря, отново за пожеланията  Hug И на нас ни праща свеки колетчета, винаги са стигали с Български пощи, но е бавно и винаги са препоръчани. Последно ми беше пратила един кашон луканка  hahaha Joy Изобщо незнам как е минала, много се смяхме, аз станах 100 кила, ама явно недохранена изглеждам  Party
DNP аз по-принцип хич не ми е гладно, да не повярва човек, ама вчера много се улях  Whistling Видях едно като голям кекс, но не бях сигурна, дали има нещо общо с кузунака. В едни големи кутий нали? Ще си взема и това сега, добре, че има и малки кутий  Laughing
ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ виж в БГ хелп в Родителския подфорум има инфо и преди няколко странички мисля, че ЕЛЛ беше обяснила процедурата. Ако не ти представлява трудност би ли питала като идеш до посолството, до колко време трябва да се рег детето в БГ. Че на сайта им пише една година, а на БГ сайта пише 6 месеца  ooooh!
Шу има и разни чушлета и сърмички, ако обича с това го лъжи мъж ти или се прави заради децата  Laughing
Magimon заповядай и в Бременни майки в чужбина, в Отчетния форум е, там имаме и други бременни в Англия и хубаво лавче тече за бременни, че тук да не отекчавам много миналите по този път  Simple Smile

# 629
Tsvelichkova, а може ли линк към темата. Дори не знаех, че съществува. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт