Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 336
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
tzvetak  Confused  притесних се от твоя постинг...то аз знам, че естествено няма да тръгна да раждам и вариант за бг също ще го мисля, ако видя че нещата не отиват на добре тук
то всъщност как е процедурата? отиваш при специалист, обясняваш, показваш епикризи и той казва да или не или те наблюдават и тогава решават, аз питах днес акушерката но тя не беше наясно и си личеше, че не иска да се обвръзва с неща, които не са и познати  Close

# 646
tzvetak написала съм да е спокойна докато не мине прегледа с този специалист. Да се види какво ще каже. ДНП и е дала, както и ти още по-добри съвети, явно сте имали проблеми, за съжеление и знаете системата. Не съм писала тя да е лежерна, а че системата е лежерна. Аз също, ако имам проблем и тук не се чувствам сигурна ще си отида в БГ. Не че там им вярвам, но това е една друга тема. Но преди да се видят нещата няма за какво да се притеснява излишно. В моята болница в статистиката пише, че 9 процента от ражданията са планирано секцио.

# 647
GI ЧЕСТИТОООО, много здраво да бъде малкото съкровище, да е добро бебче, да няма колики и да спи по цяла нощ. Да расте много щастливо и много да ви радва.

Мери мести я, че ей го къде е. Ще си я взимам с кеф в къщи Heart Eyes

По въпроса със болниците, не че съм раждала тук, но да си кажа. Когато аз бях бременна, моя много близка приятелка също беше бременна в Лондон. Тя искаше секцио, защото първото беше така. Бяха и казали, че има право да поиска второ и трето мнение на различни доктори. С Яна ние също поискахме второ мнение, защото първия доктор искаше да и реже пръст, а втория тактично каза че не би се съгласил с мнението на колегата си. Та мисълта ми беше ( че нещо се оплетох), че ако първия доктор не вдене същината на проблема, би могла без притеснения да поискаш второ и трето мнение, докато не намериш такъв, който знае, за какво иде реч.
Лека и безпроблемна бременност Peace

# 648
 tsvelichkova само това си пия а дори и да до питам за болки какво да пия , нали им знаеш тука отговора.Парацетамол Shocked

# 649
  • Лондон
Честито на GI! Да е жив и здрав и третия юнак, а цялото семейство да се радва на златните ябълки!!!  Wink

# 650
  • Манчестър
winy добре дошла и лека бременност   bouquet Чак се учудвам, че толкова рано са ти взели кръв. Но лошо няма, много е, защото изследват много неща сега. Не се притеснявай, няма да ти се случва често. Резултатите по пощата ги пращат обикновенно, понякога не ги пращат изобщо, а ако сте малка болница няма да се учудя и при акушарката да идат. Ако има нещо те ще ти звънят по телефона. За болницата, 25 мили са за полвин час, няма да имаш този късмет да родиш за полвин час, така че ще стигнете навреме и моята е горе долу на толкова, но никога не съм се и замисляла за това  Simple Smile За секциото специалистта ще прецени, не се приетеснявай от сега, нека мине прегледа, по принцип всичко е възможно. Лека бременност и не се притеснявай, хората си разбират от работата, въпреки, че всичко изглежда доооста лежерно  Simple Smile

aaa....за късмета не се знае...ела ме питаи как се ражда за 20 мин...ако линеиката беше закъсняла 5 мин......сина ми щеше да се роди в къщи.....

# 651
  • София
Ехааааа, Ave първо раждане ли ти беше за 20 мин  Shocked
tsvelichkova Гледам, че термина ти е днес, леко раждане и здраво бебче  Hug
Хубав и слънчев ден на всички  Grinning

# 652
  • Манчестър
Ехааааа, Ave първо раждане ли ти беше за 20 мин  Shocked
tsvelichkova Гледам, че термина ти е днес, леко раждане и здраво бебче  Hug
Хубав и слънчев ден на всички  Grinning

хем първо раждане, хем не бях и първа младост.......наи-важното е,че тогава си изгледах  финала на Шампионската лига, всички пресконференции след мача и ...20 мин по късно ....

# 653
момичета, златни сте, че ми обяснихте как работи системата им  bouquet ще обикалям от доктор на доктор докато не ми разпишат  Crossing Arms
аз ще изчета сега цялата тема за да се запозная с вас  Hug

честито бебе на GI   bouquet

# 654
GI честито бебче и от нашия отбор.Да е жив и здрав много да ви слуша и да спи по цяла нощ за да може и мама да си почива  Laughing.
tsvelichkova хайде тебе чакаме сега леко раждане и на теб  Peace
Колкото до раждането и докторите тук моето мнение е такова,че щом те смятат че може да се ражда нормално значи може и да може.Останала съм с впечатлението от БГ докторите че за щяло и нещяло режат защото така им е по-удобно и по-бързо.Никой не ме е насилвал да раждам с цезарово аз от началото така си реших говорихме с докторката обясних и моите страхове тя ми обясни някой работи и след като се прибрах в къщи и си поговорих с мъжлето и поразмислих си промених мнението.За жалост нещата не се стекоха както си бях намислила и трябваше да ме резнат(не бих го допуснала втори път).Както казах това си е само мое мнение ти си знаеш как си здравословно затова наистина говори със специалист не се притеснявай да питаш затова си там.Остана ми само едно нещо още да ти кажа лека бременност и не се притеснявай всичко ще се нареди накрая и скоро ще гушкаш едно сладко бебче   bouquet

# 655
GI, честито и от мен Simple Smile Много да ви радва и да е винаги усмихнато и много послушно малкото човече  Hug
При мен нищо ново, почнах новата работа, а междувременно търсим апартамент под наем някъде в центъра на града, че с този транспорт сутрин и вечер е първо скъпо и второ ужасно изнервящо...
Лека бременност на останалите  Peace

# 656
Колкото до раждането и докторите тук моето мнение е такова,че щом те смятат че може да се ражда нормално значи може и да може.Останала съм с впечатлението от БГ докторите че за щяло и нещяло режат защото така им е по-удобно и по-бързо.Никой не ме е насилвал да раждам с цезарово аз от началото така си реших говорихме с докторката обясних и моите страхове тя ми обясни някой работи и след като се прибрах в къщи и си поговорих с мъжлето и поразмислих си промених мнението.
благодаря ти   bouquet при мен определено не е каприз, имам гръбначно изкривяване, което е коригирано с пирони по цялото продължение на гръбнака и ще е много трудно да ми сложат епидурална, защото вече не се знае какво е останало от гръбнака след толкова години с тези пирони и другото е, че при напъните могат да се разместят пироните и да засегнат я нерв, я нещо друго  Sad
ако не беше такова сериозно положението не бих се замислила за естествено раждане
още веднъж, благодаря момичета bouquet сега съм малко по-подготвена за срещата със специалиста

# 657
GI и семейство, честито ви попълнение   bouquet

tsvelichkova е наред  Flutter

winy,

при така описаната ситуация, ако не видя записано в документите си,
черно на бяло-раждане с цезарово, аз бих се прибрала в БГ.

# 658
winy не съм си и помисляла да казвам,че е каприз.Вземи си всички документи от БГ и иди с тях при специалиста и съм сигурна,че няма да имаш проблем да родиш с цезарово.Даже като наближи може и да ти разрешат да си избереш дата за раждането и съм сигурна,че ще имаш повече от2 видеозона които се полагат.Мен последните 3 месеца ме викаха през 2-3 седмици,защото се притесняваха от развитието на едното бебе.Така че горе главата и само позитивно мислене. Peace

# 659
GI честито   bouquet ,да ви е живо и здраво бебчето,много да ви радва и да е много послушно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт