Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 320
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,
Ползвал ли е някой услугите на фирмите ,,Авалон медикал'' -София и ,,Импулс рекруитмънт''- Пловдив за работа във Великобритания-за медици, стоматолози и фармацевти? Доволни ли сте?
Благодаря предварително!
Таня  bouquet

# 661
winy,ами както казваш 4е епидурална може да не те хване, как тогава ще е цезаровото? Аз бях с 2 нормални раждания ,като на 2рото ми сложиха спинална упоика за да искарат плацентата. Бебето се появи за 20 мин. но не и плацентата. Упоиката е като епидоралната,но те хваща за минута.Но тя пак е в грьбнака. Спомням си 4е анестизиолога ми зададе 1 куп вьпроси преди поставянето на упоиката. И това трябва да се уто4ни.

# 662
winy,сьседка а Wink Суперр .не сьм ходила до Хаи Уикам, но знам 4е е близо до МК.Скоро имахме среща на мам4етата от форума тук в МК. Побьбрихме си добре Heart Eyes Скоро ако се сьбираме пак ела и ти да се запознаем Hug

# 663
  • София
Ave Браво на теб  Hug

# 664

GI, да е здраво и  послушно, новото момче!

----

Говорите си за първи раждания. Аз първото го родих само 20 минути, след като ми тръгнаха водите.
Не съм имала никакви болезнени контракции, болки усетих едва когато започнаха напъните.

# 665
winy,ами както казваш 4е епидурална може да не те хване, как тогава ще е цезаровото?
ами мисля си, че ще трябва да е с пълна упойка newsm78 колкото повече го мисля, толкова повече вече ме е страх   Thinking

обезателно ще ви навестя при следващата среща   bouquet

# 666
Здравейте на всички! Предстои ми пътуване до Лондон в края на ноември и по-точно до Саутхемптън. До там добре, но ми се иска поне 1 ден да отделя, за да отидем до Лондон. Няма кой обаче да ни заведе, за това ще се радвам да ми кажете къде мога да с купя билети? Има сайт МЕГАБУС , в който открих двупосочни за двама души общо 10 лири, което е супер. В официалния сайт на жп фирмата са по 70 лири, което ме озадачава, но четейки в интернет виждам, че от мегабус са наистина евтини и реални билетите. След това, бихте ли ме упътили - ако спрем на Waterloo Station как може да се стигне до основните забележителности на Лондон? Скъпо ли е? Далече ли е? Има ли целодневни билети за метрото и ако да, бихте ли ми казали на какви цени и от къде се купуват. Чета нещо и за гара Виктория, която била още по-удобна, но в Мегабус не виждам билети до нея. Знаете ли от къде има? Ще се радвам да ми помогнете, не съм посещавал Англия, нито Лондон. Благодаря Ви. Надявам се наистина е постижимо двама души, никога не стъпвали в Лондон да могат да се оправят сами. Благодаря отново!

# 667
Моми4ета, имам 1 питанка Praynig Искам  да пратя на пролет с маика и татко синьт ми кьм БГ. Могат ли те да го заведат , ще искат ли някакви документи по границите-англииската и бьлгарската? Даите ми сьвет ,моля! Hug

# 668
  • Манчестър
Моми4ета, имам 1 питанка Praynig Искам  да пратя на пролет с маика и татко синьт ми кьм БГ. Могат ли те да го заведат , ще искат ли някакви документи по границите-англииската и бьлгарската? Даите ми сьвет ,моля! Hug

Оттук към БГ никои нищо няма да им иска,дори и на БГ граница....ако обаче трябва да го връщат знаеш,че ще трябва прословутата декларация

# 669
GI Честито!!!  bouquet Да ви е живо и здраво детенцето много да радва и слушка мама и тати.
tsvelichkova леко раждане Simple Smile всичко да мине бързо и безпроблемно и ще чакаме снимки на малката принцеса.

лека вечер на всички   bouquet

# 670
  • София
Добро утро момичета,

298, Ave : Момичета, на фона на моите 7 часа, вашите 20 мин. ми се струват чак нереални. Дай боже всекиму така леко раждане  Hug

Моми4ета, имам 1 питанка Praynig Искам  да пратя на пролет с маика и татко синьт ми кьм БГ. Могат ли те да го заведат , ще искат ли някакви документи по границите-англииската и бьлгарската? Даите ми сьвет ,моля! Hug

Оттук към БГ никои нищо няма да им иска,дори и на БГ граница....ако обаче трябва да го връщат знаеш,че ще трябва прословутата декларация

Thinking На мен от посолството ми казаха, че няма да ме пуснат да излетя сама с бебето от Лондон, без бащата и без съответната декларация.

Хубав и слънчев ден на всички!

# 671
  • Лондон
интересно кой точно ще те спре да излетиш от Лондон...Никой не те пита дори ти каква си му на детето, ако си имате бордни карти и паспорти...Последно летяхме само двете миналият петък и се върнахме в понеделник. Не знам кой ги измисля тези басни

GI, голямо честито от мен, да сте живи и здрави цялото семейство Hug

# 672
endira, наистина първото ми раждане беше бързо и безполезнено, на всеки пожелавам такова!
С второто, обаче, имах  20 часа от спукването на околоплодните води до раждането.
И болеше ...
Относно излитане с деца от Лондон, никой никога не ме е питал нищо.

DNP - ето ти сайта им за контакти. http://www.mvr.bg/priemna.htm
Напиши им конкретните факти, те ще ти отговорят точно какво е нужно или не.
Изпращат официален отговор, с номер и т.н., който си го принтираш и използваш на летището.
Със сигурност, за пътуване на детето с един родител, декларация не е нужна ( при дете И с чуждо гражданство или постоянно живеещо в чужбина),
но пък мисля, че ще искат такава, за съгласието и на двама ви, за да пътува с определен човек.
Печелиш разходка до Лондон Simple Smile!

# 673
  • ENGLAND
coolboy00 питай в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=335389.675 . Там веднага ще ти дадат най-изчерпателен отговор.

# 674
Много идиотско това със секциото по цял свят  Rolling Eyes В крайна сметка, човек трябва да има избор, а и ако много те е шубе от естественото раждане, по-добре секцио от колкото стресирана и уплашена до смърт родилка....... Peace Чудно ми стана ( не че планирам бременност в близките 5 години  Stop) , но аз като съм раждала секцио първото си дете, дали биха се заинатили за естествено, въпреки рисковете?! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт