Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 337
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Магимон  заповядай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530391.0;topicseen както и други бременни, ако имат желание  Simple Smile

# 631
Цитат на: tsvelichkova link=topic=513894.msg16613376#msg16613376 date=
Магимон  заповядай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=530391.0;topicseen както и други бременни, ако имат желание  Simple Smile
Много благодаря.

# 632
Баничките в Лидл наистина са много хубави, на нас най ни харесва голямата баница - тя също е във фризера, 1кг вита баница и е мнооого вкусна. Днес купих 3 и касиерката даже ме попита от коя страна съм и дали това се яде там Simple Smile

Момичета, дайте ми съвет какви въпроси да задавам в бъдещото училище на детето. В понеделник имат open day  и ще ходим да го разглеждаме. Благодаря предварително!!!

# 633
Хайде, важна новина! GI e родила в сряда, да ѝ е жив и здрав третия юнак - Peter Matthew! Вече са си вкъщи, предполагам всичко е минало добре, и чакаме снимки на братчетата.

bouquet

# 634
Юпиии, честито на Джи и пак момченце  Simple Smile Да са и много здрави и тримата мъже и много да я слушат  Hug Избора ни за зет се увеличи  Laughing Дано намери време да се разпише как е минало всичко и дали вкъщи е родила както си мислеше  Simple Smile

# 635
Нека тогава пьрва да поздравя GI! Да е жив и здрав малкия унак Hug newsm30 newsm30 smile3501 Мнооого касмет да има в живота и само хубави неща да го следват Peace Да носи радост и добро навсякьде Praynig Надяваме се мама GI да е добре и скоро да ни зарадва сьс пресни ,пресни сним4ици Peace  Hug

# 636
  bouquet здравейте мами англичанки  Laughing
присъединявам се към вас още в съвсем начална бременност, дано всичко е наред  Praynig
днес ми беше първата среща с акушерката и искам да ви питам нещо във връзка с това...източи ми кръв като за последно  #Cussing out (може би бяха 5 шишенца) и на мен съвсем зле ми стана и забравих да попитам резултатите дали ще ми ги пратят по пощата или трябва да си ги търся при ГП-то?? може ли да ми помогнете  Embarassed
другото, което ме притесни е че в града (почти село си е) където съм в родилното не присъстват лекари, а само акушерки и е за почти натурални раждания, а аз няма да мога да имам такова поради операция на гръбнака  Sad и най-близката болница с подходящо отделение е на 25 мили  #2gunfire малко логистиката не ми се връзва с това голямо разстояние...
каза ми и че ще ме прати на специалист, заради проблемите ми с гръбнака и те ще решават дали секцио или нормално, но в бг, когато ме оперираха казаха по никакъв повод да не раждам нормално, защото мога да осакатея за цял живот...тук може ли да ми откажат цезарово?  Confused
май много въпроси станаха   bouquet

# 637
winy добре дошла и лека бременност   bouquet Чак се учудвам, че толкова рано са ти взели кръв. Но лошо няма, много е, защото изследват много неща сега. Не се притеснявай, няма да ти се случва често. Резултатите по пощата ги пращат обикновенно, понякога не ги пращат изобщо, а ако сте малка болница няма да се учудя и при акушарката да идат. Ако има нещо те ще ти звънят по телефона. За болницата, 25 мили са за полвин час, няма да имаш този късмет да родиш за полвин час, така че ще стигнете навреме и моята е горе долу на толкова, но никога не съм се и замисляла за това  Simple Smile За секциото специалистта ще прецени, не се приетеснявай от сега, нека мине прегледа, по принцип всичко е възможно. Лека бременност и не се притеснявай, хората си разбират от работата, въпреки, че всичко изглежда доооста лежерно  Simple Smile

# 638
tsvelichkova благодаря ти   bouquet  като ти видях лентичката и направооо ми то не останало при теб, стискам палци за леко раждане  Praynig

ще чакам тогава търпеливо прегледа при специалиста,а през това време си може да накарам майка да ми прати рентгеновите снимки от бг, че там най-добре се вижда какво точно ми е състоянието...тя акушерката днес май не ми повярва, че имам пластини по целия гръбнак, мислеше си,че са само на едно място  #Crazy
наистина много лежерно го дават, което от една страна не ме стресира толкова много да мисля какви ли не сценарии, но от друга си е малко плашещо тази неизвестност какво става  Confused

# 639
tsvelichkova мила стискам ти палци и скоро да си гушкаш бебчето в ръце.А по темата с лекаря ще ти отговоря тук че в другата тема много пишат.Аз си бях купила витамини преди няколко месеца Pregnacare original уж са много добри.И си ги пия защото знам колко  е важно.
ето тези

# 640
Bunny фолиевата киселина е задължителна, браво че си я пила и отпреди това. Аз пих същата заедно с Омега 3 витамините пак на тази фирма. Но на витамините не съм редовна, пия ги само, когато не ми е добре на мен, фолиевата киселина е до към 4-тия месец, тя акушерката ще ти каже кога да спреш. Вече и в БГ и по света се отрича прекалената употреба на витамини повреме на бременност. Аз под хапчета имах предвид Но шпа, папаверини, магнерич, дуфастон и тн, който се пият в БГ масово. Аз първите месеци бях с болки в яйчниците непрекъснато почти, пих няколко пъти Но шпа, но гледам да не прекалявам. Тука понеже имах бъбречна криза и като им казах, че съм пила направо откачиха, все едно съм се отровила нарочно. Така, че моя съвет е да не се пие нищо, което не е казано тук, че ако стане проблем голяма драма се разиграва.
winy гладей да се пазиш, защото и корема ще ти натежи на гърба. Разпитай ги подробно и колани и рехабилитации имат. Според мен се ориентирай към по-голямата болница, ако имаш как да пътуваш, то може и те да те посъветват това. Вземи си снимките, дали ще ги погледнат не се знае, но сега не е много хубаво да те снимат пак. Всичко ще е наред  Simple Smile

# 641
winy, ако наистина си убедена 100% 4е не трябва да е нормално раждането, а с цезарово,трябва като отидеш в болницата при специалиста да си много твьрда и абсолутно категори4на 4е ти от там няма да излезеш без подпис 4е раждането ще е  с цезарово.Повярваи ми тук трудно се навиват за цезарови раждания!Но не им се даваи. Вси4ко искат да е натурално. WhistlingКьсмет и лека бременост Peace

# 642
благодаря DNP и tsvelichkova   bouquet ще си отстоявам на моето, пък Господ да ми е на помощ...голямата болница ми идва малко неудобна, защото трябва да ходя с автобус, а тази малката в градчето ми е точно срещу работата и за има няма 5 мин и съм там и от вкъщи да тръгна   Confused

DNP ние сме почти съседки с теб  Laughing аз съм в High Wycombe  Laughing

# 643
  • Лондон
Аз не споделям оптимизмът на писалите преди мен, на мен ми отказаха планирано секцио при много сериозни (явно според мен и ортопедът ми в БГ) причини, рентгенови снимки, история на проблема ми от 8 месечна до 38 годишна възраст, тоест никой директно не ми отказа, но все имаше "мрън-дрън", "ще преценим като наближи времето", "ще се консултираме", абсолютно размотаване и покриване, и то в елитна болница. Така аз реших да отида в БГ за раждането, в 34 седмица (последната, в която може да се лети) заминах и досега нямам причина да съжалявам за решението си. Всички сме здрави и прави, което е най-важното...
Някак си не разбирам препоръката да го "даваш лежерно", ако диагнозата ти е, че можеш да останеш инвалид, моята също беше такава, не мога дори да си помисля да рискувам за подобно нещо в момента, когато ще имам и дете.
Супер се ядосах, само докато пиша и се сещам за цялата тази глупост, дано да намериш правилният вариант за теб, но не се доверявай на хора, които пестят от всичко и на всяка цена (NHS)...

# 644
  • Bristol
Хайде, важна новина! GI e родила в сряда, да ѝ е жив и здрав третия юнак - Peter Matthew! Вече са си вкъщи, предполагам всичко е минало добре, и чакаме снимки на братчетата.

bouquet
Еха, честито бебче на GI !!!  newsm51 Ще чакаме включване и от нея  Hug

Аз да променя малко темата от бебета на университети, интересна статия в Економист:
Paying for higher educationThe coalition's first big examTh … y be the taxpayer

Шу, освен да прехвърлям малката във вашето училище  Laughing Flutter

Общи условия

Активация на акаунт